Napa sampeyan ora nggunakake Safari ing Windows

windows safari

Sampeyan bisa uga mikir ngganti browser utawa sampeyan wingi tuku komputer pribadi anyar lan pengin nginstal browser. Ana akeh pilihan lan ing sawetara titik sampeyan wis mikir Kepiye Safari ing Windows? Ya, artikel iki bakal ngilangi ide kasebut saka sampeyan. Sawetara taun kepungkur dadi pilihan kaya liyane, nanging saiki sampeyan kudu mbuwang kabeh. Nanging aja kuwatir amarga bakal dadi opsi ing babagan browser. Kasunyatane, saiki kabeh wong milih browser liyane sing beda ing Windows. Sampeyan bakal kesepian banget karo keputusan kasebut lan duwe sebab.

Artikel sing gegandhengan:
Opera vs Chrome, browser sing luwih apik?

Kaya sing dicritakake saiki, ana akeh pilihan sing cocog ing ndhuwur Safari kanggo Windows. Sampeyan duwe Google Chrome, Mozilla Firefox, lan Opera. Nyatane, kita wis ngobrol babagan browser kasebut ing artikel liyane lan Opera ditampilake minangka pilihan sing menarik banget.

Apa sing kedadeyan yaiku sampeyan mikir yen sampeyan penggemar Apple, kita ngerti, lan kabeh produke cocog kanggo sampeyan, sanajan sampeyan pengin browser Safari ing sistem operasi Windows. Apa sing dikandhakake, sawetara taun kepungkur iku pilihan sing apik banget, nanging dina iki ora lan kita bakal menehi alasane ing paragraf ing ngisor iki.

Safari ing Windows: napa aku ora nggunakake?

safari

Kaya sing wis dibahas sadurunge, Apple durung suwe nawakake dhukungan kanggo browser ing sistem operasi Windows. Bisa diarani manawa apel kasebut lulus fase sing kabeh produke eksklusif banjur wiwit didol ing Microsoft lan Windows lan mengko duwe krisis maneh lan ninggalake akeh wong khusus kanggo Apple lan iOS lan MacOS.

Ngono masalah ing Safari teka. Iki minangka salah sawijining produk sing diwatesi Apple babagan panggunaan piranti ing njaba duwe sing duwe apel ing mburi. Mula browser saiki mung kasedhiya kanggo Mac, iPhone, iPad lan iPod Touch.

Supaya sampeyan ngerti babagan kesalahan sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan pengin nginstal browser iki ing sistem operasi Windows: Safari versi paling anyar sing dirilis Apple yaiku 5.1.7, sing dirilis taun 2011 lan pancen ora duwe dhukungan, ora ana pangopènan utawa apa-apa kaya sing dikandhakake saka dhukungan Apple sing bisa dikunjungi manawa sampeyan ora precaya. Sampeyan bener, apel wis gagal kita wiwit taun 2011. Kita kira bisa duwe data sing bakal ngerti manawa jinis browser liyane digunakake ing Windows lan pangembangan lan pangopènan ora nguntungake.

Artikel sing gegandhengan:
Linux vs Windows: kaluwihan lan kekurangan saben sistem operasi

Mula, sampeyan wis duwe alesan ora nginstal Safari ing Windows. Browser Apple durung nampa dhukungan utawa nganyari wiwit taun 2011. Iki bisa uga ora ana gunane kanggo sampeyan, nanging yen ngomong babagan browser, elinga yen sampeyan bisa menehi resiko ing komputer pribadi.

Miwiti, amarga saka taun 2011 nganti 2021, yaiku nalika nulis tulisan iki, ewonan kerentanan browser anyar bakal ditemokake. Yen Safari ora nampa update, sampeyan bakal ora nglindhungi PC nggunakake Safari. Mesthi wae wis ana alesan sing apik kanggo ora nginstal.

