Kā uzzināt, vai kontaktpersona ir izdzēsta no vietnes WhatsApp

whatsapp

Vai visi jūsu draugi un paziņas ir jūs savos WhatsApp? Vai esat viņu kontaktpersonu sarakstā? Nav iespējams atbildēt uz šo jautājumu, nepārkāpjot lietotāju privātumu. Tas viss ir saistīts ar vienkāršu uzticības jautājumu. Bet patiesība ir jā ir veids, kā uzzināt, vai kontaktpersona ir izdzēsta no WhatsApp. To mēs šodien uzzināsim.

WhatsApp un pārējās tūlītējās ziņojumapmaiņas lietojumprogrammas uz visiem laikiem ir mainījušas mūsu saziņas veidu. Un ne tikai ar mūsu draugiem un paziņām. Patiesībā to jau izmanto gandrīz visās jomās, arī darba vai profesionālos jautājumos. Teorētiski tam visam vajadzētu atvieglot mūsu dzīvi. Tomēr dažreiz WhatsApp var būt arī konflikta avots.

Viens no tiem var būt šis. Un tas noteikti notiek ar visiem vai ir noticis kādā laikā: mēs uzskatām, ka esam iekļauti tās personas kontaktu sarakstā, kas mums ir kā draugs, vai tādas personas, kurai jāsazinās ar mums, lai uzdotu kādu vairāk vai mazāk svarīgu jautājumu (tikšanās vai darba intervija, piemēram). Bet šis zvans vai šī ziņa nenonāk. Un tas nekad nenāks, jo Mēs pat neesam viņu sarakstā.

Bet runa nav tikai par to. Kad persona noņem mūs no saviem WhatsApp kontaktiem, ir noteikta informācija, kas paliks slēpta un kurai nevarēs piekļūt, ja netiksim pievienoti vēlreiz.

Uzziniet, ka esam noņemti no kāda saraksta tas var būt neapmierinoši. Lēmums par kontaktpersonas dzēšanu var tikt pieņemts pēc strīda vai domstarpībām. Šādos gadījumos eliminācija ilgst tik ilgi, kamēr notiek saskaņošana. Citreiz tas tiek darīts tāpēc, ka persona, kas mūs likvidē, domā, ka mēs viņus neinteresējam.

Vai mūsu kontaktpersona ir izdzēsta? Triki, kas jāzina

izdzēst kontaktpersonas vietnē whatsapp

Kā uzzināt, vai kontaktpersona ir izdzēsta no vietnes WhatsApp

Atšķirībā no citiem sociālajiem tīkliem, piemēram, Instagram vai Facebook, WhatsApp mūs nepaziņos, ja kāds mūs ir izdzēsis vai izdzēsis. Bet ir noteikti Triku zināt…

Estados

Šeit ir pirmais pavediens, kas palīdzēs mums uzzināt, vai kontaktpersona ir izdzēsta no WhatsApp. Daudzas reizes lietotāji nolemj, ka tikai draugi, kas ir ieplānojuši, var redzēt viņu statusus. Šajos gadījumos, ja mēs tos nevaram redzēt, iespējams, tas ir tāpēc, ka mēs vairs neesam jūsu sarakstā.

Profila fotoattēls

Vēl viens veids, kā uzzināt, vai kāds mūs ir noņēmis no sava WhatsApp saraksta, ir viņa profila attēls. Ja draugs, radinieks, kaimiņš, kolēģis, ko esam pievienojuši lietotnē, parādās bez profila fotoattēla, visticamāk, ka viņš ir noņēmis mūs no saviem kontaktiem. Lai gan pastāv arī iespēja, maz ticams, ka viņš ir nolēmis neveidot profilu. Viss ir iespējams.

Pēdējais savienojuma laiks

Tas nav muļķīgs triks, bet tas var to paveikt. Ja kontaktpersona ir izdzēsta no WhatsApp, informācija par pēdējo savienojuma laiku netiks parādīta. Notiek tas, ka daudzi šīs lietotnes lietotāji izmanto iespēju nekad nerādīt šo informāciju, tāpēc šī metode ne vienmēr atklās patieso situāciju.

