Cara Simpen Sandhi ing iPhone Kanthi Aman

sandhi iphone

Ngatur sandhi kanthi bener bisa dadi lara banget kanggo umume kita. Ana akeh piranti, aplikasi lan situs web sing saben dina ditangani! Akun pangguna, perbankan digital, kode akses ... Ana gangguan sing kudu ditrapake, amarga saham kasebut akeh. Pramila menarik banget kanggo ngerti cara nyimpen sandhi ing iPhone.

Sadurunge nerusake, kudu njlentrehake: Ora luwih becik nggunakake kunci utawa sandhi kanggo kabeh. Mbuwang iki, sampeyan uga kudu negesake manawa ora luwih becik supaya kabeh tetep nganggo laptop. Dadi, apa opsi liyane sing isih ana? Iki salah siji: Yen sampeyan duwe iPhone, matur nuwun kanggo fungsi otomatis, sampeyan bisa nyimpen kabeh sandhi lan nggunakake saben mlebu menyang akun sampeyan.

Yen sampeyan prihatin babagan masalah keamanan, kabeh sing bakal dikandhani ing ngisor iki bakal narik banget:

Autocomplete kanggo Safari

Yen sampeyan pengin nyimpen sandhi ing iPhone, sampeyan kudu ngaktifake Fungsi AutoComplete. Mangkene sampeyan kudu nindakake:

  1. Pertama menyang "Setting".
  2. Banjur akses "Sandhi lan akun."
  3. Pungkasan, ing Opsi "Autocomplete" sampeyan kudu mindhah geser menyang "ing" posisi (ing ijo).

Sawise rampung, fungsi AutoComplete bakal aktif ing iPhone. Apa milih tembung sandhi sing disaranake iPhone utawa arep nggunakake salah siji saka kita, fungsi iki bakal ngelingi jeneng pangguna lan sandhi sing disimpen lan bakal dilebokake sanalika sampeyan miwiti sesi kasebut. Dadi praktis.

Keychain kanggo piranti Apple

keychain

Kanthi Keychain, kita bisa nyimpen sandhi kanthi aman ing iCloud

Nalika sampeyan ora perlu nggunakake Keychain kanggo nyimpen sandhi ing iPhone, ya kudu nggunakake sandhi kasebut ing akun iCloud Alat iki pancen bisa digunakake kanggo piranti apa wae Apple.

Keychain (tembung sing ing basa Inggris tegese "keychain") minangka sistem manajemen sandhi ing macOS, sing diwiwiti saka versi Mac OS 8.6 ing taun 1997. Piranti lunak iki bisa ngemot sandhi, kunci pribadi lan sertifikat.

Kepiye Keychain diaktifake ing iPhone? We nerangake sampeyan ing ngisor iki:

  1. Langkah kapisan kanggo pindhah menyang "Setting".
  2. Ing kana kita deleng "Apple ID" lan ing pilihan iki kita pilih ICloud.
  3. Ing menu setelan iCloud, kita gulung mudhun banjur pilih "Gantungan kunci".
  4. Pungkasane kita klik "Keychain ICloud" ngalihake geser menyang posisi ijo.

Sawise ngaktifake Keychain, sampeyan kudu pindhah menyang piranti Mac (komputer utawa iPad) supaya bisa nggunakake sandhi sing disimpen ing iPhone. Kanggo ngubungake informasi iki, lanjutake kaya ing ngisor iki:

  1. Pisanan kita pindhah menyang menu "Manzana".
  2. Ing kana, kita milih dhisik "Preferensi sistem", sawise "Apple ID" lan pungkasanipun ICloud. 
  3. Kanggo ngrampungake, kita mung bakal klik pilihan "Gantungan kunci".

Keychain iCloud iki minangka alat sing apik kanggo ngatur sandhi kanthi aman. Nanging, keamanan sampeyan diwatesi digunakake ing ekosistem Apple. Kajaba iku, sawetara kegagalan dilaporake ing operasine, sing nyengkuyung akeh pangguna kanggo milih aplikasi eksternal kanggo kunci. Ing ngisor iki sing paling populer lan efektif:

Aplikasi kanggo nyimpen sandhi ing iPhone

Aplikasi ing dhaptar iki uga ngidini kita nyimpen sandhi ing iPhone. Iku tegese bisa ngetik kanthi cepet nalika mlebu menyang akun. Mung sing dikarepake. Bener manawa operasine kadang-kadang luwih kompleks tinimbang fungsi AutoComplete, nanging efektifitas ora bisa diragukan. Iki sing paling apik:

1Password

1password

Aplikasi manajemen kata sandi iPhone sing paling populer: 1Password

Kanggo miwiti dhaptar, kita wis milih aplikasi sing paling populer ing App Store kanggo tugas jinis iki, kanthi jutaan pangguna ing saindenging jagad. Penawaran 1Password manajemen tembung sandhi sing bener lan paling aman.

Sayange, 1Password dudu aplikasi gratis. Mesthi, nawakake periode uji coba gratis 30 dina. Sawise periode iki, pangguna bakal duwe cukup wektu kanggo ngenalake aplikasi iki lan keuntungan sing ditawakake sadurunge mutusake kontrak versi mbayar utawa milih solusi liyane.

Link: 1Password

Dashlane

Dashlane

Simpen sandhi ing iPhone nganggo Dashlane

Aplikasi liyane sing akeh digunakake kanggo nyimpen tembung sandhi ing iPhone. Dashlane ngidini kita nyimpen sandhi tanpa wates. Lan mesthine akses menyang endi wae. Data kita bakal disimpen ing kabeh piranti sing wis diinstal ing app, ora preduli apa sistem operasi sing digunakake.

