Cara mbusak pengikut liyane ing Instagram

postingan instagram

Wiwit Facebook tuku Instagram, jaringan sosial gambar panganan wis berkembang kanthi nyata, entuk minat mayuta-yuta wong lan nggawe resiko para pangguna Facebook. Kaya jaringan sosial liyane, Instagram ngidini kita ngetutake wong liya lan wong liya ngetutake kita.

Saka wektu ke wektu, disaranake ngresiki Instagram, yaiku mriksa jumlah wong lan aja nganti ngetutake akun Instagram, utamane akun sing ora menehi nilai apa-apa. Yen sampeyan pengin ngerti carane ngilangi pengikut liyane ing InstagramApa kaluwihan lan kekurangane? Aku ngajak sampeyan terus maca.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndeleng crita Instagram kanthi online

Privasi ndhuwur kabeh

privasi online

Instagram, kaya jaringan sosial liyane, ngidini kita matesi ruang lingkup publikasi, nggawe profil dadi pribadi. Kanthi cara iki, ora ana wong njaba lingkungan kita, lan sadurunge kita ora duwe wewenang ngetutake, sampeyan bakal duwe akses menyang publikasi.

Ngaktifake fitur iki bisa dadi cara paling apik kanggo matesi jumlah wong sing bisa ndeleng kiriman sampeyan, lan kanthi sengaja, kontrol sapa sing ngakses konten sampeyan lan sapa sing ora. Sampeyan kudu eling yen ora ana cara sing bisa digunakake nalika ndeleng profil pribadi ing Instagram.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak "katon" ing Instagram

Alesan kanggo unfollow ing Instagram

pesen instagram sing dihapus

Saben wong ngerti sebab sing dikarepake ngresiki akun ing ngisor iki. Alesan utama biasane ana gandhengane karo jinis konten sing diterbitake. Yen sampeyan seneng konten kasebut sanajan sampeyan wiwit ngetutake amarga iku, aja nganti telat kanggo ngowahi pikiran lan mandheg ngetutake.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mriksa publikasi kanthi rutin kanggo ndeleng apa akun kasebut menarik maneh kaya nalika sampeyan ngetutake dheweke.

Alesan liya sing bisa mbantu sampeyan matesi jumlah akun sing sampeyan tindakake yaiku yen pancen nggawa sampeyan prekara. Akeh pangguna sing ngetutake akun liyane amarga menehi jinis apa wae informasi regane apa wae. Yen akun sing sampeyan wiwiti tindakake wis ora duwe regane lan ora nggawa apa-apa, mula dadi sebab sing becik kanggo mungkasi tindakake.

Pilihan sing ditawakake Instagram, lan uga kasedhiya ing jaringan sosial liyane, yaiku kemungkinan ndhelikake kiriman saka akun sing kita tindakake. Opsi iki cocog kanggo akun kulawarga lan kanca sing wis diwiwiti, kanggo gawe marem ego lan ora krasa ditinggalake.

Yen akun sing sampeyan tindakake nerbitake akeh pesen saben dina babagan saben prekara sing ditindakake, menehi kesan yen urip ing platform iki, ngisi garis wektu karo kiriman sing ora ana guna lan tanpa wigati, sampeyan kudu mikir supaya ora ngetutake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak akun Instagram

Cara unfollow ing Instagram

Apa wae motivasi sing meksa sampeyan nggawe keputusan supaya ora ngetutake siji utawa luwih pangguna ing Instagram, iki minangka langkah-langkah sing kudu ditindakake mandheg ngetutake akun ing platform iki.

Mungkasi tindakake ing Instagram saka ponsel

Batalake akun Instagram

  • Sawise mbukak aplikasi, kita geser liwat garis wektu lan kita goleki publikasi pungkasan akun kasebut manawa kita pengin mandheg ngetutake.
  • Sabanjure, klik ing telung nilai dununge ing jejere jeneng sampeyan ing platform.
  • Saka macem-macem opsi sing ditampilake, kita milih opsi kasebut Ora kothong.

Nalika ngeklik tombol iki, ora bakal ditampilake pesen konfirmasi, mula yen pengin bali menyang tindakake akun Instagram, kita bakal nindakake langkah-langkah sing dakkandhani ing ngisor iki.

Cara ngetutake akun ing Instagram saka ponsel sampeyan

Tindakake akun Instagram

  • Klik ing kaca pembesar sing ana ing sisih ngisor aplikasi kasebut lan ngenalake jeneng akun sing pengin dituruti.
  • Kita milih jeneng akun saka dhaptar asil sing digoleki lan klik Tombol tindakake.

Mungkasi tindakake ing Instagram saka PC

Batalake akun Instagram ing PC

  • Sawise ngakses situs web Instagram lan ngetik informasi akun, kita bakal golek garis wektu kiriman pungkasan akun manawa kita pengin mandheg ngetutake.
  • Kanggo mandheg ngetutake akun saka browser, klik lambang wong sing mriksa dununge ing sisih tengen tombol Kirim Pesen.
  • Saka telung pilihan sing ditawakake, kita milih Mandheg ngetutake.

Cara ngetutake akun ing Instagram saka PC

Tindakake akun Instagram ing PC

  • Ing kothak telusuran ndhuwur, kita ngetik jeneng wong sing pengin kita tindakake.
  • Saka kabeh asil sing ditampilake, klik akun sing kapentingan kita.
  • Sabanjure, klik tombol kasebut tindakake.
Artikel sing gegandhengan:
Napa Instagram ora bisa digunakake? 9 alasan lan solusi

Cara mbusak pengikut saka akun Instagram kita

Ora kaya platform liyane, ing Instagram kita bisa nyingkirake kabeh wong sing ngetutake kita ora pengin dheweke terus nindakake tanpa prelu mblokir supaya ora bisa interaksi karo kita utawa ndeleng publikasi.

Yen kita pengin ngontrol jumlah wong sing ngetutake mula matesi ruang lingkup publikasi kita, kita kudu nggawe profil kasebut kanthi pribadi lan ngilangi kabeh wong sing ngetutake, nanging sing ora kepenak supaya kita terus nindakake.

Kanthi nggawe profil dadi pribadi, yen pengin ngetutake maneh, dheweke kudu ngirim panjaluk, panjaluk sing bisa ditolak tanpa ana masalah. Yen sampeyan pengin ngerti cara mbusak pengikut saka akun Instagram, sampeyan kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

mbusak pandherekipun instagram

  • Sawise mbukak aplikasi seluler Instagram, kita ngakses profil kita.
  • Sabanjure, klik ing Pengikut.
  • Banjur iku bakal nuduhake saben pandherekipun sing ana ing akun kita.
  • Ing sisih tengen saben, Tombol Delete ditampilake. Kanthi ngeklik tombol iki, aplikasi bakal njaluk kita konfirmasi nggawe pangowahan kasebut ing dhaptar pengikut. Yen wis jelas, klik ing Delete.

Wiwit saiki, akun kasebut bakal mandheg ngetutake, mula dadi publikasi dheweke bakal mandheg ditampilake ing garis wektu sampeyan. Siji-sijine cara sampeyan bisa ngakses publikasi maneh, yen profil isih umum, yaiku ngirim panjaluk maneh utawa nggoleki ing platform.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.