Cara ndownload Fortnite ing Android yen ora didhukung

Fortnite

Fortnite, bebarengan karo PUBG, yaiku game paling veteran ing genre perang royale sing nggayuh piranti seluler, game sing uga kasedhiya kanggo konsol lan PC. Nalika PUBG Mobile nduweni syarat sing murah banget lan bisa digunakake ing smartphone utawa tablet, praktis uga ora kedadeyan karo Fortnite.

Syarat supaya bisa ngrasakake Fortnite kanthi kondhisi cukup dhuwur, sawetara syarat sing kudu kita tampa yen pengin nginstal Fortnite saka kaca Epic Games resmi, sanajan untung, iku ora mung siji-sijine cara. Yen sampeyan pengin ngerti cara nginstal Fortnite ing smartphone sing ora didukung Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Fortnite ora kasedhiya ing Play Store

Fortnite ora kasedhiya ing Play Store

Sing pertama sing kudu dingerteni yaiku Fortnite ora kasedhiya liwat Play Store, sanajan jaman biyen. Nalika Epic Games, pencipta Fortnite, nyakup gateway pembayaran ing versi seluler sing ngilangi Play Store lan Apple App Store, Google lan Apple ngilangi saka app store masing-masing.

Nalika ing Android, kita ora duwe masalah kanggo terus seneng judhul iki, ora kaya iOS, amarga ana watesan Apple, sampeyan ora bisa nginstal aplikasi sing ora kasedhiya ing App Store, sanajan bisa uga bakal diganti ing mbesuk amarga tuntutan hukum Epic nglawan Apple, yaiku tuduhan monopoli sing pungkasan ing App Store.

Artikel sing gegandhengan:
Trik dadi ahli ing Fortnite

Sanajan Fortnite ora kasedhiya ing Play Store, aplikasi kasebut isih ana kasedhiya liwat situs web Epic, sadurunge nginstal installer sing kasedhiya kanggo kita.

Sawise installer diinstal (sadurunge kita kudu ngaktifake opsi Sumber sing ora dingerteni) bakal mriksa manawa smartphone kita memenuhi syarat minimal sing dibutuhake game.

Syarat minimal Fortnite ing Android

Syarat Fortnite

Syarat minimal kanggo Fortnite kanggo Android yaiku:

  • Prosesor 64-dicokot (ora bakal bisa digunakake ing prosesor 32 bit).
  • Android 8.0 utawa mengko. Iki minangka salah sawijining watesan utama, amarga akeh smartphone sing duwe kekuwatan sing cukup, nanging tetep ing Android 7.0
  • Memori 4 GB RAM. Memori sing luwih akeh bakal luwih apik, nanging minimal saran yen judhul iki bisa digunakake kanthi lancar yaiku.
  • Grafik Minimal Adreno 530, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 utawa luwih anyar.

Kajaba sarat pertama, prosesor 64-bit, sisane kita bisa nglumpati lan nginstal Fortnite ing smartphone kita, sanajan kita ora ngarepake kinerja sing paling apik, amarga perusahaan wis nggawe serangkaian syarat minimal, supaya bisa menehi pengalaman cukup supaya bisa ngrasakake judhul iki.

Artikel sing gegandhengan:
8 game sing padha karo Fortnite

Instal Fortnite saka installer Epic

Fortnite saka installer Epic

Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku download installer sing kasedhiya ing Epic Games Store liwat link iki saka telpon dhewe utawa kanthi mindhai kode QR sing ditampilake ing situs web kasebut saka smartphone.

Sadurunge, kita kudu ngaktifake opsi Sumber sing ora dingerteni saka opsi konfigurasi Android. Pilihan iki ngidini instal app saka sumber apa wae, ora mung saka Play Store. Kita bisa ujar manawa minangka alangan kanggo Google nglindhungi keamanan pangguna, minangka alangan sing ora bisa dilewati ing iOS kanthi cara apa wae.

