Як дізнатись, чи вас заблокували у Facebook за допомогою цих трюків

Заблоковано у Facebook

Соціальні мережі стали ідеальною платформою для підтримки зв’язку з нашими друзями та родиною, а Facebook є найвищий показник цієї категорії. Facebook, заснований Марком Цукербергом під час навчання в Гарвардському університеті в 2004 році, був доступний іспанською мовою лише через чотири роки.

Минули роки, на ринок вийшли нові соціальні мережі, деякі з тієї ж руки, що і Марк Цукерберг (після того, як почухав кишеню, як Instagram), а інші з’явилися з нізвідки і потроху вони з'їдають грунт Facebook.

Конфіденційність у Facebook

Налаштування конфіденційності Facebook

Хоча соціальна мережа Facebook ніколи не характеризувалася бути дуже доброзичливим до конфіденційності своїх користувачів, Якщо ви стурбовані тим, що користувачі, які регулярно користуються ним, завжди захищені від людей, яких вони не знають, їх публікації можуть потрапляти лише до людей, яких додали в друзі.

Твіттер, навпаки, єдиний спосіб обмежити взаємодію широкого загалу зі своїми публікаціями - це блокувати блокування користувачів, які з ними взаємодіють. Facebook також дозволяє нам блокувати як облікові записи компаній / підприємств, так і користувачів, щоб жодна з ваших публікацій не відображалася на нашій стіні.

Кожна людина різна, і кожна знає причини, до яких може призвести заблокувати певні рахунки, іноді без видимих ​​причин, так що іноді це може бути наслідком помилки, непорозуміння, абсурдної дискусії або вони просто не хочуть нічого більше знати про цього користувача.

Я заблокований у Facebook?

Заблоковано у Facebook

Коли ви б’єтеся з людиною і не хочете більше про неї чути, швидше за все, ви не хочете, щоб ця людина знала, щоб вона намагалася зв’язатися з вами, щоб ви могли продовжувати дружбу. Facebook дотримується тієї ж політики в реальному житті з тих пір не дозволяє знати, чи користувач заблокував вас і це більше не дозволяє переглядати або взаємодіяти з його публікаціями.

Оскільки Facebook не хоче створювати суперечки чи погані атмосфери, ми змушені вдатися до низки хитрощів перевірити, чи дійсно користувач нас назавжди заблокував. Перший ефект блокування у Facebook такий же, як і коли ми не друзі: ми не можемо бачити ваші публікації, ми не можемо позначати вас на фотографіях, надсилати повідомлення ...

Способи з’ясувати, чи нас не заблокували у Facebook

Ви не можете знайти людину в пошуковій системі

Пошук у Facebook

Якщо ви шукаєте прізвище людини, яка, на вашу думку, заблокувала вас, і жодної поганої проблеми не з’являється. Якщо ви ввійшли в обліковий запис Facebook, браузер знатиме це, якщо ви не вийдете з системи. Якщо ви вийшли з Facebook і з’явиться ваш друг або член родини, це просто означає, що ви заблокували нас.

Ви не можете побачити їх стінові повідомлення

Якщо ви почали замислюватися над тим, чому діяльність цієї людини в публікаціях впала, це, швидше за все, тому, що вона заблокувала вас як друга їх публікації не відображаються у вашій стрічці.

Ви не можете запросити цю людину на події

Коли ви створюєте подію або групу на Facebook, ви можете запросити скільки завгодно друзів, поки це дозволяють параметри конфіденційності. Якщо ви не можете надіслати запрошення людині, яка, на вашу думку, заблокувала вас, оскільки вона не значиться серед ваших друзів, ви, мабуть, є. Хоча також можливо, що у своїх параметрах конфіденційності ви встановили, що не хочете отримувати такі типи запрошень.

Ви не можете надсилати йому повідомлення через Facebook Messenger

посланник facebook

Якщо ви намагаєтеся зв’язатись з цією особою через Facebook Messenger, і вона не відображається в списку контактів, це пов’язано з тим, що ви заблоковані в Facebook, а також у Messenger, якщо ваш номер телефону пов’язаний з обліковим записом Facebook або якщо ви використовуєте Messenger через ваш номер телефону, а не через ваш обліковий запис Facebook, оскільки це визнає, що обидва рахунки пов’язані.

Ви не можете позначити його на фотографіях

Коли ми хочемо привернути увагу когось в одній з наших публікацій, це найшвидше і найпростіше позначте його на фотографії, навіть якщо його немає. Якщо людина, яка нібито заблокувала нас, не з’являється, це ще один симптом того, що ми заблоковані.

Не у вашому списку друзів

Я залишив цей спосіб перевірити, чи друг заблокував нас, бо це очевидно. Якщо наші друзі заблокують нас, автоматично видаляє нас із вашого списку друзів і це зникає з нашого. Якщо вас немає в нашому списку друзів, сказати ще не багато чого.

Немає значення, чи будемо ми шукати його знову і знову у Facebook, оскільки ця людина заблокувала наш рахунок, тому через Facebook немає можливості зв’язатися з ним, щоб відновити дружбу, побачивши нас змушені вдатися до старого шляху.

Що ти можеш зробити?

Увійти в Facebook

Як бачимо, Facebook надає всім своїм користувачам велику кількість інструментів для того, щоб блокуючі користувачі не мають можливості знову зв’язатися з ними.

Одним із способів знову зв’язатися з людиною, яка нас заблокувала, є створення нового акаунта в Facebook, надішліть вам повідомлення WhatsApp або зателефонуйте вам по телефону, якщо у нас є ваш номер.

Ми також можемо вибрати, щоб створити себе новий обліковий запис Messenger (не потрібно використовувати номер телефону) і спробуйте зв’язатися з людиною, яка нас заблокувала.

Нарешті, якщо перестаючи дружити з другом чи членом родини не дозволяє нам заснути, ми можемо зверніться до одного зі своїх друзів заступитися за нас і розблокувати нас.

Facebook осторонь, ми можемо спробувати шукайте його в інших соціальних мережах, будь то Instagram, Twitter, TikTok... хоча ми, мабуть, зіткнемося з тією ж проблемою відсутності зв'язку, оскільки ці соціальні мережі також дозволяють заблокувати користувачів, щоб вони не контактували з ними, не надсилали повідомлення, не позначали їх на фотографіях ...


Зміст статті відповідає нашим принципам редакційна етика. Щоб повідомити про помилку, натисніть тут.

Будьте першим, щоб коментувати

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

*

*

  1. Відповідальний за дані: Actualidad Blog
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.