Cara ngandhani kabar saka Telegram

warta telegram

Saiki kita kabeh wis ngerti manawa Telegram minangka salah sawijining aplikasi olahpesen cepet paling apik sing ana ing saindenging global. Gumantung saka negara sampeyan, kalebu sing paling akeh digunakake utawa ora. Ing Spanyol iku dadi luwih akeh pandhereke amarga akeh teknologine, nanging utamane kanggo keamanan.

Aplikasi kasebut beda banget karo WhatsApp, sing mung diwatesi kanggo komunikasi ing antarane wong liya. Ing Telegram, sampeyan bisa luwih adoh lan ngerteni babagan akeh perkara liwat saluran, sing beda karo klompok sing bakal dijelasake kanthi rinci. Yen sampeyan kasengsem golek informasi babagan Telegram, sampeyan bakal sinau matur nuwun kanggo saluran.

Artikel sing gegandhengan:
6 saluran Telegram paling apik sing dipérang miturut tema

Amarga ya, yen sampeyan asal saka WhatsApp, sampeyan bakal biasa nggawe klompok kanca, kolega utawa kulawarga lan dheweke ngobrol ing endi, wektu. Lan saben wong menehi link karo informasi utawa gif, video, gambar, lsp. Nanging ing Telegram sampeyan bisa uga saluran sing menehi informasi saben dinane, kayane warta, nanging ing aplikasi seluler sampeyan.

Nyatane, ora mung ana saluran warta ing Telegram, nanging ana macem-macem topik: teknologi, game video, anime, musik, maca lan akeh topik sing ora bakal ditambahake ing kene amarga bakal tanpa wates. Nanging kita bisa menehi sampeyan siji utawa liyane yen sampeyan kepengin mlebu, nanging mengko bakal dadi. Saiki kita bakal ngerti bedane antarane klompok lan saluran banjur menehi saluran warta sing bisa diakses ing aplikasi Telegram.

Bedane saluran lan grup ing Telegram

saluran telegram

Supaya bisa ngetik saluran sing menehi informasi babagan topik apa wae, sampeyan kudu ngerti iki, amarga ora ing kabeh situs sampeyan bakal nemokake warta utawa apa sing sampeyan goleki. Klompok Telegram uga saluran (sanajan luwih akeh) bisa duwe atusan pangguna aktif. Nanging ana prabédan gedhe ing antarane loro sing kudu sampeyan ngerteni.

Grup telegram umume dadi obrolan wong sing digawe dening wong-wong sing bisa nuduhake apa wae. Kabeh wong bisa ngomong. Bakal ana klompok umum utawa klompok pribadi, nanging pungkasane bisa ditindakake kanggo kabeh wong komunikasi saka pihak loro, saka pihak sing nggawe lan saka sing tetep. Temenan bakal ana aturan, pangurus lan jinis iki, nanging ing pungkasan kanthi lan tanpa undhangan yen sampeyan wis mlebu, sampeyan bakal bisa ngomong yen ora ngusir sampeyan.

Kosok baline ing saluran komunikasi pindhah saka administrator menyang publik, nanging ora tau saka publik menyang administrator. Ing saluran Telegram mung siji anggota sing bakal ngirim pesen. Iki minangka prabédan paling gedhe ing antarane klompok lan saluran lan ing endi sampeyan bakal nemokake saluran warta ing Telegram, game video, maca, tawaran lan topik liyane sing wis dakkandhani sadurunge.

Artikel sing gegandhengan:
Bedane antarane WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger lan Apple Messages

Kaya akeh klompok, Saluran kasebut umum lan sampeyan bisa melu nalika pengin. Yen sampeyan duwe URL langsung menyang saluran, sampeyan bakal bisa ngetik. Ana rincian cilik, saiki akeh saluran sing digunakake minangka grup amarga app ngidini sampeyan ngubungake obrolan menyang saluran kasebut. Mula, saben pesen anyar diterbitake ing saluran, sampeyan bakal bisa miwiti obrolan ing pesen sing padha karo tanggepan. Ing bagean, ana sawetara interaksi, nanging umpamane, pesen administrator bakal terus sukses lan bakal tetep.

