د هرچا لپاره په فیسبوک میسجر کې پیغامونه حذف کولو څرنګوالی

Facebook رسول

یقینا ستاسو د ژوند په یو وخت کې ، تاسو داسې شیان وویل چې وروسته تاسو توبه کړې. پداسې حال کې چې په ریښتیني ژوند کې موږ نشو کولی خپلې کړنې له مینځه یوسو (مګر موږ کولی شو خپل ځان له سره له مینځه یوسو) ، موږ دا د پیغام لیږلو غوښتنلیکونو له لارې ترسره کولی شو ، چیرې چې واټس اپ د کاروونکو شمیر له مخې بې بنسټه پاچا دی مګر په ټولو هیوادونو کې نه.

د فېسبوک کاروونکي دواړه میسینجر (د فېسبوک پیغام رسولو پلیټفارم) او واټس اپ په تبادله توګه کاروي. څنګه چې دوی دواړه د ورته چتر لاندې سره ګوري ، تمه کیده چې دوی به هماغه ډول کار وکړيپه خواشینۍ سره نه ، د پیغامونو حذف کولو وړتیا په شمول.

په میسینجر کې د پیغامونو کوډ کول

WhatsApp د پای څخه تر پایه کوډونه کاروي (پیغام لیږل شوی کله چې لیږل شوی وي او په اتومات ډول د پیغام ترلاسه کونکي لخوا کوډ شوی وي) په خبرو کې ، نو دا یوازې په سرورونو کې د کاپي ذخیره کولو پرته د کاروونکو په ګرځنده وسیلو کې ساتل کیږي.

په ورته وخت کې میسنجر ، کوډ شوي پیغامونه لکه د ټلیګرام په څیرپه هرصورت ، کوډ ورکول له پای څخه پای نه وي. د پیغامونو د کوډ کولو لپاره کیلي د شرکت په سرورونو کې موندل شوي. پدې توګه ، میسینجر ، لکه د ټلیګرام په څیر ، موږ ته اجازه راکوي چې زموږ د کمپیوټر یا ټابلیټ څخه په اسانۍ سره خپلو خبرو اترو ته دوام ورکړو پرته له دې چې زموږ سمارټ فون فعال شي.

په میسینجر کې پیغامونه حذف کړئ

په داسې حال کې چې په واټس اپ کې موږ محدود وخت لرو چې د لیږل شوي پیغامونو حذف کولو توان ولرئپه میسنجر کې وخت محدود دی ، لکه په تلیګرام کې ، پرته لدې چې پیغام لوستل شوی یا نه. په هرصورت ، د مارک زکربرګ پلیټ فارم موږ ته دوه مختلف میتودونه وړاندې کوي ، هغه میتودونه چې یوازې دا فعالیت پیچلی کوي او کارن ګمراه کوي: پیغام حذف کړئ او پیغام لغوه کړئ.

پیغام ړنګ کړئ

په میسنجر کې د پیغام لیکلو وروسته د 10 دقیقو په جریان کې ، موږ اختیار لرو یو پیغام زموږ او د نورو مخاطبینو لپاره دواړه حذف کړئ. که چیرې 10 دقیقې لا دمخه تیریږي ، نو پیغام به یوازې زموږ له چیټ څخه حذف شي ، نه له هغه چیټ څخه چیرې چې په چیټ کې نور برخه وال دي.

کښت بند کړئ

بله اختیار چې میسینجر موږ ته د حذف کولو لپاره چمتو کوي ، دا ځل ، په میسینجر کې پیغامونه د کینسل پیغام دی. د دې مبهم نوم سره ، موږ موندلو هغه فنکشن چې واقعیا موږ ته د پیغامونو حذف کولو اجازه ورکوي دا چې موږ د میسنجر له لارې لیږلي دي پرته لدې چې د وخت په تیریدو سره له هغه وخت څخه تیر شو.

په Android کې د میسنجر پیغامونه حذف کولو څرنګوالی

د Android میسنجر پیغامونه حذف کړئ

  • د Android لپاره میسنجر اپلیکیشن کې پیغامونه حذف یا منسوخ کولو لپاره ، لومړی شی چې موږ یې باید وکړو د پوښتنې په متن کې فشار ورکړئ او ونیسئ.
  • بل ، موږ باید په ت buttonۍ کلیک وکړئ ړنګول د کثافاتو دانې لخوا ښودل شوی.
  • په نهایت کې ، موږ باید هغه انتخاب غوره کړئ چې موږ یې غواړو:
    • کښت بند کړئ
    • زما لپاره حذف کړئ (غوراوی ښودل شوی که له 10 دقیقو څخه ډیر وخت تیر شوی وروسته له هغې لیکل شوي) / د ټولو لپاره حذف کړئ (که چیرې 10 دقیقې وخت ونلري نو ځکه مو لیکلی)

په آی فون کې د میسنجر پیغامونه حذف کولو څرنګوالی

د میسنجر پیغامونه حذف کړئ

په آی فون کې د میسنجر پیغامونو حذف کولو پروسه په عملي توګه ده په Android کې ورته.

  • یوځل چې موږ غوښتنلیک خلاص کړ او موږ هغه پیغام وموند چې موږ یې حذف کول غواړو ، موږ پیغام ساتو ترهغې پورې چې غوراوي سره مینو په ټیټ کې څرګند شي.
  • بیا په نور کلیک وکړئ او موږ د ړنګولو انتخاب غوره کوو. بیا به دا موږ ته دوه اختیارونه وښیې:
    • زما لپاره حذف کړئ (دا اختیار ښودل شوی که چیرې له 10 دقیقو څخه ډیر وخت په لیکلو تیر شو) / د ټولو لپاره حذف کړئ (که چیرې 10 دقیقې وخت ونلري نو ځکه مو لیکلی)
    • او اختیار کښت بند کړئ.

