3 program luwih apik tinimbang Skype: alternatif lan substitusi kanggo piranti lunak Microsoft

Program luwih apik tinimbang Skype; 3 alternatif kanggo konferensi video

Skype minangka salah sawijining alat utama kanggo nggawe panggilan video lan ngidini kita ngobrol teks lan video karo sapa wae, ing endi wae ing saindenging jagad.

Pandemi Covid 19 nambah panggunaan aplikasi lan program jinis iki lan dadi barang saben dina, wiwit nganti saiki digunakake, contone, kanggo njaga komunikasi karo wong sing adoh utawa mung amarga alasan kerja.

Nalika aplikasi Microsoft minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake lan dikenal dening pangguna wiwit digawe ing taun 2003, saiki ana macem-macem alat sing padha sing bisa dadi alternatif sing luwih apik tinimbang Skype kanggo nggawe panggilan video.

Sabanjure, kita nuduhake sampeyan 3 program sing luwih apik tinimbang Skype.

Discord, Skype kanggo tukang game

Discord minangka alat komunikasi gratis sing ngidini sampeyan nggunakake obrolan swara, video, musik lan teks. Sanajan wiwitane digunakake utamane dening pemain online, saiki digunakake dening pangguna apa wae.

Lan saiki uga wis yuta wong kedhaftar, sing ndadekake salah sawijining cara sing paling umum lan populer kanggo nyambung karo wong online saiki.

Bisa digunakake ing meh kabeh platform lan piranti seluler, kalebu Windows, Mac, Linux, iOS, iPad, Android, lan sawetara browser web.

Salah sawijining ciri sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining favorit pangguna yaiku kemampuan kanggo nindakake grup telpon swara karo latensi kurang, yaiku, wektu tundha ngrungokake interlocutor minimal, sing ngidini komunikasi gampang ing telpon grup.

 Kanthi Discord kita uga bisa layar nuduhake, fungsi becik yen kita pengin nulungi wong kanggo nindakake tugas, kayata ngatur komputer.

Persiyapan Discord sing ngidini sampeyan nggawe server kanggo ngobrol karo wong

ing obrolan swara minangka, tanpa mangu, salah sawijining alat sing paling akeh digunakake ing platform dening pangguna, nanging uga duwe kemungkinan ngirim pesen teks ing wektu nyata. Biasane, komunitas Discord nggunakake dheweke kanggo ngirim pitakonan lan jawaban lan ngrembug kanthi cara iki babagan topik apa wae tanpa kudu nggunakake mikropon.

Yen sampeyan duwe kamera disambungake, Discord uga ngijini sampeyan kanggo nggawe a video chatting. Kaya swara, sampeyan bisa miwiti telpon video karo kanca saka dhaptar kanca utawa saka pesen langsung ing bagean wiwitan.

Discord uga menehi kemampuan kanggo nggawe utawa nggabungake macem-macem server, umum lan pribadi, ing ngendi informasi babagan topik diijolke liwat teks, video utawa swara.

Alat iki uga duwe Play store, GOG, ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem video game saka sembarang jenis (gratis lan mbayar). Discord minangka salah sawijining program sing luwih apik tinimbang Skype amarga pilihan sing apik banget sing kita rinci ing ngisor iki.

Sampeyan wis verifikasi manawa Discord minangka alat sing cocog kanggo saingan karo Skype. Nanging, sampeyan uga kudu nganalisa kaluwihan lan kekurangane. Kita pitutur marang kowe:

Kaluwihan kasebut yaiku: Keamanan IP kanggo nglindhungi privasi sampeyan lan minangka program open source. Ing sisih liyane, sisih negatif sing nsampeyan kudu ndhaptar kanggo nggunakake lan game tartamtu mung kasedhiya kanggo ragad.

 Zoom, pengganti Skype paling apik kanggo panggunaan profesional

Kaya program liyane sing padha panggunaan Zoom tuwuh kanthi cepet sajrone pandemi, ndhuwur kabeh, kanggo komunikasi ing karya lan ing klumpukan kulawarga utawa karo kanca-kanca.

