Cara mbusak crita sampul ing Microsoft Edge

busak kaca ngarep kaca microsoft edge

Sampeyan bisa uga isih kaget, nanging ana wong sing terus nggunakake Microsoft Edge amarga akeh sebab. Sejatine manawa wis dudu raja ing pasar karo Google Chrome lan Mozilla Firefox utawa Opera nanging isih ana, nolak udan deres. Akeh pangguna sing isih seneng karo Explorer lawas lan duwe hak kanggo terus nggunakake browser Microsoft amarga terus ndhukung. Nanging sampeyan ora prelu seneng kabeh lan mulane yen sampeyan ana ing kene amarga sampeyan pengin sinau cara mbusak warta saka sampingan Microsoft Edge. Lan kita bakal mbantu sampeyan ngrampungake sajrone artikel iki.

Artikel sing gegandhengan:
Apa sing diarani Microsoft Edge lan apa bedane karo browser liyane

Durung suwe iki Microsoft miwiti nggawe versi browser sing luwih apik lan nggawe bagean liyane sing sukses ing wektu kasebut. Kanthi kabeh iki Microsoft mutusake nggawe browser adhedhasar Chromium, basa pamrograman sing digawe Opera utawa Google Chrome, loro raja browser saiki. Wiwit kuwi, Microsft Edge urip maneh lan saiki ngluwihi 600 yuta pangguna ing saindenging jagad. Sampeyan uga kudu ngerti manawa browser default sing kasedhiya ing PC anyar, mesthine kudu dikandhani. Nanging ing kasus apa wae, tokoh iki nggawe kita ngerti yen sampeyan ngupayakake nggawe sesuatu, produk sing apik bisa metu.

Sampeyan isih bisa uga ora seneng banget karo kabeh sing ditawakake Microsoft Edge, kalebu warta ing sampingan. Lan manawa Google wis menang apa-apa, mula amarga iku kesederhanaan lan kesederhanaan. Lan dheweke nglamar sing kasebut menyang browsere lan nambah aspek liyane sing nggawe dheweke sukses. Pramila kita bakal nyoba nggawe browser kanthi luwih cocog karo artikel iki, luwih gampang lan paling penting, kita bakal ngilangi warta saka sampingan Microsoft Edge.

Apa tutup warta Microsoft Edge?

Sampeyan bisa uga anyar ing Microsoft Edge lan durung ngerti babagan tema sadurunge mateni. Utawa yen ana, sampeyan bakal ganggu lan sampeyan ora menehi jeneng. Kaping pisanan, kita bakal nerangake apa topik kasebut.

Sejatine feed berita utawa sampul warta ing Microsoft Edge klompok artikel sing ditampilake saben-saben sampeyan mbukak browser Microsoft utawa saben-saben sampeyan mbukak tab anyar saka awal. Sadurunge sampeyan milih situs web sing pengin dituju, ana kabeh warta. Sing biasane kedadeyan yaiku uga ana akeh iklan kanggo macem-macem perkara sing ora dikarepake lan mula sebabe akeh pangguna browser Microsoft Edge pengin nyingkirake.

Kaping pirang-pirang warta kasebut bisa migunani utawa nyenengake. Sisih wektu liyane biasane yaiku iklan sing ora pengin dideleng. Kadhangkala sampeyan bisa uga ndeleng kahanane nalika mbukak tab anyar utawa ndeleng sapa sing menang pertandingan liga pungkasan, nanging akeh liyane sing ora seneng. Amarga Kita bakal mulang babagan carane mbusak kabeh warta iki saka Microsoft Edge ing bagean sabanjure saka artikel kasebut.

Kepiye cara mbusak crita sampul ing Microsoft Edge? Pandhuan langkah demi langkah

Antarmuka Microsoft Edge

Kanggo nggayuh tujuan artikel iki, mbusak warta saka sampingan Microsoft Edge, sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah sing bakal ditinggalake ing ngisor iki:

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngakses tombol alat khas, roda sing kabeh dingerteni lan ing Microsoft Edge yaiku dununge ing pojok tengen ndhuwur kaca web sing dimaksud (ati-ati, ora ing browser, ing web kaya sing dilebokake ing foto). Saiki ing bagean desain kaca sampeyan kudu milih menu khusus. Ing menu sing dipersonalisasi sampeyan kudu busak centhang ing kothak pisanan sing diarani nuduhake tautan cepet. Kanthi cara iki tautan cepet sing ditampilake ing sisih ngisor kothak telusuran bakal ilang kabeh.

Kanggo ngrampungake, kita kudu mbukak menu Fund. Ing kana sampeyan bisa milih Gambar pilihan dina supaya sampeyan ngetik Microsoft Edge, gambar sing padha bakal ditampilake latar mburi sing ditampilake dening mesin telusuran Bing. Menyang bagean konten sampeyan kudu milih kothak molor isi dipateni. Yen sampeyan kesasar, sampeyan mung duwe paragraf cilik ing ndhuwur gambar iki. Sanajan ora akeh kapitunan lan gampang banget.

Nalika nggawe pangowahan kanthi sethitik ing opsi pandhu arah, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kabeh wis rampung kanthi nyata. Iki tegese, Ditrapake nalika sampeyan ngeklik utawa mbusak pilihan apa wae sing ditawakake Microsoft Edge. Sampeyan ora kudu nutup Microsoft Edge lan mbukak browser maneh amarga versi Internet Explorer anyar iki cukup cepet lan siyap saka pabrik.

Artikel sing gegandhengan:
Ganti mesin telusuran ing Microsoft Edge Chronium

Aja kuwatir lan rebab kaya sing disenengi amarga ana macem-macem pilihan liyane sing durung nate dingerteni sadurunge. Lan nyatane, kaya sing wis dakkandhani sadurunge, Microsoft Edfge anyar adhedhasar Chromium. Lan tegese wis akeh pilihan pangaturan dhewe kaya Google Chrome lan Opera sing anyar. Sampeyan kudu sinau apa sing ditawakake lan ngerti carane muter supaya bisa disenengi saben konsumen.

Kanthi cara iki wis kita mesthi bakal ngerti ngerti carane mbusak warta saka tutup Microsoft Edge tanpa gangguan. Lan sampeyan sing nganggep rumit, bener? Dheweke ora bakal ngganggu sampeyan ing sampul maneh lan sampeyan bakal mesthi duwe gambar sing apik sing sampeyan mutusake. Contone, kulawarga, segawon, kanca utawa game video sing sampeyan senengi.

Muga-muga artikel iki wis migunani kanggo sampeyan lan wiwit saiki sampeyan bakal ngerti kepiye cara nggawe opsi Microsoft Edge yen sampeyan wis duwe Kita wis mbukak kustomisasi sampeyan kanthi sithik. Opsi liyane sing ana ing sampeyan utawa sampeyan pengin ngerti babagan browser Microsoft sing anyar, sampeyan bisa nyelehake ing kothak komentar supaya bisa dianalisis lan njawab sampeyan. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.