Cara nggawe akun Gmail

Cara nggawe akun gmail

Cara nggawe akun Gmail

Sanajan bener, meh kabeh wong ing saindenging jagad sing duwe akses menyang Internet duwe siji utawa luwih free akun email online, saben taun, pangguna anyar mbutuhake paling ora siji. Lan wiwit, ing layanan gmail mail, bebarengan karo liyane kayata Hotmail lan yahoo, minangka salah sawijining sing paling populer lan apik sing wis ana, dina iki kita bakal nemtokake cara "Nggawe akun Gmail", kanggo entuk manfaat, ndhuwur kabeh, sing wiwitan ing prakara iki.

Kajaba iku, tema iki uga bakal ngrampungake kita kumpulan artikel lan tutorial babagan Gmail, mugi-mugi manfaatipun kita sedaya pembaca biasa lan pengunjung sok-sok.

mbusak akun gmail

Lan sadurunge kita miwiti kita topik dina iki carane "Nggawe akun Gmail", disaranake yen ing pungkasan maca, njelajah liyane kiriman sadurunge sing gegandhengan kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Gmail:

Artikel sing gegandhengan:
Carane mbusak akun Gmail rampung

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbebasake ruang ing Gmail tanpa mbayar

Nggawe akun Gmail: Tutorial kanggo pamula

Nggawe akun Gmail: Tutorial kanggo pamula

Napa nggawe akun Gmail?

Penting, kanggo dicathet Gmail minangka salah sawijining layanan inti paling tuwa ing Google.. Lan mulane, digunakake minangka tombol kanggo meh kabeh layanan liyane ana. Sing ngomong, nalika ndhaptar ing Gmail, kita uga nggawe a Akun Google. Akun (jeneng pangguna lan sandhi) sing uga bisa ngakses layanan kayata YouTube, Google Play lan Google Drive, antara liya-liyane.

Bab sing padha karo wong liya. Raksasa teknologi ing donyakayata Microsoft, Yahoo, Yandex lan Baidu. Mulane, mesthine, akeh pangguna biasane ora mung "Nggawe akun Gmail", nanging nggawe akun email beda saka panyedhiya layanan IT regional lan global beda.

Nggawe Akun Google

Langkah-langkah nggawe akun Gmail

Nggawe Akun Google dhisik

Dipuntedahaken ing Rekomendasi resmi Google kanggo nggawe akun gmailLangkah-langkah sing dibutuhake kanggo nindakake proses iki yaiku:

  1. Bukak situs web resmi sing disusun kanggo nggawe Akun Google liwat ing ngisor iki pranala. Kang ditampilake minangka katon ing gambar langsung ndhuwur.
  2. Miwiti lan ngrampungake proses registrasi nganti pungkasan, tindakake langkah-langkah sing ditampilake lan ngisi kolom informasi sing dijaluk dening tuntunan web kanggo ngatur akun pangguna sing dibutuhake, kayata: Jeneng, Jeneng, jeneng pangguna akun email kanggo nggawe, lan sandhi sing ana gandhengane. iku.
  3. Sawise langkah sadurunge wis kasil rampung, pencet sabanjure link kanggo ngakses Gmail. Kanggo mlebu menyang ngandika free layanan email liwat tombol Akses dumunung ing sisih ndhuwur jendhela mbukak.

Langsung nggawe akun Gmail

Langsung nggawe akun Gmail

  1. Yen cara iki dipilih, sampeyan kudu langsung mencet ing ngisor iki link kanggo ngakses Gmail. Kanggo nerusake proses kasebut, penet tombol Akses, sing ana ing sisih ndhuwur jendela sing mbukak. Minangka ditampilake ing gambar langsung ndhuwur.
  2. Sawise tombol Nggawe akun dipencet, kita bakal ditampilake gambar sing padha sing bisa dideleng nalika nindakake langkah 1 saka cara pisanan sing ditampilake. Mula, kita kudu nindakake proses sing padha kanggo ngisi kolom informasi sing dijaluk dening tuntunan web kanggo ngatur akun pangguna sing dibutuhake.
  3. Sawise nggawe Akun Gmail wis kasil rampung, kita bakal bisa mlebu tanpa masalah, kaping pirang-pirang sing dibutuhake liwat ngisor iki. pranala. Kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Ngakses akun Gmail

Tips lan informasi penting

Ing ngisor sawetara tips penting gandhengane nggawe akun Gmail:

  1. Gunakake jeneng pangguna asli nalika nggawe akun Gmail: Kanggo iki, disaranake nggunakake kombinasi angka lan huruf antarane 8 lan 24 karakter, kanggo nyegah Gmail (Google) ngandhani yen ora bisa digunakake amarga macem-macem alasan, kayata: Wis digunakake. , iku meh padha karo jeneng panganggo liyane sing wis ana utawa padha utawa padha karo sing sadurunge digawe lan dibusak, utawa dilindhungi undhang-undhang dening wong-wong mau, kanggo nyegah spam utawa penyalahgunaan.
  2. Nalika sapisanan kita nggawe akun Gmail, Google ora meksa kita nambahake nomer seluler: Nanging, kaping pindho ya. Iku nindakake iki amarga mriksa alamat IP saka ngendi kita nggawe akun panganggo, lan yen wis ana akun liyane karo alamat IP kadhaptar kasebut, protokol keamanan anti-spammer diaktifake kanggo nglindhungi sistem. Nanging, supaya ora ndhaptar nomer seluler, kita bisa nggunakake VPN utawa mung nuduhake ing kothak Ponsel, awalan negara asal kita ing wangun nggawe akun.
  3. Ndhaptar nomer piranti seluler lan akun email pemulihan: Kanggo ngatasi kasus kasebut kanthi gampang lan cepet sing bisa kelangan akses.
  4. Ngatur opsi keamanan lan privasi minangka standar, yen akun digawe: Kanggo ngoptimalake aspek kayata nyimpen kegiatan kita ing web lan ing macem-macem aplikasi utawa tampilan iklan pribadi miturut profil kita.

Pungkasan, kanggo informasi luwih resmi babagan nggawe akun gmail utawa masalah utawa mamang liyane padha, kita bisa tansah nggunakake Pusat Bantuan Google.

Artikel sing gegandhengan:
Recovery sandi Gmail: kabeh opsi
Artikel sing gegandhengan:
21 hacking Gmail sing bakal kaget

Ringkesan artikel ing Mobile Forum

Resumen

Ing cendhak, Gmail punika, lan mesthi bakal terus kanggo dangu, gedhe free mail manager online ing skala global. Mulane, ngerti kanthi cepet, prasaja lan praktis, carane "Nggawe akun Gmail" Bisa migunani kanggo akeh wong ing saindenging jagad. Lan kita wis ditampilake, iku pancene a proses sing gampang banget, sing meh ora mbutuhake kita nyedhiyakake sawetara informasi pribadhi. Kanthi cara sing sapa bisa nggawe, kanggo pisanan, siji utawa luwih akun gmail kapan sampeyan pengin.

elinga kanggo nuduhake iki tutorial anyar bab kenalan iki manajer email gratis, yen sampeyan nemokake migunani kanggo awake dhewe utawa wong liya. Lan aja lali kanggo njelajah web kita kanggo tutorial liyane migunani, ing macem-macem topik teknologi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.