рекламирање
компресира видео

Како да ја намалите големината на видеото: најдобри алатки

Постојат бројни алатки кои можат да ни помогнат да ја намалиме големината на видеото, а со тоа ни овозможуваат да заштедиме простор за складирање на нашите уреди...