Steam VR: apa iku, carane nginstal lan game utama

uap
Platform distribusi game video digital populer Steam ngluncurake versi kanggo kasunyatan virtual ing 2014 kanthi jeneng VR Uap. Sukses inisiatif iki ora bisa dibantah. Saiki, nawakake luwih saka 1.200 pengalaman VR (Virtual Reality) karo kabeh jinis game lan simulator, uga mode Augmented Reality kanthi kolaborasi karo Microsoft.

Uap muncul ing gesang kita ing September 2003 dening tangan saka Valve Corporation. Antarane liyane, nawakake pangayoman marang pembajakan, instalasi otomatis lan nganyari game, nyimpen ing maya lan akeh liyane sing pungkasanipun seducing tukang game ing saindhenging donya.

Lompatan menyang kasunyatan virtual wis dadi langkah raksasa sing nambah pengalaman game kanthi cara sing apik banget. Kanthi Steam VR, kita ora mung seneng game, nanging saiki uga bisa mlebu. We manggon wong.

carane kanggo nginstal Steam VR

Kanggo bisa seneng Steam VR, sampeyan kudu ndhaptar ing layanan kasebut. Kanggo iki perlu nggawe akun (iku free ) kanggo kang video game dituku dening pamuter disambung. Sadurunge, mesthi, sampeyan kudu ngundhuh Steam VR liwat link iki.

Sawise ndownload, iki langkah-langkah sing kudu ditindakake:

    1. Kaping pisanan, sampeyan kudu nginstal SteamVR. Tutorial mbukak kanthi otomatis nalika wiwitan.
    2. Banjur kita nyambungake helm utawa visor kanggo peralatan lan kita ngaktifake pengontrol gerakan.
    3. Nggunakake Reality Windows Mixed, kita bakal mbukak aplikasi Dete ing mejo.

Liwat Dete kita bisa miwiti game SteamVR saka perpustakaan Steam. Kita malah bisa miwiti game tanpa mbusak panampil, nggoleki lan nginstal liwat Windows Mixed Reality. Supaya kabeh bisa kaya sing dikarepake, kita kudu nggawe manawa ing ngisor iki:

  • Sing tim kita duwe versi paling anyar saka Windows 10 utawa Windows 11. Ing specifications sistem kita bakal duwe OS Build punika 16299.64 utawa luwih.
  • Sing ora ana nganyari nunggu download utawa instalasi. Yen mangkono, kabeh proses kudu diakhiri lan komputer diwiwiti maneh.

syarat instalasi minimal

Kanggo nginstal Steam VR ing komputer kita kudu duwe Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 utawa sistem operasi sing luwih dhuwur. Uga mbutuhake prosesor Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350, padha utawa luwih apik, 4 GB RAM, uga NVIDIA GeForce GTX 970, grafis AMD Radeon R9 290 (padha utawa luwih apik). Pungkasan, kita butuh sambungan Internet broadband.

Saiki Steam VR kompatibel karo Indeks Valve, HTC Vive, Oculus Rift, Windows Mixed Reality, lan liya-liyane.

Game paling apik kanggo Steam VR

Lali keyboard lan nikmati game kasunyatan virtual paling apik karo Steam VR. Judhul sing diwenehake kanggo sampeyan ing dhaptar iki bakal nggawe kita ngerti persis kenapa kudu nandur modal ing panampil sing apik lan nikmati pengalaman sing luar biasa.

Sawetara iku mung judhul ana sing wis diadaptasi kanggo medium anyar, becik kanggo wong-wong sing nggawe forays pisanan menyang game kasunyatan virtual lan kanggo wong-wong sing pengin nyoba game paling kinasih ing cara anyar. Liyane ing sisih liya yaiku game kasunyatan virtual sing digawe khusus kanggo urip ing VR.

Mangkene pilihan 10 paling ndhuwur, disusun miturut abjad:

Malaikat Agung: Neraka

hellfire

Archangel: Hellfire, game kasedhiya ing Steam VR

Iki minangka salah sawijining game kasunyatan virtual sing paling apik kanggo wong-wong sing golek pengalaman sing immersive. Malaikat Agung: Neraka minangka penembake mekanik sing kalebu kampanye crita pemain siji ing versi kanggo PS4 lan PC. Kampanye iki nempatake kita ing kokpit robot ukuran bangunan. Saka ing kono kita bakal ngontrol lengen loro raksasa lan kita bisa nggunakake macem-macem senjata kanggo ngalahake mungsuh elek sing katon.

Versi PC nawakake mode multiplayer kompetitif mandiri gratis. Kontrol robot iku total, kanthi pilihan kayata pilihan struktur lan topeng mekanik sing beda. Tuku DLC kampanye ing Steam uga mbukak sawetara keuntungan ing multiplayer.

Ngalahake Sabre

uap vr ngalahake ngerti

Latihan fisik lan mental sing sehat. Ngalahake Sabre punika cepet-dileksanakke, game kinetik kang pamuter kudu Cut pamblokiran werna-kode kanggo ngalahake musik latar mburi. Nggunakake rong pengontrol gerakan, kita bakal geser udhara kanthi vertikal utawa horisontal. Mbutuhake akeh katrampilan lan konsentrasi, nalika ngundang kita menyang pengalaman immersive total.

Kanthi gawan Beat Saber nerangake karo 10 songs kanggo ngancani kita ing game. Nanging, tukang game PC bisa nggunakake editor trek kanggo nggawe dhaptar lagu khusus dhewe utawa malah ndownload pangguna liyane.