Grupas

Pēdējais tests, ko var izmēģināt, ir mēģināt šai grupai pievienot grupu, kuras sarakstā, jūsuprāt, ir noņemta. Ja nejauši šai personai ir iespēja "aizliegt uzaicināt grupas no svešiniekiem", spriedums ir skaidrs.

Kontaktpersona ir bloķēta vietnē WhatsApp

whatsapp slēdzene

Bloķējiet kontaktpersonas vietnē WhatsApp (un bloķējiet)

 

Viss iepriekš minētais attiecas uz jautājumu par to, vai zināt, vai kontaktpersona ir noņemta no WhatsApp. Gadījumā, ja ir bijis bloqueado, lieta ir sarežģīta. Kas tad notiek?

  • Sākumā, kad tas viss notiek tieša saziņa ar bloķēto kontaktu, izmantojot WhatsApp, nebūs iespējama. Ja mēs mēģinām nosūtīt ziņojumus lietotājam, kurš mūs ir bloķējis, viņš nekad nesasniegs galamērķi. Jāsaka, ka tāpat arī otrs lietotājs mums neko nevarēs nosūtīt. Tas pats attiecas uz zvaniem.
  • Kā bloķēts kontakts, mēs arī nevarēsim piekļūt informācijai par statusu no lietotāja, kurš mums ir uzlicis bloķēšanu. Tas pats notiks ar profila fotoattēlu. Tā vietā uz pelēka fona pēc noklusējuma parādīsies balts siluets.
  • Arī nevar zināt pēdējo savienojuma laiku kas mūs ir bloķējis, vai viņi ir tiešsaistē vai nav.

Pēc atbloķēšanas

Ja kāda iemesla dēļ kontaktpersona, kas mūs ir bloķējusi, pārdomās un nolems atcelt bloku, gandrīz viss būs atkal normālā stāvoklī. Vissvarīgākais ir tas, ka WhatsApp zvanu un ziņojumu trafiks tiks automātiski izgūts. Protams, atslēgtie ziņojumi un veiktie zvani laikā, kad ilga bloķēšana, tiks neatgriezeniski zaudēti.

Kā izdzēst kontaktu vietnē WhatsApp?

Tagad uz mirkli pāriesim otrā pusē. Iedomāsimies, ka mēs esam tie, kas vēlas noņemt numuru no mūsu WhatsApp kontaktu saraksta. Ko tur darīt? Šīs ir veicamās darbības:

Operētājsistēmā Android

  1. Vispirms mēs atvērsim lietotni WhatsApp un mēs ejam uz cilni Tērzēšana.
  2. Tad mēs spēlēsim par atvērt jaunu tērzēšanu.
  3. Mēs meklējam sazinieties kuru mēs vēlamies izdzēst un noklikšķiniet uz tā.
  4. Maršruts, kas jāievēro, ir šāds: "Vairāk iespēju", pēc "Skatīt kontaktu grāmatā", izvēlieties tur  "Vairāk iespēju" un visbeidzot noklikšķiniet uz "Noņemt".

Lai noņemšana būtu pabeigta, neaizmirstiet atjaunināt sarakstu.

IPhone tālrunī

  1. No tērzēšanas loga, mēs noklikšķināsim uz kontaktpersonas kuru mēs vēlamies izdzēst.
  2. Tas parādīs kontaktinformāciju. Mēs nospiežam "Rediģēt", ekrāna augšējā labajā stūrī.
  3. Pēc tam tiek atvērta lietojumprogramma "Kontaktpersonas no jūsu iPhone". Tieši tur mums ir jānospiež "Dzēst kontaktu".

Tādējādi mūsu izdzēstā kontaktpersona nesaņems brīdinājumu vai paziņojumu. Vienīgais veids, kā uzzināt, ka esat noņemts no mūsu kontaktpersonu saraksta, ir veikt šajā rakstā paskaidrotās darbības. Ir jābūt skaidram, ka, lai cik diskrēti mēs censtos būt, agrāk vai vēlāk tas būs zināms.


Raksta saturs atbilst mūsu principiem redakcijas ētika. Lai ziņotu par kļūdu, noklikšķiniet uz šeit.

Esi pirmais, kas komentārus

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti ar *

*

*

  1. Atbildīgs par datiem: Actualidad emuārs
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.