Emulator Nintendo Switch kanggo PC lan Android

Model Nintendo Switch

Wiwit diluncurake ing 2016, Nintendo Switch wis dadi salah sawijining konsol paling didol ing taun anyar, Konsol portabel sing nduweni pamirsa lan ora liya yaiku penyayang Nintendo klasik lan bocah cilik.

Nintendo Ngalih minangka konsol sing ora nyuda rega sajrone wektu lan angel banget ditemokake, yen ora meh mokal, tawaran sing menarik kanggo konsol iki. Yen kita ora bisa tuku, kita bisa nggunakake a Nintendo Switch emulator kanggo PC lan Android.

Aku ngomong, kanggo PC lan Android, amarga Apple ora ngidini app emulator kasedhiya ing App Store, dadi nggunakake piranti iOS kanggo muter Nintendo Ngalih Iku ora pilihan.

Nintendo Ngalih emulator kanggo PC

Yuzu

Yuzu

Emulator Yuzu, adoh, emulator Nintendo Switch paling populer kanggo PC lan kita bisa main meh kabeh game Switch kanthi kinerja sing apik banget.

Emulator iki wis digawe dening pangembang Citra, emulator Nintendo 3DS sing populer. Kanggo pangguna sing ora duwe pengalaman ing jagad emulator, bisa uga rada angel ing wiwitan, nanging ing internet lan YouTube ana akeh pandhuan lan tutorial.

Yuzu misuwur banget saengga digunakake minangka basis kanggo nggawe emulator liyane kanggo Switch sing dituduhake ing artikel iki, ngidini kita muter nganti resolusi 4KYen peralatan kita nduweni kinerja apik lan kompatibel karo grafis Nvidia lan AMD.

Iku ndhukung ing paling triple A game, supaya kita bisa muter sembarang paling laris paling atraktif saka console iki minangka Legenda Zelda. Ing iki pranala, sampeyan bisa nemokake dhaptar kabeh game sing kompatibel karo Yuzu.

Titik negatif saka emulator iki yaiku ora kabeh pengontrol kompatibel, masalah kanggo njaga kacepetan tetep foto lan kerumitan nalika ngatur.

Kanggo ngundhuh Yuzu, sampeyan bisa mampir proyek open source iki y download gratis.

Ryujinx

Ryujinx

Ora kaya YuZu, Ryujinx minangka emulator luwih gampang kanggo ngatur, nanging ora menehi kita fitur padha, nanging kita bisa nimbang minangka pilihan kaloro paling apik kanggo emulate Nintendo ing PC, Mac utawa Linux, ngijini kita kanggo mbukak game ing maksimum 60 fps ing cara stabil karo nyukupi. hardware.

Dadi luwih gampang dikonfigurasi, yen sampeyan ora kudu nggawe rumit urip kanggo seneng ngalih game ing PC, iki minangka aplikasi sing paling apik, aplikasi kanthi antarmuka sing gampang digunakake lan wis luwih saka 1.000 game kompatibel, sanajan mung setengah saka wong-wong mau bisa digunakake kanthi bener saiki.

Kanggo ndownload emulator Ryujinx, sampeyan bisa saka situs web sampeyan ngeklik ing Link iki.

Cemu Emulator

Cemu Emulator

Cemu iku salah siji saka emulator pisanan sing bisa mbukak game Nintendo Switch, nanging, ing Kajaba iku, iku uga ngidini kita kanggo seneng judhul saka Gamecube lan Wii U. Senajan iku dudu pilihan sing paling apik kanggo seneng judhul saka Switch, pangembang periodik nganyari emulator iki kanggo nambah kinerja lan nambah fitur anyar.

Iki kompatibel karo grafis Nvidia lan AMD, mbutuhake Windows 7 64-dicokot utawa luwih lan 4 GB memori, karo 8 GB jumlah dianjurake. On Link iki, sampeyan bisa ndeleng kabeh game sing didhukung dening emulator iki.

Ngidini kita muter paling judhul ing 1080 lan 60 fps, wis nomer akeh wis nomer akeh opsi majeng sing ngidini kita kanggo ngowahi rendering, résolusi, shading lan, ing Kajaba iku, iku ngidini kita kanggo ngowahi judhul langsung saka setelan Bukak, kang bisa nggawe pengalaman malah luwih nyenengake. .

Titik negatif saka emulator iki yaiku jumlah judhul sing didhukung cukup cilik lan konfigurasi saka kontrol apa nanging prasaja. Sampeyan bisa ngundhuh emulator iki langsung saka situs web liwat Link iki.

Nintendo Ngalih emulator kanggo Android

Ing Nintendo Switch, ana hardware sing diiringi prosesor ARM, sing padha ing mid-range saka mobile telephony saka 4 taun kepungkurNanging, jumlah emulator sing kasedhiya kanggo ekosistem iki utamane dikurangi dadi loro.

Android Nintendo Ngalih Emulator

Android Nintendo Ngalih Emulator

Android Nintendo Switch Emulator tekan pasar ing 2020 lan bisa mbukak sawetara game sing paling populer ing konsol iki kayata The Legend of Zelda, Super Mario Odyssey, Pokémon Let's Go ... nanging, amarga watesan smartphone lan sanajan ndhukung nganti 81 judhul, paling mau nyumerepi sak game.

Iki minangka salah sawijining emulator sing nggunakake cKode emulator PC Yuzu, sing kita rembugan ing wiwitan artikel iki, saéngga nglanggar lisensi piranti lunak gratis.

Ing wayahe, emulator iki mung dianggo karo tombol kontrol tartamtu ngendi smartphone mathuk, Nanging, idea kanggo miwiti versi sing kompatibel karo sembarang remot kontrol.

Sampeyan kudu informasi luwih lengkap babagan emulator iki liwat Link iki.

Skyline Emulator

Skyline emulator iku sawijining emulator open source kanggo Nintendo Ngalih sing isih berkembang lan dirancang kanggo 100% kompatibel karo Android, nanging sampeyan wis bisa miwiti nyoba, amarga kode kasedhiya liwat GitHub, sanajan ing tahap pembangunan, iku paling kamungkinan sing tubrukan ing luwih saka siji kesempatan.

Apa emulator Nintendo Switch sah?

Ora ana emulator sing sah, amarga nggunakake teknologi sing dikembangake dening perusahaan liyane, ing kasus iki Nintendo, tanpa duwe hak, senadyan kasunyatane ora ana emulator iki sing dibayar.

Kajaba iku, kabeh game kasedhiya kasedhiya kanggo Panjenengan download gratis, kang nyumbang, malah luwih, kanggo babras perusahaan Jepang ekonomi.

Sing jelas sapa sing nggunakake emulator yaiku amarga sampeyan ora duwe kapasitas ekonomi kanggo tuku console, supaya karusakan ekonomi mestine sing produsen console tansah allege teka apa-apa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.