Alternatif paling apik kanggo Lightroom

Adobe Lightroom

Suite editing foto Adobe paling lengkap ing saindenging jagad, ketenaran dheweke wis entuk, lan kita ora bakal nyoba ujar liya. Nanging, akeh pangguna sing kangelan ngakses amarga ana macem-macem sebab, amarga saka kekuwatan hardware lan biaya layanan.

Kita pengin menehi alternatif paling apik kanggo Lightroom kanggo PC lan piranti seluler, sing bisa diowahi foto tanpa watesan. Dadi, temokake karo sing aplikasi editing paling apik sing bisa ngganti Lightroom.

Alternatif kanggo Lightroom kanggo PC

Terapi RAW

Kita miwiti karo aplikasi open source sing ngidini kita nyunting fotografi kanthi format RAW saliyane sing wis dingerteni lan umum. Ngidini kita bisa nyetel paramèter dhasar lan antarmuka panganggo sing gampang (DOWNLOAD). Mula, dianggep minangka salah sawijining alternatif sing paling apik kanggo Lightroom kanggo PC. Kanggo miwiti, kudu dicathet manawa aplikasi iki wis digawe wiwit taun 2010 lan isih dadi evolusi database DCRAW, aplikasi sumber terbuka kanggo tujuan kasebut. Minangka kauntungan, kita kudu negesake manawa kompatibel kanggo Windows lan macOS lan Linux.

Cara nginstal RAW Therapee:

  1. Ketik situs web lan lanjutake kanggo ndownload: http://rawtherapee.com/downloads
  2. Ing sisih ndhuwur ana versi sing beda-beda gumantung karo Sistem Operasi sampeyan, pilih sing paling cocog karo sampeyan
  3. Download program lan jalanake instalasi
  4. Pilih basa Spanyol lan nampa perjanjian lisensi
  5. Priksa manawa sampeyan pengin trabasan ing desktop
  6. Program kasebut wis sukses diinstal

Minangka kauntungan penting, RAW Therapee bisa nyunting fotografi format mentah, uga TIFF utawa JPEG, mula sampeyan ora bakal kantun apa-apa, sanajan ing rong format pungkasan iki, nggawe akal kanggo miwiti nyunting karo RAW Therapee.

padhang

Kita ngadhepi editor foto sing kuat kanthi antarmuka panganggo sing wis digawe kanthi apik sing uga duwe Art Intelligence sing bakal nindakake seri retouching otomatis sing menarik. Iki kompatibel karo Windows lan macOS nanging kerugian kasebut regane € 89. Kita ora bisa dibantah sadurunge editor foto minangka alternatif kanggo Lightroom daya tarik khusus yaiku ing teori sing terus didhukung dening Art Intelligence sing bakal mbantu kita ing kabeh langkah sing bakal ditindakake kanggo ngapikake foto kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Pencipta logo online gratis lan paling apik

Secara teoritis, kita bakal ngirit wektu lan langkah amarga bakal dadi Intelijen Ponggawa sing bakal ngatasi sawetara tugas sing paling rutin sing ditindakake ing kabeh foto lan saengga kita bisa fokus karo sing paling penting. Dheweke uga duwe sawetara template kanthi pitulung maneh saka Intelijensi Ponggawa sing bakal nindakake seri retouching otomatis sing cocog karo kabutuhan fotografi sing arep diobati. Tugas retouching otomatis iki ditindakake udakara 12 detik, sanajan uga duwe sistem panyuntingan dhewe yen ora setuju karo asil sing ditawakake sistem sampeyan.

DigiKam

Kita terus karo alternatif liyane sing gratis, nduwe antarmuka panganggo sing luwih kasar, nanging ngidini kita nyetel sawetara paramèter dhasar lan malah ngilangi swara ing foto. Kompatibel karo kabeh lan uga kompatibel karo Windows, macOS lan Linux. Kaya sing wis diandharake, kanthi DigiKam kita bisa nemokake alternatif sing paling deso kanggo kabeh sing diusulake ing kene, Lan sing wis langsung saka kaca web, kita nemokake desain sing ora sopan, tanpa mangu-mangu kayane kaya impen programer sing pengin nyunting sawetara fotografi.

Saiki ana ing versi 7.2.0 nanging ana ing Beta. Nanging, meh saben wulan padha nganyari sawetara update. Nduwe mesin telusuran sing kuat lan ngidini kita nggawe perpustakaan kanthi luwih saka 100.000 gambar. Iki uga ngidini kita nindakake seri alur kerja, yaiku program sawetara tugas sing mesthi kita lakoni karo foto supaya ora ngatasi langkah demi langkah. Kaget liyane yaiku ngidini kita ngowahi karo metadata, mula kita bisa nuduhake utawa nampa file XMP kasebut lan nyunting langsung karo metadata kanthi cepet lan efisien, yen sampeyan duwe ilmu sing dibutuhake.

Alternatif kanggo Lithroom kanggo seluler

VSCO

Iki minangka salah sawijining aplikasi editing foto sing paling misuwur, VSCO wis suwe banget karo kita lan uga bisa digunakake minangka RRSS. Kanthi kontra, wis mbayar integral. Keuntungan utamane yaiku filter, lan yaiku dhaptar apik saka pasangan kasebut sing bisa "retouch" foto tanpa kudu nggawe apa-apa babar pisan. Minangka kekurangan, kita kudu negesake, kaya asring kedadeyan ing jinis aplikasi seluler, duwe pembayaran integral kanthi jumlah gedhe, sanajan ana kabeh perkara. Sampeyan bisa ndownload ing kene: Android  / iOS

Artikel sing gegandhengan:
Temokake program paling apik kanggo nggawe poster lan poster ing PC

Snapseed

Liyane editor paling apik sing bakal ditemokake, malah ngidini sampeyan nyetel foto kanthi format RAW, kalebu kabeh jinis saringan lan setelan kanggo mbusak noda ing antarane liyane. Wis dingerteni dening akeh pangguna platform seluler amarga ana kemungkinan lan kemampuan kanggo nggunakake paling kabeh kemampuan ponsel kita. Tanpa mangu-mangu, aku uga minangka alternatif utama liyane kanggo telpon seluler, ya, meh ora kuwat nalika nyunting kaya alternatif liyane kanggo PC, kayata. Sampeyan bisa ndownload ing kene: Android/ iOS.

Pixelmator

Wektu iki kita ngomong babagan aplikasi sing mung duwe versi kanggo iOS, nanging uga kanggo macOS. Mesthine, miturut panemuku, alternatif sing paling apik kanggo Lightroom amarga nawakake kemampuan kanggo ngowahi foto kanthi praktis kabeh kemampuan sing bisa dipikirake. Kita uga duwe sawetara Intelijen Ponggawa sing terintegrasi, saringan akeh, macem-macem alat, kloning, perbaikan otomatis cilik ... Kabeh iki diiringi salah sawijining antarmuka panganggo paling apik sing bisa dibayangake, umume intuisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.