Cara mateni Golek iPhone

Temokake fungsi iphoneku

Pangguna nganggo piranti Apple duwe alat keamanan sing bisa digunakake. Salah sawijining fungsi yaiku Golek iPhone, kasedhiya kanggo telpon perusahaan Amerika. Iki minangka fitur sing dirancang supaya kita bisa nemokake telpon yen wis ilang utawa yen dicolong. Dadi salah sawijining fungsi sing bisa mbantu wong akeh.

Sing normal yaiku fungsi iki tetep diaktifake sawayah-wayah, amarga yen kelangan utawa nyolong kita bakal bisa golek kanggo Golek iPhone lan banjur golek telpon. Sanajan kita siyap kanggo adol iPhone utawa mung bakal mandheg nggunakake wektu tartamtu, luwih becik mateni fungsi iki. Iki minangka saranane Apple uga.

Yen kita bakal mandheg nggunakake telpon tartamtu, amarga bakal adol utawa bakal menehi wong, disaranake mateni fungsi iki. Kaya sing wis diandharake, Apple nyaranake pangguna. Yen kita wis nggawe keputusan kanggo nindakake iki, uga bakal ana sawetara konsekuensi sing kudu dipikirake, kanthi ora entuk akses menyang sawetara fungsi lan pilihan. Wiwit mateni fungsi kaya iki bakal duwe pengaruh sing jelas, babagan sing bakal dakcritakake ing ngisor iki.

Pateni Golek iPhone

Golek iPhone Kula

Proses sing dimaksud bakal ditindakake ing iPhone, ing telpon sing sampeyan bakal mandheg nggunakake utawa yen sampeyan ora pengin nggunakake fungsi iki maneh, sampeyan uga bisa nindakake. Cara mateni Golek iPhone iku gampang banget, saengga gampang kanggo kabeh wong. Iki minangka langkah-langkah sing kudu ditindakake ing telpon:

  1. Bukak setelan ing telpon.
  2. Klik jeneng sampeyan.
  3. Bukak pilihan utawa bagean Golek.
  4. Tutul opsi Temokake iPhone banjur tutul pilihan kanggo mateni.
  5. Ketik sandhi ID Apple sampeyan.
  6. Tutul Pateni.

Kanthi langkah kasebut, kita wis mateni fungsi iki ing telpon. Yen pengin nindakake perkara sing padha ing iPad, prosese padha, mung kita kudu milih opsi kanggo Golek iPad, sing katon ing bagean sing padha sing wis kasebut sadurunge. Supaya sampeyan bisa mateni fungsi nggoleki utawa nemokake piranti Apple ing wektu sing dipengini. Yaiku prekara sing bisa nyenengake nalika adol piranti kasebut utawa yen sampeyan ora nggunakake maneh.

Yen sampeyan wis tuku telpon anyar lan pengin nggunakake fungsi iki, Sampeyan bakal bisa ngaktifake kanthi ngetutake langkah sing padha sing wis kita tindakake kanggo mateni. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa nemokake iPhone sawayah-wayah yen wis ilang utawa dicolong.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan mateni fitur iki?

Temokake peta iPhone

Ing idea Golek iPhone iku bakal bisa golek telpon sing wis dicolong utawa ilang. Nggunakake fungsi iki, lokasi piranti sing dimaksud bakal ditampilake ing peta supaya gampang digoleki. Kajaba iku, kita diwenehi pilihan kayata nggawe swara, saengga bisa ditemokake ing papan tartamtu, contone, yen akeh banget wong utawa obyek. Fungsi iki malah ngidini kita ngalangi iPhone kasebut saka kadohan, supaya wong liya bisa nyegah nggunakake telpon. Iki bisa dadi pitulung banget yen kita ora bakal entuk telpon maneh.

Yen kita wis njupuk keputusan kanggo mateni fitur iki, kita kelangan akses menyang opsi kasebut. Yaitu, kita ora bakal bisa nemokake iPhone sing wis ilang utawa dicolong banjur ndeleng ing peta, uga ora bakal bisa ngetokake swara utawa bisa ngaktifake kanthi adoh. Akibate jelas ing pangertene iki, mula ora ana sing disaranake yen sampeyan terus nggunakake telpon, amarga sampeyan bakal duwe risiko sing signifikan yen ponsel sampeyan dicolong utawa ilang.

Golek iPhone Kula uga bisa digunakake nganggo telpon uga urip lan mati. Apike, piranti kasebut kudu diuripake lan disambungake menyang Internet kanggo entuk lokasi sing luwih pas, uga luwih cepet kanthi cara iki. Sanajan fungsi kasebut wiwit diluncurake iOS 13 uga bisa digunakake yen telpon mati. Iki minangka prekara sing mesthi bakal nulungi kita ing saben wektu supaya bisa nemokake piranti kanthi gampang lan cepet, mula prelu digunakake ing telpon.

