Hogyan lehet tudni, hogy töröltek-e egy névjegyet a WhatsAppból

WhatsApp

Tegye meg minden barátját és ismerősét WhatsApp? Benne vagy a névjegyzékükben? Lehetetlen válaszolni erre a kérdésre a felhasználók magánéletének megsértése nélkül. Minden puszta bizalmi kérdésre vezethető vissza. De az igazság az, hogy igen van egy módja annak, hogy megtudja, törölt -e egy névjegyet a WhatsApp -ból. Ezt fogjuk ma megtudni.

A WhatsApp és a többi azonnali üzenetküldő alkalmazás örökre forradalmasította a kommunikációnkat. És nem csak barátainkkal és ismerőseinkkel. Valójában már szinte minden területen használják, munkahelyi vagy szakmai kérdésekben is. Elméletileg mindez megkönnyítheti az életünket. Néha azonban a WhatsApp konfliktusforrás is lehet.

Egyikük lehet ez. És ez bizony mindenkivel előfordul, vagy valamikor megtörtént: úgy véljük, hogy egy olyan személy névjegyzékében vagyunk, akit barátunkként ismerünk, vagy annak, akinek kapcsolatba kell lépnie velünk egy többé -kevésbé fontos kérdésben (találkozó vagy például állásinterjú). De ez a hívás vagy üzenet nem érkezik meg. És soha nem fog eljönni, mert Még csak nem is szerepelünk a listájukon.

De nem csak erről van szó. Amikor egy személy eltávolít minket a WhatsApp névjegyeiből, bizonyos információk rejtve maradnak, és nem érhetők el, ha nem kerülünk újra hozzáadásra.

Tudja meg, hogy eltávolítottak minket valakinek a listájáról frusztráló tud lenni. A névjegy törlésére vonatkozó döntés vita vagy nézeteltérés után születhet. Ezekben az esetekben az elimináció mindaddig tart, amíg a megbékélés megtörténik. Máskor ezt azért teszik, mert az a személy, aki megszüntet minket, úgy gondolja, hogy nem vagyunk érdekeik irántuk.

Törölték a kapcsolatunkat? Tudnivalók a trükkökről

törölje a névjegyeket a WhatsApp -on

Hogyan lehet tudni, hogy töröltek-e egy névjegyet a WhatsAppból

Ellentétben más közösségi hálózatokkal, mint például az Instagram vagy a Facebook, a WhatsApp nem értesít minket, ha valaki törölt vagy törölt minket. De vannak bizonyosak Trükkök tudni…

államok

Itt van az első nyom, amely segít nekünk megtudni, hogy törölt -e egy névjegyet a WhatsApp -ból. Sokszor a felhasználók úgy döntenek, hogy csak az ütemezett ismerősök láthatják állapotukat. Ezekben az esetekben, ha nem látjuk őket, valószínűleg azért, mert már nem vagyunk a listáján.

Profilkép

Egy másik módja annak, hogy megtudja, eltávolított -e minket valaki a WhatsApp listájáról, a profilképe. Ha egy barát, rokon, szomszéd, munkatárs, akit hozzáadtunk az alkalmazáshoz, profilfotó nélkül jelenik meg, akkor nagy valószínűséggel eltávolított minket a névjegyekből. Bár fennáll annak a lehetősége is, valószínűtlen, hogy úgy döntött, hogy nem rendelkezik profillal. Minden lehetséges.

Utolsó csatlakozási idő

Ez nem bolondbiztos trükk, de képes rá. Ha egy névjegyet törölt a WhatsApp alkalmazásból, akkor az utolsó csatlakozási időre vonatkozó információk nem jelennek meg. Az alkalmazás sok felhasználója használja az opciót, hogy soha ne jelenítse meg ezeket az információkat, így ez a módszer nem mindig fogja feltárni a valódi helyzetet.

Csoportok

Az utolsó teszt, amelyet ki lehet próbálni, hogy megpróbál hozzáadni egy csoportot ahhoz a névjegyhez, amelynek listájáról úgy gondolja, hogy eltávolították. Ha véletlenül az adott személynek lehetősége van "megtiltani a csoportok meghívását idegenektől", az ítélet egyértelmű.

A kapcsolat letiltva a WhatsApp -on

whatsapp zár

Névjegyek letiltása a WhatsAppon (és letiltás)

 

A fentiek mind arra a kérdésre vonatkoznak, hogy tudjuk -e, hogy a névjegyet eltávolítottuk -e a WhatsApp alkalmazásból. Abban az esetben, ha volt bezárt, bonyolult a dolog. Mi történik akkor?

  • Először is, amikor mindez megtörténik a letiltott partnerrel való közvetlen kommunikáció a WhatsAppon keresztül lehetetlen. Ha megpróbálunk üzeneteket küldeni annak a felhasználónak, aki letiltott bennünket, akkor soha nem érik el céljukat. Azt kell mondani, hogy ugyanígy a másik felhasználó sem tud majd nekünk semmit küldeni. Ugyanez vonatkozik a hívásokra is.
  • Blokkolt kapcsolattartóként, az állapotra vonatkozó információkhoz sem fogunk tudni hozzáférni annak a felhasználónak, aki a blokkot ránk vetette. Ugyanez fog történni a profilfotóval is. Ehelyett alapértelmezésben fehér sziluett jelenik meg szürke alapon.
  • Egyik sem tudja az utolsó csatlakozási időt aki letiltott minket, vagy online van -e vagy sem.

Kinyitás után

Ha bármilyen okból a kapcsolattartó, aki letiltott minket, meggondolja magát, és úgy dönt, hogy feloldja a blokkot, szinte minden meg fog történni vissza a normális állapotba. A legfontosabb, hogy a WhatsApp hívás- és üzenetforgalma automatikusan le lesz töltve. Természetesen a zárolás időtartama alatt elküldött üzenetek és hívások helyrehozhatatlanul elvesznek.

Hogyan törölhetek egy névjegyet a WhatsApp -on?

Most térjünk át egy pillanatra a másik oldalra. Képzeljük el, hogy mi vagyunk azok, akik törölni szeretnének egy számot a WhatsApp névjegyzékből. Mit kell tenni? Ezek a következő lépések:

Androidon

  1. Először megnyitjuk az alkalmazást WhatsApp és a lapra megyünk Beszélgetések.
  2. Akkor játszunk érte új csevegés megnyitása.
  3. Keressük a érintkezés hogy törölni akarjuk és rákattintunk.
  4. A követendő út a következő: "Több lehetőség", utána "Lásd a névjegyzékben", ott válasszon  "Több lehetőség" és végül kattintson a gombra "Eltávolítani".

Az eltávolítás befejezéséhez ne felejtse el frissíteni a listát.

IPhone-on

  1. A csevegőablakból, rákattintunk a kapcsolattartóra hogy törölni akarjuk.
  2. Ez megjeleníti az elérhetőségeket. Nyomjuk "Szerkesztés", a képernyő jobb felső sarkában.
  3. Ezután megnyílik az alkalmazás "Névjegyek az iPhone -ról". Itt kell nyomnunk "Névjegy törlése".

Így az általunk törölt névjegy nem kap figyelmeztetést vagy értesítést. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, hogy eltávolítottuk a névjegyzékből, az ebben a bejegyzésben ismertetett lépések követése. Világosnak kell lennie, hogy bármennyire is diszkréten igyekszünk, előbb -utóbb kiderül.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.