Aspek menarik saka aplikasi iki yaiku generator sandhi. Mangkono uga pilihan supaya bisa nuduhake sandhi kanthi aman lan nyaman karo piranti liyane. Cekakipun, pilihan sing apik kanggo dipertimbangkan kanggo ngatur sandhi sing bener.

Link: Dashlane

Pangatur Sandi Penjaga

Sandhi, diakses lan aman karo Keeper

Perlindhungan sing diwenehake Pangatur Sandi Penjaga kanggo njaga sandhi lan informasi pribadi kita kudu dilindhungi. Bisa diarani manawa iki minangka asuransi tumrap serangan kriminal ing pungkasan. Nggunakake aplikasi iki minangka cara sing apik kanggo turu kanthi tentrem.

Pangatur Sandi Keeper ngidini kita nyimpen sandhi tanpa wates. Iki uga menehi pilihan kanggo ngasilake lan ngisi sandhi sing kuwat lan, mesthine nyinkronake lan ngatur kabeh sandhi ing macem-macem piranti. Uga, app iki kompatibel karo Touch ID lan karo ID pasuryan, sing nyedhiyakake cara mbukak kunci. Yaiku, keamanan plus sing kudu dipikirake.

Link: Pangatur Sandi Penjaga

Pass pungkasan

Pass pungkasan

Last Pass: manager lan manager sandhi kanggo iPhone

Pangatur tembung sandhi Pass pungkasan Bisa digunakake kanthi cara sing padha karo liyane app ing dhaptar iki. Fungsi utamane yaiku nyimpen lan ngatur data pribadi lan sandhi kanthi cara sing aman. Kanthi cara sing padha, kaya liyane, nawakake fungsi ngrampungake kredensial kanthi otomatis, saéngga ora kudu ngetik sandhi kanthi manual.

Link: Pass pungkasan

mSecure Sandi Manajer

aman

mSecure: safety luwih dhisik

Kaya jeneng sing wis diandharake, aplikasi iki negesake khusus keamanan. Sejatine yaiku mSecure Iki minangka sekutu sing apik kanggo katenangan lan privasi kita babagan manajemen sandhi lan data pribadi ing iPhone. Lan uga ing piranti liyane sing bisa diinstal.

Sorotan aplikasi iki yaiku antarmuka pangguna sing sederhana lan utamane jumlah entri tanpa wates. Yaiku, sampeyan bisa nyimpen sandhi sing dikepengini, tanpa watesan. Sampeyan uga penting kanggo nyorot model enkripsi, rampung nganyari ing versi paling anyar. Pungkasane, kudu disebutake manawa mSecure duwe generator sandhi sing migunani lan luwih saka 20 template internal.

Link: mSecure Sandi Manajer

Siji Aman

OneSafe

OneSafe +, app sing dilengkapi enkripsi keamanan dhuwur

Nalika diluncurake, app iki dipromosikake dadi «Paling aman kanggo kanthong». Lan sanajan fitur-fiture kurang luwih padha karo sing ditawakake aplikasi liyane ing dhaptar iki, pancen bener uga menehi sawetara aspek sing unik.

Contone, OneSafe + Nduwe mode peteng, trabasan Siri, kemungkinan uga nggunakake Apple Watch lan akeh fungsi liyane. Ngomong keamanan banget, aplikasi iki njamin proteksi data lan sandhi kanthi enkripsi AES-256 (level paling dhuwur sing ana ing piranti seluler).

Link: Siji Aman +

RememBear

kelingan

Elingi, app bear kanggo nyimpen tembung sandhi ing iPhone

Aplikasi liyane sing paling populer kanggo ngatur sandhi ing iPhone kanthi cara sing aman lan efisien. RememBear Umum dikenal kanthi "maskot", bear sing mbantu kita ngelingi sandhi lan kredensial ing endi wae.

Liwat antarmuka sing visual lan nyenengake, aplikasi iki nyedhiyakake cara sing gampang lan langsung kanggo nggawe, nyimpen lan nggunakake tembung sandhi. Saliyane iku, kita uga bisa nyimpen kertu kredit lan tuku kanthi aman lan cepet kanthi online. Pembayaran sing ditindakake nganggo iPhone luwih cepet, amarga Remembear ngurus kanthi otomatis ngrampungake informasi ing kertu. Lan kabeh duwe keamanan lan kapercayan tingkat paling dhuwur.

Link: RememBear

SafeInCloud Manager Manager

SafeInCloud

SafeInCloud, kanggo nyimpen sandhi ing iPhone

Kanggo nutup dhaptar, aplikasi liyane sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad: SafeInCloud. Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling gampang digunakake, tanpa tegese luwih efisien lan aman tinimbang liyane. Ngidini sampeyan log in nganggo ID Tutul lan ID Pasuryan. Kajaba iku, duwe aplikasi tartamtu kanggo Apple Watch.

Cekakipun, manajer tembung sandhi sing ngidini kita nyimpen login, sandhi lan informasi liyane kanthi aman ing database sing dienkripsi. Keamanan maksimum Kanthi cara sing padha, kaya aplikasi liyane ing dhaptar iki, kabeh data sing disimpen bakal diselarasake ing piranti apa wae sing digunakake, anggere wis diinstal.

Link: SafeInCloud

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.