Kumaha nyimpen carita ti batur dina Instagram

carita instagram
Carita Instagram mangrupikeun salah sahiji hal anu ngajantenkeun jaringan sosial ieu populer pisan. Langkung ti 500 juta pangguna aktip unggal dinten di sakumna dunya mangrupikeun buktina. Cara ngabagikeun kontén ieu langkung menonjol pikeun sifat ephemeral na. Carita gaduh kahirupan anu pondok sareng dina seueur kasus urang bakal resep tiasa nahan aranjeunna salamina. Urang jeung batur. Janten dina tulisan ieu urang badé ningali kumaha carana nyimpen carita ti batur dina instagram.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun babagi carita urang sorangan kalawan batur. Boh sareng sadaya pengikut urang atanapi ngan sababaraha, dipilih ngaliwatan pilihan babaturan deukeut. Éta ogé tiasa cBagikeun dina Facebook (saprak Instagram milik jaringan sosial ieu) jeung, di luhur sadayana, tetep carita occasional babaturan urang.

eusi nu patali: Kumaha ningali sawangan carita Instagram

Sumuhun, carita bisa download. Urang tiasa nyimpen éta dina alat urang pikeun bisa ngarasakeun aranjeunna iraha wae urang hoyong tur nyimpen éta salawasna. Nyalametkeun aranjeunna tina takdir aslina, anu taya lian ti ngaleungit. Pikeun ngaunduh carita Instagram éta ti batur, dina telepon urang atanapi dina komputer, dina telepon urang, aya situs wéb anu didamel khusus pikeun tujuan ieu, salian ti seueur aplikasi dina Google Play. Kami ngajelaskeun sacara rinci di handap ieu:

Unduh carita ti batur dina Android

Aya seueur aplikasi pihak katilu anu tiasa urang kéngingkeun pikeun ngahémat carita batur dina Instagram nganggo telepon Android. Dua anu pangsaéna nyaéta Carita Nyalametkeun y Unduh Pidéo Instagram (Ngaran nyebutkeun eta sadayana). Hayu urang tingali kumaha masing-masingna tiasa dianggo:

Carita Nyalametkeun

panghemat carita

Kumaha nyimpen carita ti batur dina Instagram nganggo Story Saver

Pikeun ngagunakeun aplikasi praktis ieu urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Primero urang muka aplikasi (sanggeus diundeur jeung dipasang dina telepon urang, tangtu) jeung urang asup ka akun Instagram urang.
  2. Tina halaman utama Story Saver urang tiasa ngotéktak carita pengikut urang.*
  3. Urang milih carita anu urang hoyong unduh ku mencét tombol «Tetep ".
  4. Sadaya file anu diunduh bakal disimpen dina polder kalayan nami aplikasi anu bakal didamel dina galeri telepon urang.

(*) Pikeun privasi leuwih gede, eta leuwih hade milih ngaran pamaké anyar.

Ngundeur link: Carita Nyalametkeun.

Unduh Pidéo Instagram

unduh pidio instagram

Kumaha Simpen Carita Batur dina Instagram nganggo "Unduh Pidéo Instagram"

Ieu mangrupikeun aplikasi gratis anu saé pikeun ngaunduh carita pihak katilu dina sélulér Android kami. Saatos diunduh, éta bakal muncul dina telepon urang kalayan nami IG Downloader. Pikeun ngagunakeunana, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

    1. Anu mimiti, urang kedah asupkeun Instagram teras klik dina ikon tilu titik perenahna di pojok kanan luhur layar.
    2. Kami milih pilihan tina «Salin tautan».
    3. Salajengna, urang buka aplikasi IG Downloader teras pencét «Témpél tautan».
    4. Teras klik dina "Unduh".
    5. Tungtungna, pikeun nyimpen sajarah ka telepon, Anjeun kudu ngakses sajarah carita diundeur ngaliwatan ikon di pojok katuhu luhur.

Ngundeur link: Unduh Pidéo Instagram.

Unduh carita ti batur dina ios

Upami anjeun hoyong nyimpen carita ti batur dina Instagram sareng anjeun gaduh iPhone, kami ogé gaduh dua usulan pikeun anjeun: ReShare Carita pikeun Instagram y Carita Turun. Ieu kumaha jalanna:

ReShare Carita pikeun Instagram

babagi deui carita

Kumaha nyimpen carita ti batur dina Instagram nganggo ReShare Story

Ieu mangrupikeun aplikasi anu gampang pisan dianggo. Salah sahiji fitur anu paling pikaresepeun nyaéta ngamungkinkeun urang pikeun ningali Carita Instagram sacara anonim. Pikeun ngagunakeun éta anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  • Pikeun dimimitian ku, urang muka aplikasi diundeur ti App Store sarta dipasang dina telepon urang.
  • Teras we milarian landihan nu geus unggah carita urang rék ngundeur.
  • Pilih carita teras klik dina «Unduh".
  • Pikeun réngsé, klik tombol «Simpen", dimana carita bakal disimpen dina galeri alat urang.

Ngundeur link: ReShare Carita pikeun Instagram

Carita Turun

carita handap

Kumaha nyimpen carita ti batur dina Instagram nganggo StoriesDown

Alternatipna anu saé ogé nyaéta Carita Turun, ramatloka bébas (sanajan dieusian ku iklan). Teu perlu ngundeur nanaon dina smartphone urang. Ogé, situs ieu sampurna upami anu urang hoyongkeun nyaéta ngaunduh jinis eusi ieu dina komputer, naha éta Mac atanapi Windows PC. Cara pamakean saderhana pisan:

  1. Urang ngakses website Carita Turun jeung asupkeun ngaran pamaké dina widang teangan. Teras we pencét tombol Pilarian.
  2. Sadaya carita anu dipedalkeun ku pangguna anu dimaksud dina waktos éta bakal muncul dina layar, diurutkeun ti anu panganyarna dugi ka anu pangkolotna. Aya tombol «Unduh» handap masing-masing. Ieu mangrupikeun anu urang kedah pencét pikeun ngamimitian undeuran.
  3. Tungtungna, dina bar unduhan Safari, bunderan biru bakal nunjukkeun yén unduhan parantos réngsé. Urang bakal mendakan carita-carita anu disimpen sacara saksama "Unduhan", pikeun ngabagikeunana atanapi simpen dina galeri iPhone.

link: Carita Turun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)