The emulators PS3 pangalusna pikeun Android

PS3 Emulators pikeun Android

Seueur pangguna dina Android hoyong tiasa maén kaulinan tina platform sejenna dina telepon Anjeun atawa tablet. Ieu mangrupikeun hal anu dimungkinkeun ku émulator, sanaos Google parantos ngablokir ayana seueur di antarana dina Play Store. Jadi hese ngagunakeunana. Hal anu dipilarian ku seueur pangguna nyaéta émulator PS3 pikeun Android.

Salajengna urang bade ninggalkeun anjeun daptar sababaraha emulators ps3 pangalusna pikeun android. Ku cara kieu, tina telepon Android anjeun atanapi tablet anjeun bakal tiasa maénkeun kaulinan ieu tina konsol Sony. Cara anu saé pikeun ngaksés sababaraha judul anu anjeun moal tiasa maén upami henteu. Kami parantos nyusun séri émulator anu ayeuna urang tiasa unduh gratis dina Android, sanaos kalolobaanana henteu aya dina Play Store.

Pilihan jinis émulator ieu sanés anu paling lega, Tapi untungna urang gaduh sababaraha pilihan anu tiasa diunduh dina Android. Tangtosna, hal anu penting pikeun tumut kana akun sarat yén unggal emulators ieu boga. Kusabab aranjeunna rada variabel sareng kamungkinan yén aya anu henteu tiasa dianggo dina alat anjeun, sabab kadang-kadang aranjeunna naroskeun hal-hal sapertos gaduh prosesor octa-core, contona. Ku kituna hal anu penting pikeun tetep dina pikiran ieu, sanajan urang bakal nyebutkeun dina unggal hal sarat aranjeunna gaduh, ku kituna anjeun terang nu mana anjeun bakal bisa ngundeur ka alat Anjeun. Janten anjeun bakal tiasa maénkeun kaulinan PS3 ieu dina telepon Android atanapi tablet anjeun.

PS3Mobi

Ieu undoubtedly salah sahiji emulators PS3 pangalusna pikeun Android. Éta ogé émulator PS3 anu tiasa dianggo dina alat Android sareng ios, janten seueur anu tiasa nyandak kauntungan tina panggunaanana. PS3Mobi mangrupikeun aplikasi anu parantos lami sareng kami tapi masih tiasa dianggo dugi ka ayeuna. Ieu bakal ngidinan urang pikeun emulate sagala jenis kaulinan, kalawan kasaluyuan tinggi jeung judul sadia dina format ISO. Salah sahiji kaunggulan na.

Salah sahiji titik kuat émulator ieu nya éta ngabogaan server dimana Anjeun bisa ngundeur video kaulinan tanpa kudu ngaliwatan kaca Internet béda. Prosesna janten langkung saderhana sareng langkung aman berkat ieu. PS3Mobi ogé ngabogaan panganteur basajan, nu matak ngamudahkeun pikeun pamakéan sarta, kanyataanna, panganteur basajan ieu hal anu bakal nulungan lamun datang ka bisa maénkeun sagala judul PS3 ieu dina Android.

PS3Mobi mangrupikeun salah sahiji émulator PS3 anu paling diunduh pikeun Android. Undeuran na ayeuna ngaleuwihan 15 juta. Sakumaha seueur anjeun tiasa ngabayangkeun, éta sanés émulator anu tiasa diunduh tina Google Play Store. Urang kudu ngundeur ti ramatloka pamekar. Aplikasina henteu meryogikeun pamasangan anu ageung pikeun ngamimitian damel dina telepon pertengahan. Janten seueur pangguna Android bakal tiasa nyandak kauntungan tina émulator ieu.

Pro PlayStation

Émulator kadua dina daptar ieu mangrupikeun pilihan anu cukup lengkep anu ogé populer di kalangan pangguna. Bakal ngadukung sagala jinis kaulinan PS3, salami aranjeunna dina format ISO. Ieu mangrupikeun émulator anu henteu sadayana pangguna Android tiasa dipasang kusabab saratna. Kusabab butuh sahenteuna processor 8-inti kalawan speed a tina jam punjul GHz 1. Sajaba ti éta, anjeun kudu boga sahanteuna 4 GB sadia pikeun sagalana mulus tur kapasitas memori cukup pikeun ngundeur judul dina alat sorangan.

Dina tingkat antarmuka, éta mangrupikeun émulator anu gampang dianggo. Mibanda antarbeungeut basajan pisan dina hal desain, jadi sagala pamaké Android bakal bisa mindahkeun sabudeureun eta tanpa masalah nanaon. Kusabab anjeun ngan ukur kedah muka kaulinan anu dimaksud anu anjeun pikahoyong tina tab utama teras ngantosan éta dimuat. Ku kituna ieu bakal ngidinan urang pikeun bisa ngarasakeun kaulinan tanpa distractions. Kauntungan sejen tina émulator PS3 ieu.

Playstation Pro éta tiasa diunduh dina halaman wéb pamekarna, dina tautan di awal. Salaku kalawan batur dina daptar ieu, henteu sayogi di Play Store. Ngundeur sareng masang émulator ieu mangrupikeun hal anu saderhana, sareng éta moal nyandak waktos teuing. Janten anjeun tiasa ngamimitian nganggo éta dina alat gancang-gancang.

