Black Friday Xiaomi: entuk manfaat saka tawaran sing luar biasa iki

F3 5G cilik

Black Friday punika wektu paling apik ing taun kanggo nggawe sembarang tuku produk teknologi awit iku ngidini kita kanggo nyimpen akèh dhuwit, yen kita njupuk kauntungan saka nawakake uga. Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka nawakake Black Friday, mesthi sampeyan ora bakal bisa kantun tawaran Xiaomi sing dituduhake ing ngisor iki:

Kabeh produk sing dituduhake ing artikel iki dikirim saka Spanyol, dadi, mung sawetara dina, kita bakal bisa seneng.

Kula PAD 5 saka 308,99 euro

Dalanku

Xiaomi MiPAD 5 minangka salah sawijining tablet kanthi regane paling apik kanggo dhuwit saiki kasedhiya ing pasar. Ing njero, ana prosesor Snapdragon 860 saka Qualcomm, bebarengan karo 8270 mAh baterei lan a Tampilan 2Hz 120K sing bakal menehi kita fluidity sing durung nate katon saka tablet bebarengan karo 4 speaker sing digabungake.

Mi PAD 5 Kab kasedhiya ing rong versi:

  • RAM 6 GB lan 128 GB panyimpenan saben Euros 308,99
  • RAM 6 GB lan 256 GB panyimpenan saben Euros 352,99

Yen sampeyan pengin manfaatake tawaran iki lan tuku Mi PAD 5 karo diskon Fantastic iki, sampeyan bisa nindakake iku liwat Link iki lan nggunakake kupon AEBF43.

F3 cilik saka 233,49 euro

F3 5G cilik

Poco F3 5G minangka salah sawijining ponsel kanthi rega paling apik kanggo dhuwit. Ing njero, ana prosesor Snapdragon 870 saka Qualcomm, prosesor sing uga incorporates a Chip 5G lan kasedhiya ing versi 6 lan 8 GB RAM.

Layar, jinis AMOLED, nawakake kita a Tingkat refresh 120 Hz lan nggabungake rong speaker sing kompatibel karo Dolby Atmos.

  • Rega saka Poco F3 5G karo RAM 6 GB lan 128 GB panyimpenan punika 233.49 euros.
  • Rega saka Poco F3 5G karo 8 GB RAM y 256 GB panyimpenan punika 251.99 euros. 

Sampeyan bisa tuku Poco F3 5G liwat Link iki karo kupon AEBF43.

Redmi 9A kanggo 70,59 euro

Redmi 9A

Yen sampeyan sethitik cendhak budget utawa sampeyan ora pengin mbuwang dhuwit akeh Ing smartphone anyar, pilihan sing menarik kanggo dipikirake yaiku Redmi 9A, smartphone karo RAM 2 GB lan panyimpenan 32 GB Nduweni layar 6,53 inci lan baterei 5.000 mAh.

Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka tawaran iki lan tuku Redmi 9A kanggo 70,59 euro liwat Link iki karo coupon BFZBANX9.

Pembersih Udara Kula kanggo 80,99 euro

Pembersih Udara Kula

Yen sampeyan pengin ngresiki rereged, serbuk sari, virus lan bakteri saka udhara ing omah sampeyan, Solusi rega kualitas paling apik ditemokake ing pembersih Mi Air. Pemurni iki kalebu panyaring efisiensi dhuwur sing nyedhiyakake 5330 liter udara sing diresiki saben menit kanthi efisiensi jangkoan nganti 102 m2 / h.

Kajaba iku, kompatibel karo asisten Google lan asisten Alexa. Kanggo tuku Pembersih Udara Kula sampeyan bisa ngatasi Link iki mung 80,99 euro lan nggunakake kupon sing disaranake ing Aliexpress.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.