Cara nambah font tambahan menyang Word

nambah font menyang tembung

Apa font standar ing Microsoft Word mboseni lan bola-bali? nalika rampung maca artikel iki sing bakal rampung. Sistem operasi Windows dilengkapi font sing standar kanggo prosesor tembung sampeyan, Word sing misuwur. Nanging akeh-akehe bisa uga serius banget utawa saiki sampeyan nggunakake. Utawa, sampeyan mung pengin nyoba perkara liyane ing teks. Dadi banjur sampeyan kudu ngerti carane nambah font menyang Word lan sampeyan bakal sinau yen maca artikel iki nganti pungkasan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggabungake rong tabel ing Word kanthi cara sing gampang

Kabeh font utawa font sing beda-beda, diarani X, bakal ngidini sampeyan ngatur kabeh app utawa teks lan mula bisa ngatur kabeh sing pengin. Ing Internet ana ewonan fonts sing bisa didownload banjur digunakake ing pc kanthi nginstal banjur iku sing bakal dakwulangake. Yen ngono, aja bingung istilah utawa ekspresi panginstalan fonts ing Word amarga kasunyatane sing kita lakoni yaiku nginstal ing sistem operasi Windows 10. Dheweke sing sinau lan nambahake ing saben program lan aplikasi sing sampeyan wis diinstal ing PC. Pramila kita ngandhani supaya ora mikir yen instalasi Word-centric, luwih becik minangka unduhan umum kanggo sistem sing ngembang menyang kabeh program sing diinstal, kalebu Microsoft Word.

Endi golek lan cara nambah font menyang Word?

Babagan sing kudu dingerteni yaiku kanggo nginstal fonts ing sistem operasi, sampeyan kudu ndownload saka Internet. PKanggo bisa ndownload, ana akeh kaca web sing bakal diwenehake kanthi gratis. Ing situs kasebut sampeyan bakal nemokake kabeh jinis font gratis sing bisa digunakake. Ing kabeh, sampeyan uga bakal bisa nyoba jinis sadurunge ndownload, duwe kothak kanggo nulis lan ing kono sampeyan bakal bisa ndeleng tipografi. Pramila kita pengin miwiti ing kene supaya sampeyan bisa ngerti tujuane nalika pengin nginstal luwih akeh font ing sistem operasi sampeyan. Ayo mbukak kaca web kasebut:

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe dhaptar multilevel ing Word kanthi gampang

Microsoft Store

Ing Microsoft Store utawa uga dikenal liwat Toko Windows sampeyan bakal bisa ngetik kanggo download akeh Fon anyar lan bisa digunakake ing nulis Microsoft Word yen sampeyan pangguna Windows, mesthi wae. Kabeh font sing sampeyan instal saka nyimpen Windows bakal tetep diinstal ing pc lan sampeyan bisa nggunakake ing kabeh program sing ngidini sampeyan nulis tipografi kanggo ngganti gaya teks.

Kanggo nambah font saka toko Windows resmi, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah kasebut:

  • Nerusake mbukak setelan ing komputer yen sampeyan wis nginstal Windows 10
  • Saiki bukak bagean Personalisasi
  • Ing kustomisasi sampeyan kudu nggoleki bagean Font
  • Sawise ditemokake, sampeyan kudu ngeklik pilihan kasebut Entuk font liyane ing Microsoft Store.

Saiki jendhela bakal mbukak ing endi sampeyan bisa ndeleng akeh fonts sing kasedhiya ing toko Microsoft Windows. Saiki sampeyan ing langkah pungkasan kaya sing ujar. Sampeyan mung kudu milih sing disenengi lan klik banjur klik tombol bakal katon. Kanthi cara iki, unduhan bakal diwiwiti ing toko Windows lan yen wis rampung sampeyan bakal kasedhiya font anyar sing bisa digunakake ing Windows 10 lan utamane ing Word. Mula sampeyan wis ngerti cara nambah font menyang Word saka Windows Store utawa Microsoft Store. 

Google Fonts

Google Fonts

Iki bisa dadi salah sawijining kaca web paling populer sing ndownload font kanggo desain grafis utawa mung nulis ing Word. Google ora bakal ditinggalake lan uga kaya Microsoft Windows nawakake akeh font gratis sing bisa didownload lan diinstal ing pc lan sampeyan bisa nambah program apa wae kayata prosesor tembung kita, Word.

Nang Google Font sampeyan bisa nelusuri miturut jeneng, uga miturut basa lan kategori utawa malah kanthi properti kanthi gaya sing padha dadi sampeyan bisa nemokake kabeh sumber sing disenengi. Sawise iki sampeyan kudu ndownload lan nginstal ing pc tanpa komplikasi.

Dafont

Dafont

Yen sampeyan desainer utawa desainer grafis, sampeyan bakal wis kenal amarga uga minangka situs web sing misuwur banget kanggo jinis download. Dafont minangka salah sawijining kaca sing paling sering dikunjungi sanajan nambah font menyang Word. Janji apa sing diwenehake. Iki minangka situs web kanthi atusan atusan font sing kasedhiya kanggo macem-macem sistem operasi kayata Windows 10, Windows 8, Windows 7 lan sampeyan uga bakal nemokake fon kanggo simbah Windows Vista lan liya-liyane. Sampeyan uga bakal nemokake font kanggo macOS lan sistem operasi liyane kaya Linux.

Nalika ngetik Dafont, sampeyan bakal nemokake dhaptar sing ditambahake font paling anyar, lan sing bakal dideleng ing sisih ndhuwur yaiku dhaptar kategori sing diatur kabeh sumber dadi sampeyan bisa nemokake gaya font sing pengin didownload kanthi luwih cepet. Sampeyan mung kudu nggoleki font sing disenengi banjur ditambahake menyang Word lan ndownload. Kaya kedadeyan ing Google Fonts, mung bakal nggoleki lan miwiti ndownload lan sadurunge Sampeyan bisa nulis sawetara tembung ing kothak kanggo ndeleng tampilan font kasebut. Kabeh font sing sampeyan unduh bakal langsung menyang folder Unduhan ing pc sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe tanggalan dhewe ing Word

Nuduhake dokumen Word tanpa kelangan fonts

Salah sawijining perkara utama sing kudu sampeyan ngerti yaiku yen sampeyan duwe pikiran ngirim dokumen Word menyang wong liya, sampeyan bisa yen iki ora duwe font sing diinstal lan ilang kabeh. Yen kedadeyan kasebut, dokumen kasebut bisa uga rusak utawa malah nggawe macem-macem fonts sing dipasang wong kasebut. Kanggo ngindhari masalah iki, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah kasebut:

Kanggo miwiti, sampeyan kudu mbukak Microsoft Word ing PC. Saiki bukak file kasebut kanthi font sing diunduh. Bukak file ing pojok kiwa ndhuwur banjur bukak menu simpen. Saiki sampeyan kudu mbukak opsi Word. Ing opsi kasebut, goleki bagean tabungan lan ing kana sampeyan bakal weruh kothak sing ujar "Jaga kasetyan kanthi nuduhake dokumen iki." Saiki sampeyan uga bisa klik masang font ing file. Kanthi cara iki, ora bakal ana masalah nalika nuduhake file Word.

Muga-muga sampeyan wis ngerti cara nambah font menyang Word. Amarga mung nggoleki, ndownload lan nginstal ing PC. Ora ana jebakan utawa karton. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.