PS3 Émulator

Salah sahiji émulator PS3 pangsaéna pikeun Android anu ayeuna urang sayogi nyaéta ieu. Nya dina kanyataanana, salah sahiji paling lengkep PS3 pikeun Android anu urang tiasa mendakan ayeuna. Ieu mangrupikeun aplikasi anu tiasa urang unduh dina Android sareng ios. Dina dua kasus éta, éta gaduh résolusi anu saé pikeun alat-alat tina dua sistem operasi ieu sareng éta bakal masihan kinerja anu cair sepanjang waktos.

Dina raraga ngagunakeun émulator ieu, anjeun kudu boga telepon pertengahan rentang atawa saluhureuna, kalawan prosésor 8-inti sarta kartu grafik nu bakal tiasa maén salah sahiji judul konsol Sony. Gawéna tina versi Android 4.0 atanapi langkung luhur, jadi mayoritas praktis anjeun bakal bisa ngagunakeun éta. Pamasangan émulator mangrupikeun hal anu saderhana sareng gancang. Salaku tambahan, éta sanggup muka sababaraha jinis format, diantarana, tangtosna, nyaéta format ISO. Janten moal aya masalah nalika muka kaulinan tina éta.

Aplikasi pikeun telepon ieu mangrupikeun vérsi anu dirobih sareng diadaptasi tina versi pikeun komputer. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa nyababkeun masalah dina kasaluyuan, tapi sacara umum urang bakal tiasa maénkeun seueur judul PS3 ti dinya. Émulator ieu ogé masihan urang résolusi maksimal 720p. PS3 Émulator Éta tiasa diunduh tina situs wéb pamekar, sabab éta henteu sayogi dina Google Play.

PSP émulator Pro

Ulah jadi fooled ku judul, sabab urang kaayaan hiji émulator éta bakal ngidinan Anjeun pikeun muterkeun PSP jeung PS3 judul dina alat Android. Salaku tambahan, éta mangrupikeun pilihan anu tiasa kami anggo sareng ampir telepon naon waé anu nganggo versi Android 4.0 atanapi langkung luhur. Éta sanés anu paling sarat, janten upami anjeun gaduh rentang pertengahan atanapi anu langkung saé, bahkan ti sababaraha taun ka pengker, éta bakal tiasa dianggo saé. Ieu mangrupikeun aplikasi anu beuratna kirang ti 30 megabyte sareng biasana tiasa dianggo gancang, sabab henteu ngabutuhkeun seueur sumber daya sareng dasarna niru 90% tina judul.

Émulator ieu ngagaduhan antarbeungeut klasik anu dianggo ku sadaya émulator sareng ngonpigurasikeun pangontrol dina layar sorangan henteu kaéléhkeun sareng saderhana pisan. Sajaba ti éta, geus aya konfigurasi baku sadia, disebutkeun urang rék ngalakukeun nanaon dina hal ieu. Janten masing-masing bakal tiasa ngonpigurasikeun kadali ieu ku cara anu pikaresepeun pikeun aranjeunna.

PSP émulator Pro sayogi dina sababaraha server. Kawas sesa pilihan dina daptar ieu, teu hal anu sadia dina Google Play Store. APK émulator ieu tiasa dipasang salami anjeun gaduh aplikasi tina sumber anu teu dikenal diaktipkeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji émulator anu paling diunduh, parantos langkung ti 20 juta unduhan di dunya. Anjeun tiasa ngundeur éta dina telepon Android Anjeun ti link ieu.

Proyék émulator EmuPs3-Ps3

Panungtungan ieu emulators PS3 pangalusna pikeun Android Ieu mangrupikeun salah sahiji anu urang tiasa unduh di Play Store, sahenteuna pikeun ayeuna. Éta émulator anu tiasa diunduh parantos aya dina versi awalna sareng éta parantos janten proyek jangka panjang. Sanajan éta henteu acan dina versi final na, nu diperkirakeun dina sababaraha bulan, émulator ieu jalan ogé dina alat Android. Salaku tambahan, pikeun seueur mangrupikeun kauntungan anu sayogi di Play Store.

Salah sahiji kaunggulan éta boga rojongan pikeun sajumlah badag ekstensi, di antarana: bin, .mdf, .pbp, .iso, .toc, .cbn, .m3u, zip, .img, .cue jeung 7z. Ku alatan éta, éta émulator anu tiasa dianggo pisan. Pikeun tiasa ngagunakeunana, anjeun kedah gaduh alat pertengahan atanapi tingkat luhur, sabab éta mangrupikeun hal anu bakal nyéépkeun sumber daya sareng peryogi sajumlah kakuatan. Tapi sabagéan ageung pangguna dina sistem operasi kedah tiasa ngajalankeun éta tanpa seueur masalah.

Ogé, anjeun bakal tiasa maén ngeunaan 90% kaulinan PS3 on émulator ieu. Janten anjeun pasti bakal maénkeun kaulinan karesep anjeun tina éta tanpa seueur masalah. Émut yén éta sanés versi final, janten aya unsur anu masih kedah dipoles di jerona. Sanaos ieu, pagelaranna saé sareng dina tingkat antarmuka anjeun bakal ningali yén éta gampang pisan dianggo. Ieu émulator anu tiasa urang unduh gratis di Play Store, tina tautan ieu:

Proyék émulator EmuPs3-Ps3
Proyék émulator EmuPs3-Ps3
pamekar: FB
harga: bebas
  • Screenshot Proyék émulator EmuPs3-Ps3
  • Screenshot Proyék émulator EmuPs3-Ps3

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)