Artikel sing gegandhengan:
Cara entuk V-Bucks gratis ing Fortnite ing taun 2021

Fortnite saka installer Epic

Sawise nginstal aplikasi, kita duwe opsi kanggo Instal Fortnite lan Battle Breakers. Kita milih Fortnite banjur installer kanggo game iki bakal diunduh. Sawise diinstal, iki bakal mriksa manawa smartphone kita kompatibel karo judhul iki.

Ing kasus iki, kita nyoba nginstal Fortnite ing a Piranti sing dikelola Android 7.0 kanthi RAM 4 GB lan kanthi aplikasi Epic resmi, proses instalasi sing pungkasane bisa daklakoni tanpa ana masalah ngluwihi kinerja, sing bakal dibahas ing pungkasan artikel iki.

Yen ora, bakal nuduhake pesen peringatan, ngandhani manawa kinerja game kasebut bisa uga dikarepake. Kanthi ngeklik Ok, game kasebut bakal miwiti nginstal tanpa masalah ing piranti.

Artikel sing gegandhengan:
10 kulit Fortnite paling populer ing taun 2021

Proses iki butuh udakara sakjam, amarga dibutuhake ndownload game sing manggoni udakara 8 GB lan nindakake proses mriksa peralatan kanggo adaptasi kinerja karo peralatan kasebut.

Instal Fortnite saka ApkPure

Fortnite saka ApkPure

Yen nalika ngeklik Ok nggunakake metode sadurunge, aplikasi kasebut ora bakal dicopot, kita kudu nggunakake cara liya kanggo nginstal Fortnite ing smartphone sing kompatibel. Kanggo nindakake iki, kita bakal nindakake nggunakake Repository ApkPure, repositori sing cukup dipercaya sing ora bakal mbebayani keamanan data sing disimpen ing smartphone.

Artikel sing gegandhengan:
100 ide jeneng kanggo Fortnite sing bakal disenengi

Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku bukak situs web ApkPure y download installer, amarga liwat situs web, kita mung bisa ngakses konten sing kasedhiya, ora nginstal aplikasi ing smartphone.

Sawise ndownload aplikasi, nalika nginstal, kita mung kudu menehi ijin kanggo nyimpen, mung syarat nyata sing dibutuhake aplikasi kasebut kanggo ndownload lan nginstal game utawa aplikasi sing kasedhiya ing platform iki.

Sabanjure, kita kudu nggunakake kothak telusuran lan ngetik istilah Fortnite. Sabanjure, bakal nuduhake kabeh asil sing cocog karo telusuran: Fortnite y panginstal Fornite sing bisa didownload saka situs web Epic.

Kita kedah klik ing asil pisanan banjur pilih Instal. Proses iki, kaya yen kita langsung nindakake saka aplikasi Epic resmi, bisa mbutuhake udakara sakjam, amarga sawise diinstal, game kasebut tanggung jawab kanggo ngoptimalake konten menyang piranti, yaiku nggunakake konfigurasi paling sithik. bisa dimainake tanpa masalah kinerja serius ing smartphone sing ora didhukung resmi.

Kita kudu eling yen Epic Games nganyari game saben minggu nambah konten anyar, mula yen wis nginstal judhul lan ngajak ngunduh versi anyar, kita kudu ngenteni wong-wong ing ApkPure kasedhiya versi anyar.

Apa gunane nginstal Fortnite ing smartphone sing ora didukung?

lag fortnite

Sawise game diinstal, nalika daklakoni kaping pisanan, aku wis verifikasi manawa iki minangka smartphone sing ora didukung kanthi resmi sing wis dakuji, kerjane pancen ala banget, ala banget, game kasebut dhewe wis ngusir aku saka game amarga ketinggalan dhuwur.

Game kasebut dikonfigurasi kanthi otomatis miturut kekuwatan prosesor, RAM lan grafis nyetel kabeh nilai paling murah. Nanging, isih durung cukup game kasebut bisa mlaku kanthi lancar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.