Game horor VR kanggo nyenengake ing konsol

game horor VR

Penyayang genre horor wis nikmati pengalaman film sing nyenengake lan medeni sajrone pirang-pirang dekade. Banjur padha bisa terus njerit medeni thanks kanggo video game. Saiki ana lompatan anyar lan spektakuler: rasa wedi lan adrenalin menyang level liyane: kasunyatan virtual. Ayo dideleng ing kene game VR medeni paling apik.

Peringatan: game VR iki ora cocog kanggo wong sing sensitif banget. Ora, iki ora exaggeration. Sensasi sing Teknologi VR Padha dadi cetha sing kita bakal njupuk kanggo kasunyatan. Iki sebabe game VR horor luwih medeni tinimbang game layar datar klasik.

Kanthi ngandika, kita nampilake ing ngisor iki dhaftar game kasunyatan virtual scariest metu ana saiki. Kaya kabeh dhaptar, iki minangka pilihan sing ora sampurna. Bakal ana sing kelangan gelar luwih saka siji lan liyane sing bakal mikir yen ora kabeh sing dipilih (kabeh ana wolung), ora pantes ana. Apa ora ana sangsi iku kabeh padha duwe kemampuan keblinger kanggo menehi kita akèh apik-ala kaping. Apa sampeyan cukup wani ngadhepi dheweke?

Kegiatan paranormal: Jiwa sing Ilang

kegiatan paranormal

Kegiatan paranormal: Jiwa sing Ilang

laro inspirasi dening saga film Paranormal Activity. Kita ngomong "inspirasi" amarga plot kasebut adoh saka asline (ing kene kita nemokake barang-barang setan lan crita hantu), sanajan isih tetep estetis lan irama. Yen ana apa-apa, game kasebut tetep janji kanggo medeni lan ngipi elek.

Petualangan saka Kegiatan paranormal: Jiwa sing Ilang nggawa kita menyang omah khas ing lingkungan omah. Kabeh kedadeyan sajrone siji utawa rong jam, sampeyan kudu ngrampungake misteri lan teka-teki sing didhelikake ing koridor lan kamar. pepeteng punika suffocating lan bebaya lurk konco saben lawang utawa ing sudhut paling ora dikarepke.

Kabeh, iki minangka game horor VR sing relatif padhet. Nduwe rasa teror sing kuat lan atmosfer sing padhet dikembangake amarga nggunakake swara lan cahya sing apik. Siji-sijine titik lemah yaiku sistem kontrol sing bisa ditingkatake. Kasedhiya ing PSN kanggo PlayStation VR (PSVR) lan Steam.

Alien: hubungan

isolasi asing

Horror ing kasunyatan virtual ing telenging angkasa

Senajan iku ora game kasunyatan virtual dhewe, ing Mode VR asing: Isolasi iku apik banget kanggo kantun metu ing dhaftar kita. Iki uga klasik medeni lan tanpa mangu game paling apik adhedhasar franchise film horor sci-fi sing apik. Paling ora nganti saiki.

Minangka sampeyan bisa mbayangno, mekanika game kasebut adhedhasar uwal saka makhluk xenomorphic sing serem lan mbebayani. Yen sampeyan wis ndeleng film ing saga, sampeyan bisa mbayangno ngendi sing dijupuk. Mlayu, ndhelik, tahan ambegan ... Rasa wedi iku nyata.

Blair Witch

penyihir blair

Bali menyang alas medeni saka Blair Witch

Sukses sing ora dikarepke saka film kasebut Proyek Blair Witch (1999) wis bola 20 taun mengko thanks kanggo virtual kasunyatan video game. Blair Witch punika game medeni wong pisanan kang pamuter nyemplungaken ing alas medeni. Perusahaan mung: asu sing setya peluru, senter lan, mesthi, kamera video.

Game kasebut, saiki kasedhiya ing meh kabeh konsol, minangka salah sawijining conto paling apik babagan apa sing diarani para ahli ing genre kasebut Survival medeni. Kanggo pembuangan saka film, iku bali menyang alas Burkittsville, Maryland. Wektu iki kanthi tujuan nyelidiki ilange bocah.

Salah sawijining fitur sing misuwur saka Blair Witch yaiku nawakake pemain seri pungkasan alternatif. Kanthi cara iki, sampeyan bisa muter bola-bali tanpa dadi monoton, ngenteni sing bisa ditebak.

Intruders: Singidaken lan Nggoleki

intruders ndhelikake lan nggoleki

Game medeni kasunyatan virtual kanthi cap Spanyol

Iku mung adil kanggo kalebu game iki digawe ing Spanyol ing dhaftar. Intruders: Singidaken lan Nggoleki punika game dirancang karo akèh katresnan kanggo rinci lan plot ngalangi, soko sing asring lali ing sih saka efek visual lan "ajrih".

Crita iki cukup klasik ing genre: liburan kulawarga menyang omah ing negara sing pungkasane dadi ngipi elek. Omah iki ana ing tengah-tengah, adoh saka peradaban. Dadi, papan sing adoh iki bakal dikepung dening telung penjahat sing kejam lan mbebayani. Nanging iki ora bab angkara biasa, ana enigma elek sing ndhelikake konco kabeh panganiaya iki.

