ווי צו ופשליסן אַ באַניצער אויף פאַסעבאָאָק

ופשליסן פאַסעבאָאָק פרייַנד
האָבן מיר אלץ געהאט צו מאַכן די באַשלוס צו פאַרשפּאַרן אַ פרייַנד פון facebook (יעדער האט זייער אייגענע סיבות), כאָטש עס קען אויך זיין אַ אַקסאַדענטאַל בלאָק. ווי עס קען זיין, דעם געזעלשאַפטלעך נעץ גיט אונדז די געלעגנהייט צו רעקטאַפיי און גיין צוריק. אויב מעגליך ופשליסן אויף פאַסעבאָאָק. מיר וועלן דערקלערן ווי צו טאָן דאָס אין דעם פּאָסטן.

ווען מיר פאַרשפּאַרן אַ פרייַנד אויף פאַסעבאָאָק, דער אפגעשטעלט פרייַנד קען נישט באַקומען קיין אָנזאָג. דער זעלביקער זאַך כאַפּאַנז ווען מיר קלייַבן צו באַזייַטיקן דעם שלאָס. כאָטש ער סאַספּעקטיד עס, ער קען קיינמאָל געפֿינען אויס וואָס איז געטראפן.

ימפּרעססום ווי צו זען פאַרבאָרגן פרענדז אויף פאַסעבאָאָק

אין דעם פונט, מיר מוזן געדענקען אַז איידער ריזאָרט צו די בלאַקינג אָפּציע, מיר שטענדיק האָבן די מעגלעכקייט פון unfollow צו דעם מענטש אָדער פרייַנד פֿאַר וועמען איר האָט ניט מער אינטערעס. עס איז אַ ווייניקער דראַסטיק אופֿן וואָס קאַנווייז אַ ווייניקער דירעקט אָנזאָג צו די אנדערע באַניצער. טאָמער עס איז מער קעדייַיק צו טאָן דאָס איידער ברייקינג אַלע די בריקן. ווייַל דאָס איז פּונקט וואָס עס מיטל צו פאַרשפּאַרן עמעצער אויף פאַסעבאָאָק.

אבער אפילו די פאַרבאָט די מערסט דעפיניטיווע און ראַדיקאַל פון די געפֿינט דורך Facebook קענען זיין ריווערסט. דער בלויז פּראָבלעם איז וויסן ווי אזוי איז עס געשען. עס איז נישט גענוג צו אַרייַן די פּראָפיל פון דעם פרייַנד אין קשיא און זוכן פֿאַר די ופשליסן אָפּציע, וואָס מיר וועלן נישט געפֿינען דאָרט. דער פּראָצעס איז אַ ביסל מער קאָמפּליצירט. מיר דערקלערן עס צו איר אונטן, שריט דורך שריט:

פֿון די פאַסעבאָאָק וועבזייטל

פירן פאַסעבאָאָק באַנס

ווי צו פאַרשפּאַרן און ופשליסן אויף פאַסעבאָאָק

צו ופשליסן עמעצער אויף פאַסעבאָאָק פֿון די וועבזייטל זיך, מיר מוזן נאָכגיין די סטעפּס:

  1. ערשטער פון אַלע, מיר האָבן צו גיין צו די פאַסעבאָאָק סעטטינגס אָפּציעס. מיר וועלן געפֿינען זיי דורך געבן אַ קליק אויף די פייַל וואָס איז געוויזן אין דער אויבערשטער רעכט ווינקל פון דעם עקראַן. דער מעניו איז געוויזן, ווו מיר גיט אויף די אָפּציע באַשטעטיקן.
  2. אַמאָל אין די Facebook קאַנפיגיעריישאַן, מיר גיין צו די אָפּטיילונג "לאַקס", די אָפּציע אין וואָס בלאַקינג ינוויטיישאַנז, אַרטיקלען, אַפּלאַקיישאַנז, אאז"ו ו.
  3. דערנאָך, מיר מוזן זוכן דעם מענטש אָדער באַניצער וואָס מיר ווילן צו ופשליסן. עס וועט זיין ליסטעד אין דער זעלביקער אָפּטיילונג פון "בלאקירן באנוצער". עס איז נאָר אַ ענין פון געבן אַ קליק דעם לינק "צו ופשליסן" געוויזן לעבן דיין נאָמען. טאן אַזוי וועט ווייַזן די פאלגענדע טעקסט:

זענט איר זיכער אַז איר ווילן צו ופשליסן (באַניצער נאָמען)?

