Cara mbusak akun Aliexpress, langkah demi langkah

mbusak akun aliexpress

Akeh perkara sing bisa kelakon nalika sampeyan mutusake busak akun Aliexpress sampeyan, kalebu ora seneng karo tuku utawa mutusake ora bakal tuku saka toko online maneh. Amarga alesan iki, sanajan minangka salah sawijining toko online utawa kaca web e-commerce sing paling misuwur, sampeyan bisa uga kudu bener alesan. Lan liyane, tanpa mbenerake uga, amarga sampeyan duwe data dhewe. Pramila kita bakal mulang sampeyan babagan carane lengganan saka situs web kanthi macem-macem cara supaya data sampeyan ora tetep disimpen ing basis data Aliexpress.

Artikel sing gegandhengan:
6 saluran Telegram paling apik sing dipérang miturut tema

Sampeyan bisa uga ragu yen sampeyan mateni lan mikir manawa data isih ana ing basis data Aliexpress, yaiku, sampeyan pengin nggawe manawa kabeh wis mbusak kanthi permanen. Kita wis ngarepake manawa sanajan sampeyan mbusak akun ing Aliexpress, sampeyan kudu njaluk langsung saka perusahaan manawa data iki dicopot saka database resmi. Kita bakal nggawa sampeyan mbusak akun kasebut, nanging banjur ing bagean privasi perusahaan sampeyan kudu njaluk. Aja kuwatir, uga bakal ana pandhuan singkat babagan iki ing pungkasan artikel.

Kepiye cara mbusak akun ing Aliexpress?

Aliexpress

Kaya sing dicritakake, kanggo mbusak akun Aliexpress, sampeyan bakal bisa nindakake saka rong panggonan, situs web e-commerce resmi utawa ponsel sing padha. Mesthine, ing situs loro kasebut, sampeyan kudu nindakake kanthi cara resmi. Nanging kabeh duwe rincian lan mula kita bakal nerangake kepiye cara nggawe nganti tekan akun mbusak akun kasebut kanthi permanen.

Mbusak akun Aliexpress saka komputer

Aja kuwatir amarga mbusak akun bakal gampang banget. Sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah sing diwenehake ing ngisor iki. Sing pertama sampeyan kudu mbukak situs web resmi Aliexpress lan mlebu nganggo jeneng pangguna lan sandhi. Kaya-kaya sampeyan bakal tuku sing normal lan saiki. Saka kene tindakake langkah-langkah iki:

  1. Ketik profil Aliexpress sing diarani Aliexpress Kula 
  2. Saiki ketik setelan akun lan sawise iku pindhah menyang bagean ngowahi profil pangguna.
  3. Saiki, nalika sampeyan ngowahi data profil, sampeyan kudu klik tombol biru kanggo mateni akun, sanajan biasane ing basa Inggris "Pateni Akun"
  4. Saiki sing bakal dibutuhake yaiku sampeyan konfirmasi mateni akun kasebut banjur ketik sawetara informasi dhasar liyane sing bakal sampeyan ngisi, kayata alasan sampeyan pengin mateni akun sampeyan. Ing kene sampeyan uga bisa mbusak link email sampeyan kanthi lengkap supaya ora bisa nampa informasi komersial lan prekara liyane sing ana hubungane karo Aliexpress.

Elinga yen kanthi ngetutake kabeh langkah kasebut, sampeyan bakal ilang kabeh akun lan akses. Sampeyan uga bakal kelangan kabeh kontak, pesen lan publikasi sing wis digawe ing e-commerce Aliexpress lan pemilik Alibaba. Kabeh panjalukmu bakal diproses sajrone 24 jam sabanjure mula aja nganti putus asa yen isih bisa mlebu utawa apa wae.

Mbusak akun Aliexpress saka ponsel

Yen sing sampeyan goleki yaiku mbusak akun Aliexpress saka ponsel sampeyan, sampeyan bakal ngerti manawa kabeh langkah-langkah sing kudu ditrapake padha banget karo apa sing wis ditemokake sadurunge saka komputer pribadi. Mesthine, ana langkah cilik sing kudu sampeyan ngerteni supaya bisa nindakake saka telpon amarga yen sampeyan pengin mbusak saka kono, sampeyan kudu njaluk versi desktop. Yaiku, sampeyan kudu nindakake kabeh proses kasebut kaya sampeyan nindakake saka PC nanging ing ponsel. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Sampeyan bisa mbukak tab browser banjur tekan ing Situs web Aliexpress.
  2. Saiki pindhah menyang setelan kanthi mencet tombol ing pojok sisih ndhuwur tengen.
  3. Ing kene sampeyan bakal duwe pilihan kanggo menehi tandha saka tampilan komputer Bisa uga ditulis kanthi beda nanging bakal padha.
  4. Sawise kaca wis akeh, kita kudu ngandhani langkah tombol wis rampung.
  5. Saiki tindakake kabeh langkah sing wis diwaca ing paragraf ing ndhuwur kanggo mbusak akun Aliexpress saka PC.

Yen sampeyan dijaluk kapan wae yen sampeyan pengin terus versi komputer saka ponsel sampeyan, sampeyan bakal mesthi wangsulan ya. Aja mikir manawa duwe app Aliexpress, sampeyan bakal bisa mbusak akun saka kana amarga saka Aliexpress dheweke ora nate ngidini tumindak kasebut rampung. 

Mbusak akun kanthi permanen

Antarmuka Aliexpress

Kaya sing wis diandharake sadurunge, siji yaiku mbusak akun lan liyane kanggo mbusak data lan mbusak kanthi permanen. Supaya bisa nindakake iki kudu saka kaca privasi Aliexpress. Saiki sampeyan kudu nindakake saka PC utawa browser seluler. Elinga yen sampeyan ing ponsel sampeyan kudu ngaktifake versi desktop maneh. Kita nyaranake supaya nindakake saka komputer pribadi, luwih kepenak. Kanggo mbusak akun sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Ketik ing bagean privasi Aliexpress lan sawise log in karo akun Aliexpress pribadi sampeyan
  2. Saiki sampeyan kudu klik ing tombol sing ujar mbusak akunku utawa ing basa Inggris «busak akunku»
  3. Sanajan muncul peringatan, ora digatekake lan pencet maneh Apa sing pengin mbusak akun sampeyan?
  4. Saiki sampeyan kudu bukak email sing gegandhengan lan sampeyan kudu ngekstrak kode verifikasi sing ditawakake lan nempel ing Aliexpress sing dituduhake
  5. Saiki lan minangka langkah pungkasan sampeyan kudu nampa kabeh sing dilebokake ing ngarep sampeyan, yaiku, konfirmasi operasi kanthi nulis "setuju" utawa konfirmasi, umume biasane nganggo basa Inggris. Yen sawise langkah iki katon jendela liyane sampeyan kudu milih maneh "Mbusak akunku" lan bakal dadi.

Ing jalur iki, kita kudu ngandhani yen sampeyan wis mbusak akun Aliexpress. Saiki aja mundur amarga sampeyan ora bakal bisa. Nyatane, sampeyan kudu miwiti maneh karo akun sing anyar. Pikirake yen dheweke bakal ngilangi hubungan sing wis sampeyan lakoni. Kabeh data sampeyan bakal dihapus ing 24 jam sabanjure saka basis data Alibaba, pemilik e-commerce Aliexpress.

Muga-muga artikel kasebut bisa mbantu lan langkah-langkah sing kudu ditindakake gampang banget. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.