YouTube ora bisa digunakake kanggo kula: apa sing salah lan kepiye cara ndandani?

YouTube ora bisa digunakake

YouTube wis dadi platform kanggo kabeh, kalorone bakal diwenehi kabar babagan kabar paling anyar (yen kita ngerti liwat sumber sing bisa dipercaya), uga kanggo sinau babagan cara nindakake apa wae sing dipikirake kanthi nikmati musik favorit, nonton film utawa trailer game video uga sumber tutorial sing penting kanggo jinis iki.

Nanging apa sing kedadeyan nalika YouTube ora bisa digunakake? Pancen ora ana sing kelakon. Manungsa ora urip ing YouTube wae. Kaya sawetara pangguna sing negesake manawa Instagram minangka jaringan sosial kanggo wong sing ora bisa maca, padha uga diandharake babagan YouTube, dadi yen YouTube ora bisa digunakake, kita bisa nggoleki informasi kaya iki, kanthi format teks.

Artikel sing gegandhengan:
Twitter ora bisa digunakake. Napa? Apa sing bisa tak lakoni?

Alesan kenapa YouTube ora bisa digunakake bisa macem-macem, wiwit dheweke ora mung gegandhengan karo layanan, nanging beda-beda gumantung karo apa kita ngakses saka komputer utawa piranti seluler utawa tablet, uga gumantung, sanajan kanthi luwih sithik, ing sistem operasi.

Mangkene langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ngerteni kedadeyan kasebut YouTube ora bisa digunakake lan kepiye cara ndandani.

Priksa manawa server bisa digunakake

YouTube ora bisa digunakake

Ing operasi YouTube luwih saka 15 taun, platform iki mung mandheg anggone digunakake ing saindenging jagad ing rong kesempatan, salah sawijine ing wiwitan 2021 lan udakara sakjam. Maksudku tegese banget, manawa server YouTube ora bisa digunakake.

Nanging, bisa uga kedadeyan. Kanggo ngilangi pilihan iki, sing kudu dilakoni yaiku sing pertama bukak situs web Downdetector. Kaca web iki ngidini kita ndeleng cacahe kedadeyan sing ana gandhengane kanthi operasi paling platform online, uga Tampilan, Facebook, Instagram, Twitter...

Yen jumlah laporan akeh banget, grafik bakal ditampilake kanthi indeks ing ndhuwur normal, mula bisa dikonfirmasi server wis ora bisa digunakake maneh. Nanging, kita kudu ndeleng informasi liyane sing dituduhake dening situs web iki, amarga masalah kasebut mung bisa kedadeyan ing wilayah tartamtu, ora ing saindenging jagad.

Artikel sing gegandhengan:
Napa Instagram ora bisa digunakake? 9 alasan lan solusi

Pateni mode pesawat

Mode pesawat

Sanajan bisa uga katon kaya solusi sing ora masuk akal, bisa uga tanpa kita sadhar mode pesawat aktif ing piranti seluler kita. Yen mangkono, ora ana aplikasi sing mbutuhake sambungan internet sing bisa digunakake.

Yen saliyane kanggo YouTube, WhatsApp, Facebook, Twitter utawa Instagram ora bisa digunakake, kabeh kayane nuduhake manawa mode pesawat saka smartphone sampeyan wis diaktifake, mode sing nuduhake lambang pesawat ing sisih ndhuwur layar. Kanggo mateni mode pesawat, kita kudu geser pusat kontrol saka sisih ndhuwur layar banjur pencet lambang sing diwakili pesawat.

Yen isih ora bisa digunakake, ayo pindhah menyang bagean sabanjure.

Priksa sambungan internet

aktifake mode pesawat

Yen ora duwe mode pesawat sing aktif, nanging YouTube isih ora bisa digunakake, sing pisanan kudu dipriksa yaiku nyambung menyang jaringan 3G / 4G utawa 5G. Yen mangkono, jinis jaringan sing nyambungake bakal ditampilake bebarengan karo level jangkoan smarpthone.

Yen ora, kita wis ngerti apa masalahe. Kanggo ngrampungake, kita kudu ngganti lokasi kanggo nambah jangkoan smartphone. Yen ngganti posisi, jinis jaringan sing disambungake ditampilake, nanging isih ora duwe sambungan internet, solusine bakal liwat restart smartphone.

Sambungan internet ing PC utawa Mac

Yen Windows (preduli versi kasebut), kita kudu pindhah menyang sudhut tengen ngisor layar banjur goleki segitiga kuwalik sing berorientasi ing sisih tengen, segitiga sing nuduhake sambungan Wi-Fi.

Yen sambungan kabel RJ-45, komputer bakal diwakili nganggo kabel ing sisih tengen kanthi podo karo. Yen kaloro lambang ditampilake nganggo X, tegese kita ora duwe sambungan internet.

Si kita nggunakake Mac, kita kudu priksa manawa segitiga kuwalik ditampilake ing sisih tengen ndhuwur layar sing nuduhake sambungan Wi-Fi. Yen godhong nganggo X, tegese kita ora duwe sambungan liwat Wi-Fi.

Ing kalorone kasus kasebut, kita kudu mriksa piranti liyane yen pancen duwe koneksi internet ing omah supaya ora ana masalah karo panyedhiya internet. Yen internet bisa digunakake tanpa masalah ing piranti liyane, masalah iki bakal dirampungake urip maneh router lan peralatan kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Napa Facebook ora bisa digunakake? 8 solusi efektif

Wiwiti maneh piranti

Wiwiti maneh Android

Nalika urip maneh smartphone, bakal nyambung maneh karo menara telpon sing paling cedhak kanthi bener lan kita bakal duwe internet maneh kanggo nyambung menyang YouTube, Instagram, Facebook ... Kadhangkala solusi sing paling mokal yaiku sing paling gampang.