      • (באַניצער נאָמען) קען זיין ביכולת צו זען דיין ביאָ אָדער קאָנטאַקט איר באזירט אויף דיין פּריוואַטקייט סעטטינגס
      • טאַגס איר און (באַניצער נאָמען) פריער צוגעגעבן קען זיין געזונט.
      • איר קענען אַראָפּנעמען טאַגס פון זיך אין דיין אַקטיוויטעט קלאָץ
      • געדענקט אַז איר מוזן וואַרטן 48 שעה צו קענען פאַרשפּאַרן (באַניצער נאָמען) ווידער.

אויב מיר שטימען מיט וואָס די טעקסט קאַמיוניקייץ, מיר דריקט אויף די קנעפּל באשטעטיג, וואָס וועט פאַרענדיקן די אַנלאַקינג פּראָצעס.

פֿון די רירעוודיק אַפּלאַקיישאַן

ופשליסן פאַסעבאָאָק

ווי צו ופשליסן אויף פאַסעבאָאָק פֿון די רירעוודיק אַפּ

דער פּראָצעס פון ונבלאָקקינג אויף פאַסעבאָאָק פֿון די רירעוודיק אַפּלאַקיישאַן איז גלייַך פּשוט. עס זענען אויך קיין גרויס דיפעראַנסיז ווען טאן עס פֿון אַן אַנדרויד רירעוודיק טעלעפאָן אָדער אַ iPhone. עס איז אמת אַז Facebook טענדז צו טוישן די אָרט פון זייַן מעניוז גאַנץ אָפט, וואָס קענען צעמישן אונדז אַ ביסל, אָבער די יקערדיק סטעפּס זענען יסענשאַלי די זעלבע. מיר דעטאַל זיי אונטן:

  1. ערשטער מיר גיין צו די קנעפּל מעניו פון אונדזער טעלעפאָן (די ייקאַן פון די דריי האָריזאָנטאַל סטריפּס).
  2. אין דער לאַנג רשימה פון Facebook אָפּציעס וואָס זענען געוויזן, איר מוזן מעגילע און זוכן פֿאַר די "קאנטע אנשטעלונגען", וואָס איז יוזשאַוואַלי לעבן די דנאָ פון דעם עקראַן.
  3. אין דער ווייַטער מעניו, מיר אויסקלייַבן "לאַקדאַונז".
  4. דערנאָך מיר גיין צו דער רשימה פון "בלאַקט מענטשן".
  5. צום סוף, איר נאָר האָבן צו דריקן די "ונבלאָקק" אָפּציע וואָס איז געוויזן ווייַטער צו די באַניצער 'ס נאָמען. ווידער אַ ווארענונג טעקסט וועט דערשייַנען:

אויב איר ופשליסן (באַניצער נאָמען), זיי קען זיין ביכולת צו זען דיין טיימליין אָדער קאָנטאַקט איר דיפּענדינג אויף דיין סעטטינגס. לאַבעלס וואָס איר און (באַניצער נאָמען) פריער צוגעגעבן קען זיין געזונט. איר וועט דאַרפֿן צו וואַרטן 48 שעה איידער איר קענען פאַרשפּאַרן (באַניצער נאָמען) ווידער.

אויב מיר שטימען מיט אַלץ, מיר וועלן האָבן צו גיט אויף "באַשטעטיקן" צו ענדיקן דעם פּראָצעס און ופשליסן אונדזער קאָנטאַקט.

ימפּרעססום ווי אַזוי צו וויסן אויב איר האָט שוין אפגעשטעלט אויף Facebook מיט די טריקס

ונבלאָקק אַרטיקלען

צום סוף, מיר דערקלערן ווי ופשליסן פאַסעבאָאָק אַרטיקלען, די וואָס מיר זען אין אונדזער שמועס רשימה און אין די רירעוודיק אַפּלאַקיישאַן. צו צוריקקריגן זיי, מיר טאָן די פאלגענדע:

  1. מיר גיין צו די שפּיץ רעכט פון די חשבון צו סעלעקטירן דעם אָפּציע מעסינדזשער
  2. דערנאָך דריקט אויף די ייקאַן פון די 3 סטריפּס. פון די אָפּציעס וואָס זענען געוויזן, מיר קלייַבן די איינער פון "שלאָס סעטטינגס".
  3. דעמאָלט איר נאָר האָבן צו דריקן די אָפּציע "פאַרשפּאַרן / ופשליסן אַרטיקלען" וואָס איז געוויזן לעבן די נאָמען פון יעדער פון אונדזער קאָנטאַקטן לויט אונדזער פּרעפֿערענצן.

 


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

זייט דער ערשטער צו באַמערקן

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס.

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Actualidad Blog
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.