Cara kerja grup Telegram lan cara nggawe

klompok telegram

Dina iki kita duwe aplikasi olahpesen cepet banget supaya bisa komunikasi kanthi terus tanpa masalah. Salah sijine lan khusus sing paling aman yaiku Telegram. Ing Telegram kita bakal nemokake macem-macem opsi kanggo komunikasi, salah sijine kalebu klompok. Mula, yen sampeyan kepengin ngerti cara kerja grup Telegram lan cara nggawe aja misah saka layar sajrone artikel iki, amarga sampeyan bakal ngerti kepiye cara nindakake sajrone menit. Gampang banget lan yen sampeyan anyar ing aplikasi bakal migunani kanggo sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara paling apik kanggo ndhelikake kontak WhatsApp

Yen kita ngandhani yen bakal apik kanggo sampeyan, mula amarga ing app iki, privasi dadi luwih akeh klompok lan saluran sing menarik kanggo gabung. Ana uga saluran nanging topik liya sing bakal kita tutul kanthi gampang yen sampeyan nemokake siji, mula sampeyan ngerti bedane. Ing kasus apa wae, yen aplikasi olahpesen cepet sampeyan Telegram lan sampeyan pengin nggawe grup apa wae lan karo sapa sing sampeyan karepake, sampeyan bakal sinau sajrone paragraf ing ngisor iki. Amarga alasan kasebut lan tanpa mbatalake maneh, kita bakal lunga karo tutorial babagan grup Telegram.

Bentenipun klompok lan saluran Telegram

Telegram

Kaya sing wis dakkandhakake, yen sampeyan nemoni rong jinis "klompok" sing ana ing Telegram, kita bakal nerangake babagan apa. Bakal ringkes amarga dudu tujuan artikel iki nanging mental bakal nyedhiyakake sampeyan supaya sampeyan ngerti apa sing bisa digawe, maca lan digunakake ing aplikasi olahpesen cepet, Telegram.

Klompok bisa digawe kabeh pangguna, kanggo miwiti. Lan sapa wae sing dadi bagean saka grup Telegram bisa menehi komentar lan nambah konten apa wae. Bakal bisa diakses kabeh anggota lan kabeh wong bakal bisa maca apa sing diterbitake anggere saka pangguna ing jero. Nanging yen kita pindhah menyang saluran, ana prabédan gedhe banget sing bakal dakkandhani mengko.

Ing grup Telegram sampeyan bakal bisa ngundang luwih akeh anggota kanggo melu, yaiku yen nggawe grup kulawarga, dheweke bakal terus bisa gabung karo anggota kulawarga. Sampeyan ora kudu nduwe bibi buyut ing dhaptar kontak, sing wis suwi 15 taun sampeyan ora weruh.Yen duwe nick, sampeyan bakal bisa ngundang dheweke. Anggota sing padha bakal bisa ngganti jeneng, gambar lan karakteristik klompok liyane kanggo nggawe pribadhi. Iki minangka conto, ing WhatsApp, winates banget karo administrator grup.

Yen kita menyang saluran, kaya sing diramalake bakal beda banget. Iki tegese, saluran kasebut minangka papan sing sampeyan bakal nemokake informasi, umume ana topik Nanging sampeyan ora bakal bisa mangsuli, kajaba sampeyan administrator saluran. Dheweke asring digunakake minangka saluran informasi, kayata: tawaran video game, penawaran teknologi, pers harian, politik, karya lan akeh topik liyane sing bisa cocog karo saluran.

Artikel sing gegandhengan:
6 saluran Telegram paling apik sing dipérang miturut tema

Mula bedane paling gedhe yaiku eing klompok Telegram sampeyan bakal bisa ngomong manawa sampeyan minangka administrator lan ngatur kabeh lan ing saluran Telegram mung admin sing nerbitake konten. Sampeyan mbatesi reaksi ing konten utawa kadhangkala, dhaptar tanggapan kanggo konten kasebut bisa dibukak lan menehi komentar karo pangguna liyane minangka tanggepan marang konten admin. Ana liyane sing bisa sampeyan lakoni. Ora kok saluran mandheg dadi menarik, nyatane minangka salah sawijining aplikasi Telegram sing paling apik. Nanging kita kepengin ngerti cara nggawe grup lan saiki sing kita goleki.

Cara nggawe grup Telegram

Aplikasi telegram

Ayo goleki sing sampeyan minat, gawe grup Telegram saiki. Mula, tindakake langkah-langkah sing bakal diwenehake ing ngisor iki lan sampeyan bakal bisa gampang banget:

para nggawe grup Telegram sing kudu sampeyan lakoni luwih dhisik yaiku mbukak aplikasi (jelas). Saiki sampeyan mung kudu tetep ing layar utama lan klik lambang potlot biru sing bakal ditemokake ing sisih ngisor, ing pojok sisih tengen layar. Sejatine iku lambang sing bakal sampeyan pencet kapan arep miwiti ngomong karo wong saka Telegram. Saiki bakal dikirim menyang layar - menu sing bakal nemokake macem-macem opsi, nanging yen sampeyan ndeleng ing sisih ngisor, kontak seluler sampeyan uga bakal katon.

Ana ing kana sing tepat sampeyan kudu klik pilihan 'Group0 anyar lan sampeyan bakal miwiti kabeh proses layar kanggo nggawe grup Telegram anyar. Saiki sampeyan kudu nambah siji-siji kabeh pangguna sing pengin ana ing grup. Uga ing sisih ndhuwur layar telpon sampeyan bakal nemokake kontak. Saiki aku ngertiYen wis rampung nambah kabeh kontak kasebut, sampeyan kudu ngeklik 'V' utawa mriksa sing bakal sampeyan duwe ing sisih tengen ndhuwur kanggo nggawa sampeyan menyang layar kustomisasi liyane.

Artikel sing gegandhengan:
Bedane antarane WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger lan Apple Messages

Kita wis meh rampung, saiki kita kudu ngatur grup lan kanggo iki sampeyan kudu menet ikon kamera kanggo milih gambar sing pengin ditampilake minangka avatar grup. Sampeyan bisa ngeklik jeneng klompok kanggo nulis jeneng klompok sing sampeyan pikirake, priksa manawa asli lan narik kawigaten, anggota liyane bakal seneng. Yen wis rampung kabeh lan rampung kustomisasi sampeyan bakal bisa konfirmasi maneh ing V utawa mriksa lan grup Telegram bakal digawe lan diwiwiti. Kabeh kontak bakal ditambahake sekaligus lan bakal dikabari manawa ana ing klompok anyar ing aplikasi kasebut. Saiki dheweke bisa nulis, maca lan ngirim apa sing dikarepake.

Sampeyan ora prelu ngatur kabeh klompok, sampeyan bisa nggawe luwih akeh administrator, yaiku, pilih wong sing pengin ngundang kontak liyane utawa yen sampeyan ora ati-ati, sampeyan bisa njaluk jeneng celukan lan ngajak kabeh wong kasebut.

Muga-muga artikel iki wis migunani kanggo sampeyan lan wiwit saiki sampeyan ngerti carane gabung karo grup Telegram lan uga bedane ing antarane saluran kasebut. Sampeyan bisa ninggalake pitakon ing kothak komentar. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.