Kajaba iku, kabeh aplikasi sing mlaku ing latar ngarep utawa latar mburi uga bakal ditutup, dadi nalika mbukak aplikasi YouTube maneh, iki ngirim ora duwe kesalahan, kajaba masalah ana ing sistem.

Meksa nutup app

aplikasi nutup

Yen duwe sambungan internet liwat garis seluler lan liwat sambungan Wi-Fi, siji-sijine alasan kenapa YouTube ora bisa digunakake lan kabeh aplikasi liyane sing padha gumantung ing internet yen padha, kita bisa nemokake ing aplikasi kasebut.

Kanggo ngrampungake masalah iki, kita kudu meksa nutup appKanthi cara iki, nalika mbukak aplikasi YouTube maneh, aplikasi bakal diwiwiti, mula yen ana masalah sing bisa digunakake, bakal bisa diatasi.

Kanggo meksa nutup aplikasi, kita kudu ngakses piranti multituarea (geser saka ngisor nganti ndhuwur, goleki aplikasi YouTube) banjur geser munggah, kaya-kaya kita bakal nyopot saka sisih ndhuwur smartphone.

Mbusak cache app

Mbusak cache Android

Yen isih ora ana cara kanggo bisa digunakake YouTube, langkah sabanjure yaiku mbusak cache aplikasi, cache ing umume kasus minangka masalah utama operasi akeh aplikasi, utamane ing Android, amarga ora bisa mbusak kanthi otomatis kaya sing kedadeyan ing iOS.

Mbusak cache ing komputer

Mbusak cache YouTube ing komputer, ora mungkin. Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku mbusak kabeh cache sing disimpen ing browser, sing bakal nyebabake kabeh kaca web sing dikunjungi kanthi rutin, bakal suwe saya suwe, paling ora nalika kaping pisanan ngunjungi maneh yen wis mbusak cache

para mbusak cache browser, kita kudu nulis ing kothak telusuran tembung "cache" tanpa tandha petik supaya akses langsung menyang opsi iki ditampilake, kasedhiya ing opsi konfigurasi browser. Kanthi metode iki, kita bakal nyegah navigasi ing antarane opsi konfigurasi kanggo saben browser, amarga kabeh padha beda.

Mbusak cache ing Android

Kanggo mbusak cache YouTube ing Android, kita kudu ngakses setelan aplikasi YouTube lan klik ing pilihan Mbusak data. Ing menu iki, pilihan Busak cache bebarengan karo papan sing dienggoni.

Mbusak cache ing iPhone

iOS, kajaba sawetara aplikasi, ora ngidini sampeyan mbusak cache aplikasi sing wis diinstal, amarga sistem operasi iki ngurus nindakake proses kanthi otomatis, tanpa pangguna kudu campur tangan kapan wae.

Nganyari app

Nganyari app

Nalika cacat keamanan serius dideteksi ing aplikasi, sawetara pangembang bisa uga mblokir app supaya ora bisa digunakake nalika nganyari versi anyar sing masalahe wis diatasi.

Yen aplikasi iOS utawa Android ora bisa digunakake, kita kudu mriksa App Store lan Play Store priksa manawa ora ana update anyar kasedhiya ing toko app.

Nganyari sistem operasi

Nganyari sistem operasi

Yen tim kita duwe ngenteni nginstal update sistem, kita kudu nerusake nginstal dhisik, amarga kadang, masalah bisa uga ana ing kana. Yen dudu kaping pisanan YouTube ora bisa digunakake, bisa uga kanthi nginstal nganyari utawa nganyari Layanan Google, sampeyan bakal bisa nemokake kesalahan sing ora ngidini sampeyan nggunakake aplikasi kasebut.

Copot lan instal maneh app

Kontrol wong tuwa YouTube

Yen ora ana solusi sing wis diusulake, bisa uga pungkasan kasempatan supaya YouTube bisa digunakake maneh mbusak lan instal maneh app, ora tanpa miwiti maneh piranti luwih dhisik yen wis ngilangi aplikasi. Kanthi cara iki, kabeh file aplikasi sing bisa ngganggu operasi aplikasi bakal diilangi.

YouTube
YouTube
Pangembang: Google LLC
Price: free+
YouTube
YouTube
Pangembang: Google LLC
Price: free

Solusi liyane

Pulihake piranti seluler

Yen ora bisa nemokake masalah sing nyebabake operasi YouTube ing smartphone, solusi sing paling radikal yaiku mulihake piranti saka awal, ora tanpa sadurunge gawe serep, kanggo ngilangi kabeh aplikasi sing wis diinstal ing piranti seluler.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe salinan kabeh konten ing ponsel sampeyan

Saben aplikasi anyar diinstal, pendaptaran piranti diowahi (kaya sing kedadeyan ing Windows), mula ing jangka panjang, bisa uga aplikasi nggawe pangowahan sing mengaruhi operasi aplikasi tartamtu, sing ing kasus iki YouTube.

Yen kita nganggep manawa ora nate mulihake smartphone supaya bisa ngilangi uwuh sing bali smartphone fungsi kaya dina pisanan, solusi iki ora bisa ditrapake banget, sanajan mbutuhake wektu tundha ing bagean kita, amarga prosese butuh wektu udakara sakjam, ora ngetung wektu kanggo instal maneh aplikasi sing biasane digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.