په کمپیوټر / میک کې د میسینجر پیغامونه حذف کولو څرنګوالی

میسنجر د فېسبوک د خپل غوښتنلیک له لارې د کمپیوټر او مایکوز دواړو لپاره شتون لري ، یو غوښتنلیک چې تر 50 پورې برخه اخیستونکو سره د ویډیو تلیفون کول دي ، که څه هم په ځانګړي ډول ندي ، ځکه چې موږ یې هم کارولی شو زموږ خبرو ته دوام ورکړئ.

د یو پیغام د حذف کولو لپاره ، موږ باید موږک ته د پیغام له مخې ځای ورکړو چې موږ یې حذف کول غواړو ، ښي ت buttonۍ کيکاږئ موږک وټاکئ او هغه اختیار غوره کړئ چې موږ یې غواړو: بار وړل لغوه کول یا زما لپاره حذف کول.

د میسنجر خبرو اترو له مینځه وړلو څرنګوالی

د میسینجر خبرې اترې حذف کړئ

که تاسو غواړئ خبرې په بشپړ ډول حذف کړئ چې تاسو د میسنجر له لارې ساتلي یاست ، تاسو باید هغه مرحلې ترسره کړئ چې لاندې یې ما توضیحي:

  • لومړی ، موږ باید خبرو ته خپله ګوته ونیسو او ونیسو چې موږ یې حذف غواړو.
  • بل ، د غورځولو مینو به پکې ښودل شي په کوم کې چې موږ باید د حذف انتخاب غوره کړو.

دا اختیار د خبرو اترو بشپړ لیوالتیا لري موږ به هیڅکله دا ونکړو چې بیرته ترلاسه کړو. د واټس اپ سره مخالف ، کوم چې موږ ته اجازه راکړئ هغه چیټونه آرشیف کړي چې موږ یې په اصلي اسڪرين کې ځړوي (کوم چې موږ ته اجازه راکړئ وروسته له هغې سره مشوره وکړو یا دوی بیا پیل وکړو) ، په میسنجر کې دا امکان شتون نلري.

په میسنجر کې د پیغامونو حذف کولو لپاره بدیلونه

رسول موږ ته دوه اختیارونه وړاندې کوي زموږ د خبرو اترو ساتل کنټرول شوی په لنډ وخت کې د لنډمهاله حالت او پټو خبرو اترو له لارې.

لنډمهاله حالت

په میسنجر کې موقتي حالت فعال کړئ

لنډمهاله حالت موږ ته اجازه راکوي داسې خبرو اترو ته چې په اتوماتيک ډول پاملرنه وشي ټول پیغامونه حذف کړئ یوځل ولولئ کله چې موږ خبرو اترو پریږدو. دا اختیار د نورو خلکو سره زموږ د پیغامونو هیڅ نښه پریښودو لپاره مثالی دی.

کله چې سړی موږ ته لیږلی پیغام لوستلی وي ، نو د تایید یو نیلي چیک به موږ ته خبر راکړي چې دا لوستل شوی او دا پیغام په اتوماتيک ډول به حذف شي کله چې تاسو خبرې پریږدئ.

لنډمهاله حالت شتون لري د خبرو اترو اختیارونو دننه چې موږ رامینځته کړي. دا یوازې د نوي خبرو اترو لپاره شتون لري او یو ځل فعال شو ، دا په تور کې انٹرفیس ښیې چې دا د نورو چیټونو څخه توپیر لري.

همدارنګه، که څوک سکرین شاټ واخلي یا سکرین ثبت کړي، موږ به یو خبرتیا ترلاسه کړو.

پټې خبرې

پټ خبرې رسول

پټ خبرې اترې د WhatsApp په څیر کار کوي ، د پای څخه تر پای خبرو اترو کوډ کول، نو دوی یوازې زموږ د ګرځنده تلیفون څخه د لاسرسي وړ دي ، نه د کمپیوټر یا ماک نسخې څخه.

دا اختیار باید دواړه زموږ او زموږ د خبرو اترو له لارې فعال شي. سربیره پردې ، دا موږ ته اجازه درکوي وخت تنظیم کړئ چې د لیږل شوي پیغام څخه تیښته باید لوستل شي تر هغه چې دا پخپله حذف شي. د پاکولو وخت 5 ثانیې ، 10 ثانیې ، 30 ثانیې ، 1 دقیقه ، 5 دقیقې ، 10 دقیقې ، 30 دقیقې ، 1 ساعت ، 6 ساعته ، 12 ساعته ، او یوه ورځ ده.

د دې وخت رامینځته کولو لپاره ، موږ باید په ساعت کې کلیک وکړئ چې د متن بکس مخې ته ښکاري. یوځل تنظیم شو ، دا به د ټولو پیغامونو لپاره یو شان وي ، که څه هم موږ کولی شو دا د پیغامونو لپاره بدل کړو چې موږ غواړو د اوږدې مودې لپاره په اسڪرين کې پاتې شو.

هغه وخت چې په پرده یو ځل ولوستل شو ، دا زموږ هم تاثیر کوي، نو یوځل چې دا تیریږي ، متن به پرځای څرګند شي دا پیغام ستاسو لپاره ختم شو.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.