Cara entuk V Bucks gratis ing Nintendo Switch

v dhuwit gratis Nintendo Switch

Yen sampeyan pemain Fortnite ing platform Nintendo, sampeyan pengin ngerti carane entuk V Vucks Gratis kanggo Nintendo Switch, sejatine ?. Sampeyan bisa uga tuku Nintendo Switch gratis amarga sampeyan penggemar Fortnite lan sampeyan pengin bisa main ing endi wae lan kapan wae, iki dudu keputusan sing ala. Saiki sampeyan kudu sinau babagan entuk mata uang virtual saka game sing paling misuwur ing genre battle royale. Lan sing bakal nyoba kanggo nyoba ing artikel iki.

Sanajan sampeyan anyar ing perang royale, yen sampeyan wis mbukak antarmuka sampeyan bakal ngerti manawa V-Bucks ana. Saiki sampeyan bisa uga kepengin ngerti kanggo apa lan luwih-luwih yen ana cara kanggo njaluk supaya gratis ing Nintendo Switch amarga sampeyan wis ngerti manawa dheweke duwe rega. Yen sampeyan ora ngerti carane golek lan apa sing dikarepake, luwih becik maca kabeh artikel iki. Apa sampeyan anyar utawa veteran, sampeyan bakal nemokake trik sing bisa uga ora sampeyan kenal sadurunge. Dadi aja ilang situs sampeyan ing kiriman.

Artikel sing gegandhengan:
10 kulit Fortnite paling populer ing taun 2021

Kita ngelingake manawa sampeyan mung kudu ngetutake sawetara instruksi utawa langkah-langkah lan ati-ati amarga sekitar mata uang iki ana sawetara scam liyane nanging sampeyan bakal mbantu sampeyan ngenali amarga kita mung bakal nggunakake cara resmi lan sing wis kabukten. Mula, kita arep mrana kanthi pandhuan kanggo entuk V Bucks gratis ing Nintendo Switch.

Kepiye carane entuk V Vucks gratis ing Nintendo Switch?

Sejatine kita bakal ngandhani, aja padha sumelang, nanging sing paling apik yaiku luwih dhisik sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake lan apa V Bucks Fortnite. Sawise sampeyan ngerti kepiye cara mata uang virtual saka battle royale, kita bisa nyoba supaya bisa gratis.

Minangka ringkesan cepet, mata uang V Bucks digunakake kanggo tuku kulit ing game, nanging uga emote utawa tari Fortnite. Sanajan akeh pangguna sing tuku kabeh koin iki kanggo tuku battle pass sing regane persis 950 V-Bucks lan Battle Pack sing regane 2800 V dolar. Mula, entuk mata uang virtual iki ing Fortnite dadi penting banget lan kanggo entuk, sampeyan kudu nyelehake dhuwit utawa maca artikel iki kanggo njaluk gratis, sampeyan mutusake. Akun sampeyan bakal nambah banget yen sampeyan nggunakake V Bucks amarga yen sampeyan duwe pass battle, sampeyan bakal luwih cepet lan entuk hadiah eksklusif sing kasedhiya kanggo pangguna ing battle pass.

Sawise sampeyan ngerti apa sing bisa sampeyan tuku utamane karo mata uang iki lan apa sing paling akeh nyewa, kita bakal pindhah menyang pandhuan dadi sampeyan bisa njaluk gratis. Amarga critakake sampeyan ora pengin ngerti carane entuk V Bucks gratis ing Nintendo Switch.

Entuk V Vucks gratis

Fortnite

Ayo digatekake. Kanggo entuk mata uang virtual Fortnite, V Bucks gratis ing Nintendo Switch sampeyan ana cara sing sampurna supaya bisa entuk lan uga muter. Mula sampeyan wis ngerti liyane, kanggo entuk dhuwit recehan sing kudu diputer. Mode sing dimaksud diarani battle royale lan apa sing bakal dijaluk sampeyan yaiku sampeyan ngadhepi pvp marang pemain liyane ing mode kasebut wong pungkasan ing game. Yaiku, perang royale. Sawise mbukak level ing mode sing dimaksud, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan muter, luwih akeh sampeyan bisa entuk V Bucks kanggo akun sampeyan.

