Aplikasi yoga gratis paling apik

aplikasi yoga

Tetep sehat Iki minangka salah sawijining tugas sing paling penting saiki, utamane yen kita nganggep tingkat stres sing bisa kita kumpul amarga kerja, rekonsiliasi utawa kabutuhan saben dinane.

Ing bab iki, bener sing cukup umum kanggo aran sing sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo nglampahi sawetara jam saben minggu nindakake aktivitas fisik, luwih-luwih yen kita kudu metu saka omah kanggo nindakake. Kanggo kabeh alasan iki, kita nggawa sampeyan alternatif sing bisa ditindakake ing omah lan mbutuhake sawetara menit. Kita bakal weruh paling free apps yoga.

Saben Yoga

Tuladha Yoga Saben dina ing Android

Yoga saben dina minangka salah sawijining aplikasi gratis sing dituju penyayang disiplin iki Luwih populer. Salah sawijining kekuwatane yaiku fokus ing laku saben dina, nggawe sampeyan ngenalake kabiasaan sehat ing rutinitas saben dina. Yen sampeyan minangka salah sawijining sing biasane lali ngentekake sawetara menit kanggo pangembangan fisik lan mental, aplikasi iki digawe kanggo sampeyan.

Ing app, sampeyan bisa nemokake langkah-langkah dening-guide sing bakal padha njupuk dening tangan ing kabeh tingkat, saka wiwitan sing mung miwiti ing Yoga kanggo profesional bener ing disiplin. Kanggo kabeh ndhuwur kudu ditambahake nomer telas saka rencana latihan kasedhiya lan komunitas gedhe kanggo nguripake yen sampeyan perlu bantuan utawa malah kanggo bantuan.

Es kompatibel karo Google Fit lan wis dipilih minangka "Aplikasi Yoga Paling Apik" antarane 2016 lan 2019 dening Healthline. Kita bisa nemokake kasedhiya ing iOS y Android.

Down Dog

Down Dog minangka pilihan liyane sing apik kanggo latihan Yoga ing omah lan dituju ing tingkat sing paling murah. Kang tingkat pangaturan dhewe punika saestu sudhut, ngijini sampeyan kanggo nggawe thanks tumindake babar blas pribadi kanggo sawijining liwat 60.000 konfigurasi beda lan malah milih swara beda sing bakal nuntun sampeyan ing saben laku. We utamané disenengi Panjenengan mode musik dinamis, sing beda-beda volume nggunakake tingkat ambegan.

Minangka data, sampeyan bisa ngenalake praktik Vinyasa, Cardio Flow, Hatha, Yoga Lembut, Yoga Restoratif, Yin, Ashtanga, Yoga Kursi, Yoga Nidra, Hot 26 lan Salam kanggo Srengenge lan nawakake total 10 basa. Kita bisa nemokake kasedhiya ing iOS y Android.

Yoga kanggo Wiwitan

Votes Yoga kanggo Pemula ing App Store

Yoga kanggo pamula nggawa sawetara pangenalan ing lengen, kayata dadi app paling apik kanggo wiwitan lan uga aplikasi yoga gratis sing paling apik. Saka sing bisa ditemokake ing dhaptar, paling dianjurake yen sampeyan bakal miwiti latihan yoga tanpa mangu-mangu, amarga thanks kanggo latihan sing luwih dhasar sampeyan bakal bisa kanggo gain pengalaman lan ndhuwur kabeh, iku bakal ngidini sampeyan kanggo gain keluwesan.

Rekomendasi saka aplikasi dhewe kanggo miwiti karo a rutin babagan 15 menit kanggo mboko sithik nambah durasi sesi minangka kekuatan wis gained, bisa nambah nganti 30 menit, kang kita bisa ngaturake kanggo luwih angel rutinitas lan set latihan. Kita bisa nemokake kasedhiya ing iOS y Android.

Yoga Studio

Yoga Studio bakal dadi pilihan liyane lan bakal kalebu ing filosofi saka rong pilihan pisanan amarga bisa digunakake dening loro. diwiwiti ing laku yoga uga dening wong sing luwih ahli. Aplikasi iki bakal nulungi sampeyan supaya awak lan pikiran tetep harmonis, bisa ngetrapake loro-lorone kanthi mbatesi kanthi nindakake rutinitas sing beda-beda sing diadaptasi kanggo tingkat kesulitan sing beda-beda, ngidini sampeyan ngenalake minangka bagean saka tugas saben dinane, sing gampang diuripake. dadi soko saben dina lan perlu.

Sadar babagan kangelan sing bisa ditindakake pangguna kanggo ngetutake rutinitas yoga ing omah, kita bisa nemokake ing aplikasi kasebut. liwat 100 kelas video HD ditambah karo komentar dening monitor. Kita bisa nemokake kasedhiya ing iOS y Android.

Yoga terus

Gambar saka Keep Yoga

Kita rampungake karo Keep Yoga, aplikasi sing wis ditinggalake, nanging sing dadi luwih cocog karo filosofi kanggo nawakake kamungkinan nindakake yoga ing omah kanthi gratis, mung nggunakake telpon utawa piranti elektronik lan, yen wis diinstal, mung bakal njaluk kita ndhaptar, sing ditindakake kanthi cepet lan gampang nggunakake akun Google kita dhewe.

Su antarmuka iku gampang lan jelas, ngidini sampeyan kanthi cepet lan gampang njelajah macem-macem opsi sing ditawakake lan ngakses rutinitas lan latihan sing beda. Saben wong teka karo dhewe sheet kudu diterangno lan sampeyan malah bisa nemokake kira-kira durasi saben siji kanggo nggawe planning apik saka latihan adhedhasar wektu sing kasedhiya saliyane bisa adaptasi karo tingkat kangelan sing dibutuhake.

Rutinitas bisa diterusake liwat video sing diiringi musik, sing bisa disesuaikan lan kabeh sampeyan aktivitas bakal direkam ing aplikasi sing padha, supaya sampeyan bisa nglacak evolusi dhewe. Kasedhiya ing Android e iOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.