Como saber se me bloquearon en Messenger

Mensaxeiro

Se falamos de aplicacións de mensaxería, temos que falar de WhatsApp, a aplicación de mensaxería con maior número de usuarios en todo o mundo, con todo, non é o máis utilizado en moitos países. En Estados Unidos, por exemplo, Messenger de Facebook ten unha cota de mercado maior que WhatsApp, cuxa cota apenas é residual.

Nos países árabes, a cota de mercado de WhatsApp tamén é risible xa que quen domina o mercado en Viber. Se falamos de Asia, porque WhatsApp está bloqueado polo goberno chinés, WeChat (unha aplicación controlada en parte polo goberno) é a que manda neste país, unha aplicación que tamén inclúe un gran número de funcións adicionais como a posibilidade de facer pagos, mercar en tendas ...

Todas as aplicacións de mensaxería dispoñibles actualmente no mercado permitir aos usuarios xestionar a súa privacidade, é dicir, xestionar se queren que outras persoas se poñan en contacto con eles, mostrar a hora da última conexión, que pode engadilos a grupos ademais, obviamente, da posibilidade de bloquear usuarios.

Que significan as iconas de Messenger

iconas de mensaxería

Todas as aplicacións de mensaxería utilizan un sistema de iconas para que os usuarios das súas aplicacións o coñezan en todo momento cal é o estado dunha mensaxe Enviado, se se enviou, se se leu ... Non obstante, estas iconas non significan o mesmo en todas as plataformas, especialmente en WhatsApp, coas que se debería compartir xa que ambas están baixo o mesmo paraugas.

  • Un círculo azul significa que se está enviando a mensaxe. Se a mensaxe non se enviou, mostrarase o círculo azul ata que cambie o seu estado. Se non temos conexión a internet, este será o círculo que se amosará ata que volvamos conectarnos.
  • Un círculo azul cunha marca de verificación significa que a mensaxe foi enviada, pero non que aínda se entregou.
  • Un círculo azul cheo cunha marca de verificación significa que a mensaxe foi entregada, é dicir, chegou á conta do usuario, que agora está dispoñible para que o destinatario poida acceder.
  • Un círculo coa imaxe do contacto ao que enviamos a mensaxe significa que a mensaxe foi lida polo destinatario. Neste momento está no teu poder contestarnos ou non.

Bloqueiime en Messenger?

última conexión de messenger

Unha vez que temos claro como funcionan as iconas de Messenger, chegou o momento confirma se o destinatario nos bloqueou. Non obstante, primeiro debemos saber cales son as funcións que Messenger pon a disposición dos usuarios para evitar que outras persoas poidan contactar con elas, silenciando as conversas, ignorándoas completamente ou bloquealas directamente na plataforma.

Silencia os chats

Messenger permite aos usuarios silenciar conversas que menos che interesa, función que a maioría da xente dun grupo escolar usa en WhatsApp. Esta función tamén está dispoñible a través de Facebook Messenger.

Se por moitas mensaxes que enviamos, recibirán a confirmación de que foron recibidos polo destinatario pero non lidos, é máis probable que nos silencionen, especialmente se se mostra a última vez que se conectou á plataforma.

O único xeito de sabelo se realmente nos calaron é esperar a que nos respondan, porque se realmente silenciaron as nosas mensaxes, tarde ou cedo verano e atoparán un espazo para respondernos.

Solicitudes de mensaxes

Solicitudes de mensaxes

Se é a primeira vez que contactamos cun usuario a través de Messenger, a plataforma filtrar todas as mensaxes que lles enviamos ata que o destinatario confirme que está realmente interesado. Estas mensaxes pódense atopar na sección Solicitudes de mensaxes e pódese acceder premendo no noso avatar. Mentres non acepte esta solicitude, non se amosará a hora da última vez que usou a aplicación.

Se o avatar mostra un punto vermello, significa que temos unha mensaxe pendente de aprobación. Ata que o destinatario non confirme que queremos iniciar unha conversa connosco, as mensaxes nunca se amosarán como recibimos, o que nos permite entender que o usuario pode estar bloqueado.

Estamos bloqueados en Messenger

Se o destinatario das nosas mensaxes bloqueounos na plataforma, nunca recibiremos confirmación de que se enviaron e recibiron mensaxes. Ademais, non poderemos ver a hora da última vez que utilizou a aplicación, o único xeito de comprobar se realmente estivemos bloqueados na plataforma de mensaxería para visitar o perfil de Facebook asociado á conta, sempre que ten un.

Se non podemos acceder ao perfil de Facebook desa conta, é así sinónimo diso, o usuario bloqueounosPolo tanto, mentres esteamos bloqueados, non poderemos contactar con el. O único xeito que temos de recuperar o acceso é solicitar a axuda dun amigo común ou enviarlle unha mensaxe a través do seu correo electrónico, sempre que o coñezamos.

Consellos para evitar o bloqueo

Contacto bloqueado en Messenger

Todos tivemos algún amigo ou coñecido que comezou a enviarnos mensaxes de todo tipo, moitas delas sen sentido, que requiren unha resposta que chegue usa plataformas de mensaxería como SPAM. Se queres evitar que os teus amigos, amigos ou familiares te bloqueen no futuro, aconsélloche que evite os pasos que detallo a continuación.

Non envíes moitas mensaxes

Os sons das notificacións das aplicacións de mensaxería poden ser máis ou menos molestos segundo cada usuario. Se fas unha pregunta, envías 10 mensaxes, é posible que o destinatario che chame a atención invitándote a reducir o número de mensaxes ou que te bloquee directamente e non queira saber nada máis sobre ti.

Pense dúas veces o que quere dicir

Aplicacións de mensaxería non nos permiten detectar o ton no que se pronuncian algunhas palabras, polo que algúns deles poden interpretarse de forma inadecuada e converterse nun bloqueo da nosa conta. A non ser que teñas suficiente confianza co teu interlocutor, intenta non usar palabras que normalmente son sinónimas de insultos.

E se nos bloquearon

Se nos bloquearon a través de Messenger ou calquera outra aplicación de mensaxería, o método máis rápido e sinxelo para resolver o problema é póñase en contacto coa persoa a través dunha chamada de teléfono. Se non temos o número de teléfono, o único que nos queda é usar o correo electrónico ou calquera outra plataforma social onde teña presenza.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Actualidade Blog
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.