Apple mung nyaranake mateni Golek iPhone nalika sampeyan arep mandheg nggunakake telpon tartamtu. Amarga sampeyan ora pengin kelangan kemungkinan nemokake telpon yen sampeyan isih nggunakake piranti kasebut. Utamane, yen uga model anyar, yen biaya rugi luwih dhuwur, mula sampeyan kudu mateni fungsi iki mung nalika sampeyan arep mandheg nggunakake telpon (sampeyan ora nggunakake maneh, sampeyan bakal adol) utawa sampeyan menehi). Sampeyan bakal ngindhari akeh ngelu kanthi cara ngaktifake fungsi ing iPhone.

Ilang data

Temokake iPhone sing ilang

Salah sawijining kaluwihan saka nggunakake Find My iPhone yaiku bisa pulih data saka telpon sing wis ilang utawa wis dicolong saka kita. Yen kita wis ora ngarep-arep bisa pulih maneh, amarga adoh banget utawa ora mandheg menehi sinyal, kayata, Apple ngidini kita mbalekake data saka piranti iki sawayah-wayah. Iki minangka salah sawijining fungsi sing paling penting, amarga bakal mbantu kita ing kahanan kaya ngono. Ora bakal bisa pulih telpon, nanging paling ora kabeh data bakal aman maneh.

Yen kita duwe njupuk keputusan kanggo mateni fitur iki ing iPhone manawa bakal terus digunakake, kita uga bakal menehi fungsi iki ing kana. Yaiku, nalika pamitan Golek iPhone, aku uga pamitan kabeh fungsine, kaya sing wis kasebut sadurunge. Antarane uga nemokake Recovery data saka piranti sing ilang utawa dicolong iki. Iki minangka hal sing bisa dadi masalah yen kelangan telpon iki, luwih-luwih yen kita duwe data sing penting.

Rekomendasi kasebut yaiku yen arep mateni Golek iPhone ing telpon sing terus digunakake (ngetutake langkah-langkah ing bagean pisanan), ayo rampung sadurunge nindakake iki serep kabeh data telpon ing méga. Iki minangka cara paling ora kanggo mesthekake yen ilang data yen dicolong utawa ilang telpon bakal minimal. Sampeyan ora bakal ngerti apa sing bisa kedadeyan ing piranti iki, mula yen nggawe serep data bakal mbantu supaya paling ora kudu aman data kasebut.

Mbusak piranti saka iCloud

Temokake iPhone ing iCloud

Yen kita ngetik iCloud saka web Kita uga bisa ngakses macem-macem file utawa setelan sing ana ing piranti Apple sing diduweni. Ing antarane pilihan kasebut, kita uga bisa ngakses lokasi piranti kasebut, kayata iPhone, iPad, Mac utawa Apple Watch. Mesthi wae, yen kita duwe fungsi Find My iPhone sing diaktifake, mula ora bakal bisa ngasilake telusuran kasebut.

Nganti sawetara wektu kepungkur, kita diidini mateni fungsi iki saka web, nanging Apple wis ngilangi. Nanging kita duwe kemampuan kanggo mbusak piranti ing fungsi kasebut. Kanthi cara iki, yen ana piranti sing wis mandheg digunakake utawa bakal enggal ditindakake, kayata ing iPhone, kita bisa nerusake nyopot saka dhaptar piranti ing iCloud. Maneh, iki prekara sing kudu kita lakoni nalika arep mandheg nggunakake telpon kasebut. Yen kita adol utawa mung ora nggunakake maneh, mula kita bisa nindakake iki. Yen sampeyan pengin nindakake iki, langkah-langkah kanggo ngetutake yaiku:

  1. Ketik saka browser menyang Web iCloud (aja saka komputer)
  2. Klik ing lambang Telusuran.
  3. Telusuri ing peta.
  4. Pilih piranti sing pengin sampeyan hapus, ing kasus iki goleki iPhone sing sampeyan pengin mbusak.
  5. Klik ing pilihan sing ujar Delete iPhone.
  6. Yen ana luwih saka siji piranti, baleni proses iki kanggo piranti kasebut.

Yen wis rampung, kabeh konten lan setelan ing piranti kasebut bakal dibusak. Pramila penting kanggo nindakake proses iki kaya sing sampeyan ngerteni. Yen wis ngrampungake langkah-langkah iki, sampeyan ora bisa nemokake iPhone iki kanthi nggunakake iCloud, saliyane ora bisa ditemokake kanthi nggunakake Find My iPhone, amarga fungsi iki uga durung aktif. Dadi iki tumindak penting ing babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.