Atmosfer omah diisi karo tension sing ora bisa ditanggulangi yen keajaiban kasunyatan virtual ndadekake kita ngalami ing daging kita dhewe. Rasa kecemplung luar biasa. Kabeh iki ndadekake Intruders: Singidaken lan Nggoleki pilihan luwih saka seng di pengeni kanggo penyayang medeni.

Resident 7 ala: Biohazard

wong jahat 7

Resident EVil 7: Biohazard ana ing dhaptar game horor VR paling apik

Miturut pendapat akeh, salah sawijining game medeni VR paling apik saiki. Lan iku, ngluwihi njerit lan wedi, Resident 7 ala: Biohazard nawakake salah sawijining pengalaman sing paling rinci lan sukses babagan kasunyatan virtual.

Pamuter njupuk sepatu Ethan Winters, sing nggoleki Mia, putrine sing ilang, nuntun dheweke menyang omah sing ditinggalake ing jejere rawa sing kontaminasi radiasi. Mesthi, iki habitat makhluk monstrous, makhluk ngipi elek mokal.

Penggemar saga Resident Evil wis biasa main ing wong katelu. Pramila pendekatan anyar kanggo versi iki nuduhake panyimpangan utama, owah-owahan ing aturan. Senadyan mangkono, unsur nada lan irama lan gamelan bener kanggo semangat franchise kasebut. Kajaba iku, argumentasi kasebut uga ditindakake kanthi apik supaya kabeh cocog. Temtunipun, Resident Evil 7: Biohazard mranata tonggak sejarah anyar ing game medeni slamet.

The Exorcist: Legiun

legiun exorcist

The Exorcist: Legion bisa uga salah sawijining game horor VR paling apik

 Tanpa mangu salah sawijining game kasunyatan virtual paling medeni sing wis digawe nganti saiki. On The Exorcist: Legiun pamuter kudu nganggep peran investigator ing panelusuran jawaban sawise seri saka acara aneh sing njupuk Panggonan ing kapel gedhe. Game kasebut maju liwat pirang-pirang episode sing puncake ing wayahe pungkasan sing cocog karo film horor Hollywood sing paling apik.

Salah sawijining aspek sing paling luar biasa saka The Exorcist VR yaiku desain swara sing apik banget. Nalika main game, kita bisa krungu swara sing katon saka sirah dhewe lan ngubengi kita liwat panggunaan audio spasial 3D sing kuat. Grunts, swara dhuwur, lan swara angker liyane kumandhang ing pikiran kita minangka bebaya saka apa sing bakal teka.

Petualangan VR sing ditawakake game iki kebak momen tegang lan adegan sing nyenengake. Durasie relatif cendhak, nanging pengalaman sing ditawakake kanggo kita kuat.

The Walking Dead - Wong Suci & Wong Dosa

VR The Walking Dead

Zombi sing luwih nyata lan rakus tinimbang ing The Walking Dead - Saints & Sinners

Zombi ora bisa ilang saka dhaptar teror favorit ing kasunyatan virtual kanggo konsol. Wong Mati sing Lumampah: Wong Mursid & Wong Dosa minangka corak anyar babagan saga iki sing diilhami dening seri TV populer. Apa sing kudu dicritakake babagan game iki? Sawijining grafis nyengsemaken lan pengalaman game mung akeh banget.

Game kasebut kondhang: kalebu nyoba ngindhari wong sing mlaku kanthi kabeh biaya, nanging nglawan yen perlu. Iki minangka petualangan slamet sing medeni kaya sawetara liyane. Kanthi akeh getih lan akeh guts. Ing versi VR, koyo bebaya lan medeni multiplies, meksa pamuter dadi ing negara permanen waspada.

Nganti Dawn: Rush of Blood

Apa sampeyan pengin wedi banget? Wani kanggo muter Nganti Dawn: Blood Rush

Salah sawijining game sing paling populer ing PS4, uga ngipi elek sing nyata. Kanggo sing wis ngerti game ing versi konvensional, Nganti Dawn: Rush of Blood ora menehi kabar apik babagan plot lan urutane critane game. Nanging, saiki ing versi VR raos realisme kaget. Mokal kanggo muter sedhela tanpa deg-degan nganti sewu.

Game lengkap njupuk bab 3 jam kanggo rampung. Apa rasane sithik? Kanggo luwih saka siji bakal katon malah kakehan, amarga ana risiko nandhang serangan jantung utawa pungkasanipun nandhang sangsara marga saka sawetara jenis boten seimbang kalebet mental.

Kajaba exaggerations, kita kudu nyorot akeh kaluwihan saka Rush of Blood. Game kasebut nduweni kualitas grafis sing luar biasa lan swara saubengé sing ndadekake rambutmu ngadeg ing pungkasan. Crita kasebut kanthi jelas adhedhasar game asli tanpa dadi prequel utawa sekuel. Apa sampeyan wani nyoba?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.