Catan

catan vr

Catan: saka meja game kanggo kasunyatan virtual

Pengalaman game papan Pemukim Catan digawa menyang donya nyata ing adaptasi banget sukses. Muter ing Catan VR kita njagong ing meja karo pemain liyane (ana bisa nganti papat ing baris), nggunakake pengontrol gerakan beda kanggo milih lan nyeleh bêsik. Kanthi cara iki kita bakal mbangun pemukiman, entuk sumber daya lan nindakake ijol-ijolan.

siksa VFR

kiamat

Kasunyatan virtual kanggo goyangake kanthi wedi: Doom VFR

A dicokot saka teror. Amarga kasunyatan virtual "nyata" ora ana cara sing luwih apik kanggo wedi. siksa VFR yaiku adaptasi mode VR saka game Doom sing populer, sanajan nampilake crita lan kampanye sing beda, kanthi dinamika pertempuran sing anyar lan narik kawigaten.

Setengah Urip: Alyx

uap vr setengah urip

Salah sawijining game kasunyatan virtual paling apik sing kasedhiya ing Steam: Half-Life Alyx.

Kanggo pembuangan saka game, bali kamulyane kanggo donya Half-Urip, nanging karo akeh opsi liyane. Ing kasus iki, kita mlaku menyang sepatu saka Alyx Vance tinimbang Gordon Freeman, perang tangan ing tangan ing City 17. Shooting frenzied, mungsuh manungsa lan asing, skenario anyar lan teka-teki Komplek kanggo ngatasi.

Setengah-Urip: Alyx minangka salah sawijining conto sing paling apik babagan kasunyatan virtual babagan game aksi: nambah sensasi lan emosi sing jelas saka pengalaman kasebut.

Iron Man

wong wesi uap vr

Iron Man ing kasunyatan virtual

Temtu salah sawijining game kasunyatan virtual sing paling apik kanggo ngyakinake yen kita ana ing jagad Avengers. Thanks kanggo Steam VR, kita bisa ngontrol setelan kasebut Iron Man, njelajah macem-macem skenario, perang karo mungsuh lan sok dong mirsani carane tingkat adrenaline mundhak ing vena kita.

Ing dhasar operasi, kita bakal duwe kamungkinan kanggo ngatur kostum lan entuk jus luwih akeh saka pengalaman minangka Tony Stark.

Nanging yen sampeyan are looking for soko beda, game wis mode kampanye sing ngadu Stark lan perusahaan marang supervillain hacker Ghost, ngulandara kang karakter liyane, apik lan ala, uga bakal katon.

Ora Manungsa kang langit

ora ana langit

Njelajah donya anyar karo No Man's Sky VR

Game eksplorasi ruang angkasa sing misuwur uga bisa dinikmati nganggo headset kasunyatan virtual. Ora Manungsa kang langit njupuk kita menyang jantung donya anyar lan kanggo ecstasy contemplating jembaré saka papan saka kokpit saka kapal kita. Amarga galaksi minangka papan sing gedhe banget, mula ora ana kekurangan barang anyar sing bisa dideleng.

Versi VR saka game iki nggabungake pirang-pirang nganyari: mode multiplayer, opsi anyar kanggo ngatur armada lan kapal penggedhe, basis bangunan ... Petualangan sing nyenengake kanggo urip kanthi panca indera.

Star Trek: Bridge Crew

kru jembatan

Sugeng rawuh ing: Star Trek: Crew Bridge

Yen sampeyan pengin nggayuh impen sampeyan gabung karo Starfleet, iki kesempatan sampeyan: Star Trek: Bridge Crew. Sampeyan bisa milih antarane papat karakter sing beda-beda: kapten sing nglacak tujuan lan menehi prentah, petugas taktik (ngatur sensor lan senjata ing kapal), juru mudi sing ngarahake dalan lan kacepetan kapal lan insinyur sing nangani Manajemen daya lan ndandani sembarang.

Bridge Crew mbutuhake komunikasi terus-terusan karo kru liyane nalika njelajah angkasa lan mbela serangan mungsuh. Cara sing paling apik kanggo nikmati pengalaman iki yaiku multiplayer online.

Star Wars: Skuadron

uap vr star wars

Alam semesta Star Wars ing Steam VR

Kanggo penggemar saka saga. Iki minangka cara paling apik kanggo ngalami pertempuran ruang angkasa ing garis wektu trilogi Star Wars asli. Pamuter bisa milih saka dhaftar dawa saka spaceships apik, kang uga bisa ngatur kanggo kita dikarepake.

Estetika lan inti saka Star Wars: Skuadron Padha bener kanggo tradhisi Star Wars klasik. Kita uga duwe mode kampanye pamuter siji (sampeyan bisa milih sisih sampeyan: Kakaisaran utawa Rebel). Ana uga mode multiplayer online, becik kanggo wektu sing nyenengake.

Maju

Kasenengan non-stop muter Stride ing versi VR

Mbokmenawa game paling fisik ing dhaftar iki. Maju yaiku ... a freerunning kang mathuk sampurna ing mode kasunyatan virtual. Iku bakal nuntut manungsa waé lengkap, kanthi terus-terusan mlumpat lan ngusapake. Mode telas sawijining tantangan pancet sing ora menehi kita malah slightest respite.

Kajaba iku, iku game karo akèh potensial. Mode lan ekstensi anyar lagi digarap lan bakal metu amarga game kasebut dadi populer ing saindenging jagad. Judhul sing ora bisa ilang ing perpustakaan dolanan VR sampeyan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.