Lan saiki sampeyan wis ngerti, kita bisa menehi kompilasi saluran, diwiwiti karo saluran warta. Ing kasus apa wae, amarga kita ora ngerti babagan kapinteran sampeyan, mula bakal dhaptar luwih akeh topik kanggo sampeyan, mula Sampeyan bisa uga pengin warta babagan teknologi, videogame utawa malah babagan njupuk keuntungan saka tawaran.

Saluran warta ing Telegram

Aplikasi telegram

Kanggo ngetik, sampeyan kudu goleki link langsung ing kaca web utawa menyang Telegram lan ing grup lan mesin telusuran saluran, ketik jenenge. Sampeyan ora kudu mbayar sampeyan nemokake salah sawijine, amarga saluran kasebut kanthi ribuan ewu pandherek saben dina sing terus dianyari saben dina.

Saluran telegram babagan warta umum

  • CoronavirusInfo
  • seni.es
  • Runrun.es
  • Warta RT
  • umum
  • El Mundo
  • The New York Times
  • OK
  • El Pais

Saluran telegram babagan warta teknologi

  • Engadget
  • Genbeta
  • Tuku
  • Apel
  • 20 menit
  • El Periódico
  • Decibel Liyane

Saluran telegram babagan warta musik

  • AppleMusicTM
  • Anuel AA Musik
  • Sickosadism
  • MP3FullSoundTrack
  • Trance & Progresif

Saluran telegram babagan warta babagan perdana film lan seri

  • Premiere film
  • CineNcasa
  • SoloCinema
  • PelisGram
  • Cinepolis
  • Film Hollywood HD
  • Film, Seri lan Komik
  • Netflix

Saluran telegram babagan warta olahraga internasional lan nasional

  • Charlie Pilih Gratis
  • olahraga
  • DYD BETTING
  • Diary Brand

Saluran telegram babagan warta video game lan aplikasi saka kabeh jinis

  • LegOffers / Playmobil
  • SwitchMania
  • Konsol Retro
  • Komunitas APK Lahir maneh PRO LENGKAP
  • Game

Saluran telegram babagan warta saka lembaga resmi Pamrentah Spanyol lan pamrentahan

  • BOEDiary
  • Menteri Kesehatan
  • Menteri Pendidikan lan FP
  • BOJA Saben Dina
  • Salutcat
  • Gencat
  • Balai Kota Vall d'Uixò
  • Aula Town Sueca
  • Aula Kutha Calp
  • Dhéwan Kutha Cártama
  • Ajuntament de Vacarisses
  • Ajuntament del Prat
  • Aula Kutha Girona
  • Balai Kutha Benicarló
  • Aula Kutha Sant Celoni
  • Aula Town Seville
  • Aula Town Seva
  • Dhéwan Kutha Benalmádena
  • Balai Kota Vilaplana
  • Aula Kutha Cullera
  • Dewan Kutha Conil
  • Ajuntament de les Useres
  • Ajuntament de la Vall d'Alba
  • Aula Kutha Tordera
  • Aula Kutha Valldemossa
  • Balai Kutha Botarell
  • Dewan Kutha Guadalcanal
  • Dewan Sanxenxo
  • Balai Kutha Badalona
  • Balé Kutha Béjar
  • Ajuntament de Porqueres
  • Aula Kutha Puente Genil
  • Aula Kutha Velayos
  • Balai Kota Villanueva de la Serena
  • Dewan Kutha Torrebaja
  • Balai Kota Quart
  • Aula Kutha Huétor Vega
  • Dewan Kutha Palomares del Río
  • Dewan Kutha Sestao

Iki minangka conto cilik saka jumlah saluran sing bisa ditemokake ing Telegram. Kita bisa terus, nanging sampeyan kudu takon utawa takon babagan jinis saluran sing dikarepake. Ing kasus apa wae kita wis nambahake saluran kanthi akeh topik.

Muga-muga artikel iki wis migunani lan wiwit saiki ngerti bedane antara saluran lan klompok Telegram. Nanging ing ndhuwur kabeh kita ngarep-arep manawa sampeyan wis nemokake saluran warta sing sampeyan kepingin digoleki, bisa uga ana siji topik utawa topik liyane. Apa wae keraguan utawa saran, apa wae, sampeyan tinggalake ing kothak komentar sing bakal ditemokake ing ngisor iki. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.