Ora kaya Discord, alat iki nduweni pendekatan sing luwih serius lan bisnis lan ngidini komunikasi simultaneous karo klompok akeh wong, nganti sewu peserta saben sesi, saliyane fungsi liyane kayata ngrekam panggilan video, transkripsi audio kanthi otomatis utawa ngganti latar mburi sajrone sesi.

Duwe desain resik lan intuisi lan kompatibel karo kabeh piranti populer lan sistem operasi saiki.

Panggilan video lan konferensi duwe a Kualitas swara lan gambar HD lan ora biasane ana kesalahan utawa kacilakan sajrone pangembangane. Padha dikenal minangka 'Rapat'.

bisa nelpon liwat telpon menyang nomer lokal gumantung ing saben negara. Nawakake sampeyan kamungkinan saka ngrekam obrolan, nggunakake teks chatting lan nuduhake layar. Mung panitia rapat sing kudu ndhaptar lan ngundhuh program kasebut. Liyane saka wong bisa ngakses liwat link prasaja.

wong sing nindakake konferensi video ing Zoom

Ing app iki sampeyan uga bisa ijol-ijolan file lan nyimpen informasi kanggo periode nganti sepuluh taun.

Ing bab apik iku wis akeh fitur free uga bapik kualitas gambar lan swara kanthi stabilitas nalika nelpon.

Sing ala yaiku ing sasi iku nandhang nglanggar keamanan. Mulane, proteksi data alat iki tetep dadi sorotan, mula panggunaane ing sektor politik lan ekonomi ora dianjurake.

Jitsi Meet, sing ora dingerteni

Kita terus karo dhaptar program luwih saka Skype karo Jitsi Meet. Jitsi Meet punika, tanpa mangu, alat paling dingerteni saka telung alternatif sing diusulake kanggo nggawe panggilan video tanpa nggunakake Skype.

Senadyan kasedhiya kanggo dangu, iku wis musna unnoticed dening paling kedhaftar senadyan nawakake akeh fitur kanggo free.

Alat iki nduweni antarmuka sing gampang lan ing kono kita bakal nemokake pilihan sing ora ana ing layanan gaya liyane, kayata Google Meet.

Fitur:

Dadi platform mbukak sumber, nawakake sampeyan kamungkinan nggawe alat lan fungsi anyar kanggo nambah sistem adhedhasar preferensi saben pangguna.

Sampeyan bisa enkripsi komunikasi ing ZRTP kanggo njaga rahasia sampeyan. Bisa sampeyan siaran langsung ing Youtube videocall kasebut.

Miwiti Jitsi Meet, program kanggo nggawe konferensi video gratis

Ora ana watesan resmi kanggo peserta ing konferensi video, sanajan bakal gumantung saka kinerja piranti sing sampeyan gunakake. Sampeyan ora perlu kanggo ndhaftar, nanging alat web Jitsi Meet bisa diakses.

Alat iki stands metu amarga ora kudu registrasi yae bisa encrypt sembarang jinis komunikasi. Sing ala yaiku saiki informasi program Iku mung kasedhiya ing basa Inggris.

Uga, nutawa ngidini sampeyan nulis teks utawa ngirim file kang ndadekake pilihan sing sijine sawetara wong mati nggunakake Jitsi Meet, nanging isih worth iku.

Sanajan Skype isih dadi salah sawijining pilihan pisanan sing luwih disenengi pangguna kanggo nelpon video, nanging ana sawetara kekurangan kayata katergantungan ing sambungan Internet utawa memori PC.

Lan piranti lunak Microsoft wis diwasa kanthi suwe, nanging, kompetisi wis bisa kanggo nggawe program luwih saka Skype lan ngluwihi iku ing akeh aspèk lan opsi.  

Sawise pandhuan iki, sampeyan wis ngerti telung alternatif kanggo alat Microsoft sing bisa nggawe urip saben dina luwih gampang nalika nelpon video lan uga menehi pilihan liyane sing bisa digunakake. Apa sing nunggu kanggo nyoba mau?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.