Cara mindhai kode QR ing ponsel sampeyan kanthi cepet

Cara mindhai kode QR

Kode QR wis dadi ing taun anyar cara sampurna kanggo informasi luwih lengkap, umume liwat internet tanpa kudu nuduhake URL sing ora ana sing nuding. Kanggo ngakses web sing ana gandhengane karo kode QR, kita mung butuh aplikasi lan sambungan internet.

Yen sampeyan pengin ngerti carane sampeyan bisa mindhai kode QR ing seluler, iPhone utawa Android, ing ngisor iki kita nuduhake sampeyan aplikasi paling apik kanggo nindakake. Nanging, uga, yen menehi kode QR karo email, kita uga bakal nuduhake sampeyan carane mindhai kode QR ing Windows lan Mac.

Kode QR ora mung pranala menyang kaca web, nanging, saliyane, uga bisa nindakake fungsi kayata nelpon nomer telpon, mbukak klien email karo email panampa, nyambung menyang jaringan Wi-Fi ...

Cara mindhai kode QR ing iPhone

Ora ana app pihak katelu

scan kode qr iphone

Kanggo mindhai kode QR ing iPhone, ora perlu nginstal app apa wae, wiwit, native, iOS ngidini kanggo ngenali kode QR liwat kamera, anggere kita sadurunge wis ngaktifake fungsi ing opsi kamera.

  • Kanggo ngaktifake fungsi pangenalan QR, kita kudu pindhah menyang Setelan.
  • Ing Setelan, kita ngakses pilihan Kamera.
  • Ing menu Kamera, kita kudu ngaktifake kothak kasebut Scan kode QR

para ngenali kode QR Liwat kamera iPhone utawa iPad kita (fungsi iki kasedhiya ing piranti loro-lorone), kita mung kudu nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki:

  • Kaping pisanan, kita kudu mbukak app kamera lan arahake menyang kode QR.
  • Sawise sampeyan ngerti kode QR, a undhangan kanggo mbukak kode QR liwat browser sing wis ditemtokake

Widget Google Chrome

Chrome QR

Sanajan cara asli sing ditawakake iOS becik lan paling cepet kanggo mindhai kode QR ing iPhone, kita uga bisa nggunakake aplikasi pihak katelu, kayata Google Chrome, khusus liwat widget sing kasedhiya.

para ngenali kode QR liwat widget Chrome, kita kudu ngetutake langkah-langkah sing dakkandhani ing ngisor iki:

  • Sawise kita wis nginstal widget Chrome ing iPhone kita, klik ing pilihan widget katelu, sing ana ing sisih tengen mikropon kanggo ngakses kamera saka Chrome.
  • Sabanjure, kita kudu mindhai kode QR kanthi nyelehake ing kothak sing nuduhake kita supaya Chrome ngenali kode lan kanthi otomatis mbukak kaca web sing cocog.
Google Chrome
Google Chrome
Pangembang: Google LLC
Price: free

Kode QR - Pembaca & Scanner QR

Kode QR scan kode QR

Yen sampeyan pengin nyimpen rekaman kabeh kode QR sing dipindai, sampeyan bisa nggunakake aplikasi QR Code, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis, ora kalebu iklan utawa jinis tumbas ing aplikasi.

Aplikasi iki iku mung mengkono, ngenali kode QR lan nyimpen rekaman karo kabeh kode QR pindai, riwayat sing bisa selektif mbusak utawa kabeh cathetan bebarengan.

Kode QR - Pembaca & Scanner QR
Kode QR - Pembaca & Scanner QR
Pangembang: Wen Studio
Price: free

QR lan maca barcode

QR lan maca barcode

Yen sampeyan pengin maca lan nggawe QR lan barcode saka iPhoneTanpa nggunakake kaca web, salah sawijining aplikasi paling apik sing kasedhiya ing App Store yaiku QR lan maca barcode, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis lan kalebu tuku siji kanggo mbukak kunci kabeh fungsi.

Aplikasi iki minangka salah sawijining sawetara sing ora kalebu langganan seneng Pangembang wis dadi biasa, nanging ora pangguna.

Nalika ngrancang kode QR, kita bisa iKalebu loro gambar kita, kayata lambang platform sing disambungake, yen contone akun Twitter kita.

Kajaba iku, ngidini kita entuk informasi babagan produk sawise mindhai barcode. Kalebu riwayat scan sing bisa diekspor ing format .csv, simpen kode QR minangka gambar ...

QR lan maca barcode
QR lan maca barcode
Pangembang: TehCapps
Price: free+

Cara mindhai kode QR ing Android

Widget Google Chrome

scan kode QR Android

Kaya versi Chrome kanggo iOS, versi kanggo Android, iku uga ngidini kita kanggo ngenali kode QR liwat widget sing kasedhiya kanggo Android. Kanggo ngenali kode QR liwat widget Chrome, kita bakal nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki.

Sawise kita wis nginstal widget, yen durung diinstal, klik ing lambang pungkasan sing makili kamera.

Banjur nalika kamera mbukak, kita fokus ing kode QR supaya, yen wis dikenali, kanthi otomatis mbukak alamat sing dituju utawa nindakake tumindak sing cocog.

Minangka Chrome wis native klebu ing kabeh terminal Android sing tekan pasar, iki minangka solusi paling cepet lan paling gampang kanggo mindhai kode QR ing Android.

QR lan maca barkod

QR lan maca barcode

Iki minangka aplikasi sing padha sing uga kasedhiya kanggo iOS, aplikasi lengkap sing bisa digunakake nggawe lan maca kabeh jinis kode QR lan barcode.

Nalika nggawe barcode, kita bisanambah gambar menyang kode QR sing kita nggawe, nyimpen sajarah kabeh QR lan kode bar sing kita mindhai, sajarah sing bisa diekspor menyang format .csv kanggo nggawe tabel lan nambah saringan.

Aplikasi iki bisa didownload kanthi gratis lan kalebu tuku ing-app sing mbukak kunci kabeh fungsi sing aplikasi nawakake kita lan ana akeh.

QR lan maca kode bar (Spanyol)
QR lan maca kode bar (Spanyol)
Pangembang: TehCapps
Price: free

Aku bisa terus ngomong free app karo iklan lan tumbas Ing aplikasi kanggo mindhai kode QR, Nanging, aku mutusake ora nindakake lan mung ngomong babagan sing terakhir, amarga iki sing paling lengkap, amarga uga ngidini kita nggawe kode QR lan ora mbutuhake langganan saben wulan.

Cara mindhai kode QR ing Windows

Nggunakake webcam ing komputer Windows kita, kita bisa pindai kode QR apa wae matur nuwun kanggo aplikasi QR Scanner Plus, aplikasi sing bisa kita download kanthi gratis liwat link sing daktinggalake ing ngisor iki.

Aplikasi QR Scanner Plus nyimpen rekaman lengkap kabeh produk sing diakoni aplikasi lan ngidini kita ngekspor data menyang file ing format .csv, sing mengko bisa dibukak ing Excel lan aplikasi saringan, rumus ...

QR Scanner Plus
QR Scanner Plus
Pangembang: KKStephen
Price: Gratis

Cara mindhai kode QR ing Mac

Jurnal QR,

Kanggo macOS kita uga duwe a aplikasi kanggo maca kode QR liwat webcam Mac kita. Aku ngomong babagan aplikasi Jurnal QR, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis, ora kalebu jinis tuku.

Jurnal QR
Jurnal QR
Pangembang: Josh Yakub
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.