Hoe kan ik mijn Telegram-account permanent verwijderen

Hoe kan ik mijn Telegram-account permanent verwijderen

Vandaag de dag, Telegram Het is een van de beste alternatieven voor WhatsApp en voor velen de meest gebruikte instant messaging-app ter wereld. Deze applicatie slaagde er vorig jaar in om tot de 10 meest populaire apps wereldwijd te behoren en heeft momenteel meer dan 500 miljoen actieve gebruikers per maand, een aantal dat vooral toeneemt wanneer WhatsApp en andere sociale-mediaplatforms instorten, wat is waarom steeds meer gebruikers een Telegram-account aanmaken.

Echter, net zoals er velen zijn die lid worden, willen anderen hun Telegram-account in de vergetelheid laten, en er is geen betere manier om dit te doen dan door het volledig te verwijderen. Dus hier leggen we het uit hoe u uw Telegram-account permanent kunt verwijderen, en we doen het daarna.

Verwijder je Telegram-account volledig op deze manier

Hoe een Telegram-account voor altijd te verwijderen

Vaak maken we de fout om te geloven dat gewoon uitloggen Telegram het account verdwijnt kort nadat het inactief is geweest, en nee. De waarheid is dat dit op dezelfde manier van kracht zal zijn, dus je profiel zal blijven verschijnen aan je contacten, als ze je op hun mobiele telefoons hebben.

Daarom, als je niet wilt dat je account ronddwaalt en je vrienden, kennissen en familie je schrijven in de veronderstelling dat je hun berichten zult ontvangen en beantwoorden, volg dan de stappen die we hieronder dicteren:

  1. Het eerste dat u moet doen als u uw Telegram-account voor altijd wilt verwijderen, is invoeren deze link
  2. Daar moet u uw mobiele nummer invoeren, met de bijbehorende landcode. Daar wordt als voorbeeld het juiste formaat aangegeven waarmee het in de betreffende invoer moet worden ingevoerd.
  3. Dan moet je klik op de knop «Volgende» (als het in het Engels wordt weergegeven) of «Volgende», dat zich onder het vak met het telefoonnummer bevindt.
  4. Posteriormente, u ontvangt een code in uw Telegram-account. Dit bevat meestal cijfers en letters, maar is ook uniek en eenmalig te gebruiken.
  5. De respectieve code die u daarna hebt ontvangen, moet u invoeren op de pagina waarnaar de hierboven aangegeven link u heeft geleid, zoals het is en zonder fouten.
  6. Ten slotte, en nu om uw Telegram-account permanent en voor altijd te verwijderen, moet u zoeken en klikken op de knop "Verwijder mijn account" dat verschijnt zonder meer op het scherm van de pagina waar je de code hebt ingevoerd.

U kunt dus de verwijdering van uw Telegram-account plannen

Account verwijderen in Telegram

Telegram is een instant messaging-app met veel functies en functies die niet te vinden zijn in WhatsApp en andere soortgelijke apps, en dat is precies waarom het in veel opzichten uniek is, en daarom beschouwen velen het als de beste instant messaging-applicatie ter wereld. dag. Een van de meest interessante functies is het verwijderen van een account; Er is een functie waarmee u de definitieve verwijdering ervan in een paar stappen kunt programmeren, en hoe u daar kunt komen, leggen we hieronder uit:

  1. De verwijdering van een Telegram-account voor altijd plannene je hoeft alleen maar de app te openen en vervolgens op het pictogram van de drie horizontale balken te klikken die zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt. Als je daar eenmaal hebt geklikt, wordt aan de linkerkant een menu weergegeven met verschillende opties en items.
  2. Posteriormente, je moet op de knop «Instellingen» drukken, wat leidt tot het gedeelte met toepassings- en accountinstellingen.
  3. Het volgende wat je moet doen is klik op «Privacy en beveiliging».
  4. Dan is er naar beneden gaan en klik op het item "Als ik weg ben", die u kunt vinden in het gedeelte "Mijn account verwijderen".
  5. Eindelijk, in het venster dat daar verschijnt, dat is de "Zelfvernietiging van het account", moet u de tijd selecteren waarin het account wordt verwijderd als u in die periode niet minstens één keer online bent. De opties om uit te kiezen zijn een maand, drie maanden, zes maanden en een jaar. Op deze manier is de automatische verwijdering van uw Telegram-account gepland.

Uitloggen bij Telegram

Aan de andere kant, als u zich alleen wilt afmelden bij Telegram en uw account wilt behouden en vervolgens weer wilt inloggen, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Open Telegram op je mobiel en klik op het pictogram met drie horizontale balken die zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt.
  2. Klik vervolgens op het item "Instellingen", die wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu.
  3. Ga dan naar de rechterbovenhoek van het scherm en Klik op het icoon met de drie puntjes naast het zoeklogo. Daar moet u op de knop «Sessie sluiten» klikken. Vervolgens kunt u vanaf elk apparaat inloggen op Telegram, hoewel de applicatie het mogelijk maakt om elk account tegelijkertijd vanaf verschillende terminals te gebruiken, of het nu mobiele telefoons, computers of tablets zijn.

Aan de andere kant is het vermeldenswaard dat alle stappen die we in dit zelfstudieartikel hebben aangegeven, op vrijwel dezelfde manier in de app of het programma kunnen worden uitgevoerd, zowel op Android- als iOS (iPhone) mobiele telefoons en op Windows-computers en andere besturingssystemen.

ook Je kunt de volgende artikelen bekijken die we hieronder laten hangen; Ze hebben allemaal te maken met Telegram en daarin vind je talloze aanbevelingen, tutorials, hulp, trucs en curiosa die je niet kende over de app, onder andere over verschillende onderwerpen:


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Actualidad Blog
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.