Ikon Bluetooth ing njaba PC sampeyan

Kepiye ngerti yen PC duwe Bluetooth

Sampeyan ora ngerti yen PC duwe Bluetooth lan pengin diaktifake? Ing kene kita nuduhake sampeyan carane nindakake lan kaluwihan teknologi iki.

Tangkapan layar Mac

Cara njupuk gambar ing Mac

Ana sawetara cara kanggo nggawe tangkapan layar ing macOS lan masing-masing bisa nglayani gumantung karo kahanane. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake.

goleki Iphone-ku

Cara mateni fitur "Temokake iPhone"

Temokake iphone minangka fitur migunani sing digabung Apple menyang piranti kasebut. Ing tutorial iki, kita bakal nerangake langkah demi langkah kanggo mateni.