Cara nganyari Avast Free suwene setaun

Cara nganyari Avast Free suwene setaun

Yen sampeyan duwe komputer, bisa uga luwih saka siji kesempatan sampeyan wis krungu jenenge avast. Lan iki minangka salah sawijining antivirus sing paling populer lan digunakake ing saindenging jagad, amarga minangka salah sawijining sing paling efisien kanggo ndeteksi virus, malware lan kabeh jinis ancaman sing bisa mengaruhi komputer.

Program iki duwe versi gratis lan mbayar. Kaya sing diarepake, sing mbayar yaiku sing menehi fungsi lan efektifitas sing paling akeh, nanging sing gratis uga apik ing pirang-pirang cara, mula dadi pilihan sing paling dipilih pangguna supaya komputer ora ana ancaman. Nanging, sanajan sampeyan ora prelu mbayar, supaya bisa nggunakake, Sampeyan kudu nganyari maneh saben taun, lan yen sampeyan ora ngerti kepiye carane, ing artikel iki bakal nerangake.

Supaya sampeyan bisa kanthi gampang nganyari maneh Avast Free

Yen sampeyan nginstal Avast Free ing komputer, kanthi otomatis langganan 12 wulan digunakake, tanpa sampeyan nindakake apa-apa. Sawise wektu kasebut kadaluwarsa, sampeyan mung kudu nganyari nalika taun kepungkur.

Kanggo iki, ora prelu mbayar, apamaneh prosedur sing mboseni sing mbutuhake wektu sing suwe. Masalah mung sawetara detik apa sing dibutuhake kanggo nganyari Avast Free, lan iki langkah-langkah sing kudu sampeyan lakoni:

  1. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngeklik tombol mouse tengen ing lambang Avast sing ana ing bilah tugas ing komputer Windows. Bisa didhelikake lan supaya katon sampeyan kudu klik panah munggah kanggo nampilake jendhela mini, sing logo Avast Free bakal ditampilake; Iki ana ing pojok tengen ngisor layar. Cara nganyari Avast Free suwene setaun
  2. Banjur pencet terus Informasi saka registro kanggo ngakses program lan ngetik bagean langganan Avast.
  3. Sawise sampeyan mlebu Informasi saka registro, goleki tombol Update, sing ijo. Cara nganyari Avast Free suwene setaun
  4. Sawise iku, sampeyan bakal ngetik jendela sing duwe pilihan kanggo nganyari program menyang versi mbayar, yaiku Avast Premium Security, lan kanggo nganyari Avast Free, sing dadi minat kita wektu iki.
  5. Goleki tombol Pilih, yaiku ing ngisor spesifikasi fungsi lan fitur Avast Free banjur klik.
  6. Banjur sampeyan bakal weruh pesen sing nyebutake manawa nganyari program wis sukses ditindakake udakara 12 wulan.
  7. Pungkasan, tutup pesen, klik ing "X", lan voila, tanpa wektu maneh.

Penting kanggo njaga langganan Avast Free supaya anyar supaya program duwe pertahanan paling anyar lan basis data sing diupdate. Yen langganan Avast Free sampeyan wis kadaluwarsa lan sampeyan ora nganyari, komputer bakal diancam nganggo jinis virus, malware utawa spyware sing bisa nggawe file, data lan informasi dadi resiko, lan, ing wektu sing padha, mbabarake identitas sampeyan ing Internet, sing bisa uga duwe macem-macem akibat yen tiba ing tangan sing salah.

Kajaba iku, antivirus ngabari nalika langganan sampeyan wis kadaluwarsa lan ngelingake sampeyan supaya terus nganyari Avast Free. Uga kasedhiya kanggo komputer kanthi sistem operasi Mac, saliyane kanggo Windows. Lan, kayane ora cukup, uga kasedhiya kanggo ponsel kanthi sistem operasi Android liwat Google Play Store lan situs web repositori aplikasi.

Avast minangka antivirus

Antivirus Gratis Avast

Avast minangka referensi ing jagad antivirus minangka salah siji sing paling apik kanggo komputer kanthi sistem operasi Windows lan Mac. Bebarengan karo sawetara liyane kayata Kasperky, Norton, McAfee lan Norton, iki minangka salah sawijining sing paling pengalaman lan uga salah sawijining sing paling akeh diundhuh lan digunakake.

Versi gratis cocog karo dhasar, nglindhungi komputer apa wae saka umume ancaman sing ana ing Internet, lan ing jagad iki ana pirang-pirang virus sing nyoba ngetik komputer saben dina, ditawakake minangka pilihan sing apik banget supaya kita tetep aman.

Sawetara fitur kalebu pindai prasaja lan lengkap, pemindaian sing dijadwalake, tameng dhasar sing bisa diprogram, pamriksa Wi-Fi kanggo ndeteksi masalah jaringan, Aja Ganggu, nganyari piranti lunak lawas supaya program komputer tetep anyar, lan liya-liyane.

Mesthi wae database sing terus dianyari kanggo ngilangi positip sing salah lan nambah efisiensi scan kanthi cepet kanggo virus paling anyar lan paling mbebayani sing saben dina mundhak.

Saliyane, ana pirang-pirang versi lan program Avast sing netepi macem-macem peran.

Bedane versi gratis lan versi mbayar

Sing pertama lan paling penting sing kudu disorot yaiku, Kaya versi mbayar, versi gratis kuat lan efektif kanggo ndeteksi lan mbusak virus lan ransomware, jinis malware sing mbebayani banget sing bisa matesi akses menyang data pribadi lan file, program lan bagean sistem. Nanging, versi mbayar luwih unggul ing wilayah liyane.

Fitur utama Avast Premium Security, kalebu Avast Free, kalebu nglindhungi dokumen pribadi. Sanalika, minangka pertahanan paling apik kanggo nggunakake Internet, amarga nyedhiyakake keamanan lan privasi nalika tuku online, nglindhungi transaksi perbankan, ndhelikake PC ing firewall canggih lan bisa uga serangan hacker. Sing pengin ngakses data pribadi lan rahasia.

Sanalika, nawakake proteksi saka situs web sing ditipu kanthi tujuan jahat lan nyegah telik liwat webcam utawa kamera liyane sing ana gandhengane karo komputer. Sing liyane yaiku udakara 2 dolar utawa euro saben wulan bisa tuku Avast Premium Security.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.