Supaya sampeyan wis biasa karo ide kasebut nganti ora ana gunane sampeyan bisa muter 100 Vucks, gratis kabeh lan ora nggayuh apa-apa kajaba level 11. Banjur sampeyan bisa entuk 100 V dolar maneh nalika tekan level 34. Lan hadiah sing beda-beda. Kabeh hadiah kasebut beda-beda minangka aturan umum lan bisa diganti saka siji mangsa menyang liyane utawa saka siji acara menyang acara liyane, nanging sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh ing perang.

Artikel sing gegandhengan:
Kabeh karakter khusus Fortnite lan dununge

Amarga iki kepiye, yen sampeyan tuku battle pass sampeyan bakal bisa entuk V Vucks maneh Sampeyan bakal luwih becik yen sampeyan nandur modal dhuwit yen ngetik Fortnite ing Nintendo Switch. Kaya sing wis diandharake, regane 950 V dolar lan paket lengkap regane 2800 V dolar. Nyatane, yen sampeyan tuku paket pungkasan iki, sampeyan bakal langsung maju menyang level 4 lan sampeyan bakal entuk V Vucks luwih dhisik.

Kosok baline, yen sampeyan ora nandur modal euro nalika tuku Switch lan ndownload Fortnite lan sampeyan arep nindakake perkara kasebut kanthi gratis, apa sing bakal kedadeyan sampeyan bakal telat lan sampeyan uga bisa uga bakal kliwat musim sadurunge bisa entuk kabeh perang pass. Mula sampeyan bakal kalah beda V Dhuwit ing antarane kabeh hadiah tumindak, kulit lan prekara Fortnite sing khas liyane.

Kabeh iki opsional, sing jelas. Sampeyan ora prelu tuku apa-apa lan nyatane apa sing bisa sampeyan lakoni yen sampeyan bebas main pamuter yaiku nyimpen V Bucks kanggo nandur modhal lan entuk pass perang gratis. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngakses kabeh hadiah kanthi gratis ing Nintendo Switch.

Cara liya kanggo entuk V Bucks ing Nintendo Switch lan Fortnite

Kaya sing dicritakake, ora muter lan muter, ora ana pilihan liyane yen sampeyan pengin njaluk V Bucks gratis ing Nintendo Switch lan Fortnite. Dadi opsi liyane kanggo njupuk koin iki iku mung tumindak tuku. Kanthi cara iki, sampeyan ora bakal bisa main kanthi bebas, nanging sampeyan bakal maju kanthi tuku perang saben musim. Nyatane yen sampeyan muter cukup dawa lan nyewa sampeyan bakal entuk kabeh hadiah saka perang pass dhewe. Dadi aja padha sumelang, iki masalah kanggo muter.

Artikel sing gegandhengan:
Cara entuk V-Bucks gratis ing Fortnite ing taun 2021

Mula, yen sampeyan milih pilihan iki, sampeyan kudu ngerti rega V Bucks ing Fortnite lan mula saiki bakal dikandhani:

  • 1000 V dolar regane regane 9,99 €
  • 2800 V dolar regane regane 24,99 € 
  • 5000 V dolar regane regane 39,99 €
  • 13500 V dolar regane regane 99,99 €
  • Paket serangan abang sing nyamar + 600 V dolar regane 4,99 €

Pungkasane, sampeyan mung kudu ngandhani yen sampeyan tuku, mesthi tindakake ing Epic Games lan toko resmi Fortnite. Wis dingerteni manawa ana akeh adol bajak laut mata uang iki amarga jumlah pemain game video kasebut nanging ora bisa dipercaya babar pisan.

Muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan lan sampeyan wis ngerti babagan carane entuk V Vucks gratis ing Nintendo Switch lan Fortnite. Ndeleng sampeyan ing kiriman sabanjure ing Forum Mobile.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.