Apa kabeh iki dianggep sampeyan ora? Dadi, sampeyan kudu ngerti pangembangan web saiki ora ana gandhengane karo taun-taun kepungkur. Apa tegese iki? Semono uga gampang, yen sampeyan mbukak kaca web sing beda ing HTML sing gampang, ora ana kedadeyan lan sampeyan nggunakake luwih akeh, nanging yen sampeyan mbukak situs web sing nggunakake CSS paling anyar, Java, lan akeh pamrograman basa liyane sing saiki digunakake luwih saka saiki, dheweke ora bisa digunakake kanggo sampeyan lan sampeyan ora bisa nggambarake.

Mula, kita ora percaya manawa sampeyan pengin ngerti manawa mlebu ing situs web apa wae bakal katon rusak babar pisan utawa ora kasedhiya. Safari ora bisa napsirake fungsi kasebut lan sampeyan ora pengin. Nyatane tanpa ngerti iki sampeyan bisa uga mikir manawa PC iku ala utawa ana kedadeyan aneh.

Apa Safari ing Windows minangka browser sing paling cepet?

iphone safari

Mesthi ora. Kita ora bakal nggawe sampeyan ngenteni maneh kanggo mangsuli pitakon iki sing wis pirang-pirang taun katon ing Internet. Kabeh sing wis dibahas babagan Safari lan Windows ora bener. Saiki ana browser sing luwih cepet kanggo pangguna sistem operasi Windows. Kaya contone Opera, Google Chrome utawa Mozilla Firefox.

Tanpa nemtokke apa-apa, kita wis ngandhani salah siji saka telu iku luwih apik. Nanging saiki, malah Explorer lawas dhewe bakal luwih apik tinimbang Safari, tanpa nggunakake versi anyar sing diarani. Bayangake apa sing pengin sampeyan instal ing PC yen kita nginstal Explorer lawas.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak pariwara pop-up ing Google Chrome lan kenapa ngganggu banget

Safari ora integral kanthi apik ing sistem operasi Windows. Wis akeh crash nalika nambahake bookmark, terus-terusan nyoba nggunakake aplikasi Apple ing installer sing padha lan uga dudu browser sing nggawe kita aman banget amarga wis mesthi duwe kerentanan ing babagan keamanan lan bajak laut. Kanthi kabeh iki, kita nuduhake data sing dikumpulake saka versi paling anyar. Saiki bayangake kepiye carane nginstal versi wiwit taun 2011 ing pc sampeyan wiwit 2021.

Apa babagan konten multimedia? Apa ana Safari sing luwih apik?

Google chrome lan safari

Biyen, browser Safari uga diinstal amarga ngidini sampeyan ngasilake akeh konten kaca web sing ora diidini browser liyane nalika semana. Ahem, Internet Explorer. Nanging saiki, iki wis ora ana maneh.

Yen sampeyan wis maca ing endi wae, kiriman utawa komentar kasebut kudu diwenehi tanggal paling murah taun 2000-an amarga ing taun 2021 sampeyan bisa lali babagan keprihatinan iki. Kanthi browser saiki, sampeyan bakal bisa ndeleng file video, audio utawa gambar sing ditemokake online tanpa ana masalah saka browser anyar. Kabeh situs lan kaca web sing sampeyan kunjungi dheweke bakal adaptasi karo kabutuhan browser saiki Opera, Chrome utawa Firefox. 

Artikel sing gegandhengan:
WhatsApp ing Apple Watch: cara nggunakake lan nggunakake

Nyatane, lan nalika dibahas ing saindhenging artikel, yen sampeyan nggunakake Safari 2011 bakal menehi sampeyan sawetara masalah. Dina iki digunakake macem-macem format kayata vp9 utawa ogg kanggo video lan audio ing kaca web. Format kasebut gampang direproduksi dening browser saiki, nanging amarga sampeyan wis ndownload lan nginstal versi paling anyar ing Safari, sampeyan bisa nganggep kabeh ekstensi kasebut wis mati. Sampeyan ora bakal bisa ngasilake jinis konten sing duwe kabeh ekstensi saiki.

Mula kesimpulane yaiku ora ana regane babar pisan. Disaranake sampeyan ndeleng artikel sing disaranake ing paragraf pisanan babagan Opera lan Chrome ing Windows. Ing kono sampeyan bakal nemokake pemenang browser sing bener lan saiki. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.