Kumaha terang saha anu ningali status WhatsApp kuring anu disumputkeun

kecap akses whatsapp

Dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningali kumaha pangguna parantos mimiti sadar yén éta karusiahan mangrupikeun bagian penting dina kahirupan aranjeunna sareng aranjeunna parantos ngamimitian nyandak tindakan, ngawatesan jangkauan terbitanana, nganggo profil pribadi ... sahingga ngan ukur babaturan deukeut sareng kulawarga anu terang naon anu dilakukeun.

Carita na henteu nyumbang kana ieu, carita anu diciptakeun ku Snapchat sareng anu parantos disalin ku sésa platform, sanaos Instagram mangrupikeun Twitter anu paling suksés sareng pangleutikna, anu fungsina henteu ngahontal sataun hirup. WhatsApp ogé ngagaduhan status nyalira, janten teu aya jalan pikeun kabur tina trend bagja ieu.

Naon status WhatsApp

Status WhatsApp

Status WhatsApp, sapertos Carita Instagram, mangrupikeun pidéo atanapi gambar alit (kalebet gif) sareng a Maksimum 30 detik anu sayogi ngalangkungan aplikasi olahtalatah di antara sadayana anu ngagaduhan nomer telepon kami, henteu kedah kami sateuacanna ngamimitian paguneman ngalangkungan aplikasi éta.

Upami urang nyarioskeun karusiahan, jelas urang moal tiasa nyarios tentang WhatsApp, platform anu, sapertos Instagram sareng Facebook, didasarkeun kana nawiskeun pilihan sahingga pangguna tiasa nyugemakeun kapanasaranana tanpa kantos mikiran target jalma, nyaéta jalma anu karusiahanana dilanggar.

Ok, WhatsApp, sapertos sesa platform Facebook, ngamungkinkeun urang ngadamel propil pribadi supados teu aya anu tiasa ngotéktak propil kami, tapi Éta mangrupikeun pilihan anu kedah diaktipkeun ku pangguna sareng yén dina sababaraha waktos bahkan henteu terang yén éta aya.

Kumaha terang saha anu parantos ningali status WhatsApp urang

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, saha waé anu gaduh nomer telepon urang disimpen dina buku telepon, ngagaduhan aksés ka status WhatsApp yén kami nyebarkeun dina platform ieu, sanaos kami henteu kantos ngadamel konversi atanapi henteu nomer telepon anjeun disimpen dina buku telepon.

Nalika WhatsApp mimiti nembongkeun status dina aplikasi na, éta dilakukeun dina luhur obrolan. Untungna, sakumaha waktosna parantos kalangkung, WhatsApp sadar yén éta mangrupikeun gagasan anu goréng pisan sareng nyiptakeun tab anyar anu disebut States sareng disimpen dina posisi kahiji.

Dina bagian Amérika, sadaya nagara bagian ditampilkeun (Pun dimaksudkeun) yén pangguna, anu nomer teleponna urang parantos disimpen dina ponsel kami, parantos diterbitkeun dina platform ieu.

WhatsApp, sapertos Instagram sareng Facebook, ngamungkinkeun kami terang saha, tina kontak anu kami simpen dina buku telepon terminal kami, parantos ningali nagara urang. Kanggo naon ieu?

Hiji-hijina kagunaan fungsi ieu nyaéta nyugemakeun panasaran pangguna anu nyebarkeun aranjeunna sahingga tiasa ngeusian ego na. Pikeun jalma sanés, anu henteu paduli kana ego, éta ngamungkinkeun aranjeunna terang babaturan kulawarga mana anu nuturkeun nagara na.

Ku kituna, upami aranjeunna ningali yén anggota kulawarga parantos lirén ningali statusna, aranjeunna tiasa ngetok éta pikeun ningali naha sadayana saé. Teu pernah hariwang hariwang ngeunaan kulawarga atanapi réréncangan ti waktos ka waktos nelepon telepon, yén sanés ngan ukur jalma-jalma WhatsApp anu hirup.

Saha anu parantos ningali status kuring

Saha anu ningali status WhatsApp kuring

Para tingali saha anu parantos ningali status WhatsApp urang Urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ieu di handap.

  • Mimiti, aksés kana tab nagara.
  • Teras hayu urang Polandia dina kaayaan urang sareng éta bakal maén.
  • Di handap, éta bakal nunjukkeun hiji panon kalayan nomer. Angka éta ngagambarkeun jumlah jalma anu ningali kaayaan kami.
  • Ngan di luhur, éta nunjukkeun fpanah nepi. Nalika anjeun ngagésér panah éta, sadaya kontak anu parantos katingali ku status kami bakal ditingalikeun.

Saha anu parantos ningali kaayaan anu disumputkeun kuring

nyumputkeun kontak whatsapp

Henteu aya jalan pikeun kakawasaan kaayaan anu disumputkeun, teu aya. Sanaos leres yén grup Facebook henteu dicirikeun ku privasi, aranjeunna henteu bodo sareng upami pangguna nyumput statusna ti jalma sanés, éta ngan ukur ukur jalma anu dipikahoyong na tiasa aksés, sanés ngan saha waé.

Upami henteu kitu, pangguna bakal ninggalkeun platform sareng / atanapi lirén nganggo status WhatsApp. Hal anu sami kajadian sareng status Instagram sareng Facebook.

Di Google Play Store sareng ti waktos ka waktos di Apple App Store, aplikasi nembongan éta dina katerangan aranjeunna nyarios yén ngamungkinkeun kami aksés kana kaayaan anu disumputkeun tina WhatsAppNanging, upami urang ngaunduh aplikasi éta, pungsi éta henteu waé muncul.

Hal anu sami kajadian sareng halaman internét anu ogé mastikeun yén urang tiasa ngakses kaayaan WhatsApp anu disumputkeun. Teu aya halaman wéb anu ngamungkinkeun fungsi ieu, Kusabab éta bakal janten cacat kaamanan WhatsApp ageung anu bakal nempatkeun sangkaan kaamanan na.

Halaman wéb ieu, anu aranjeunna pikahoyong nyaéta kéngingkeun rinci kartu kiridit ka, sakumaha aranjeunna ngaku, pastikeun yén urang parantos langkung ti 18 taun, upami éta umur minimum pikeun nganggo platform ieu. Kedah diémutan yén nganggo WhatsApp, umur minimum 13 taun, sapertos Instagram, Twitter, Facebook, TikTok ...

Aranjeunna ningali status WhatsApp kuring tapi henteu némbongan

nyumputkeun tampilan status WhatsApp

WhatsApp nawiskeun fitur anu ngamungkinkeun pangguna pikeun tong nunjukkeun konfirmasi anu dibaca pikeun pesen anu urang tampi, janten urang moal tiasa terang upami pangguna leres-leres maca éta.

Ieu biasana dianggo rutin sahingga pangguna anu paling teu sabar, moal teras-terasane milarian jawaban pikeun patarosan anu sigana urang teu acan baca.

Resi dibaca ieu mangaruhan status WhatsApp. Ku cara kieu, upami hiji jalma ngagaduhan pilihan ieu dinonaktipkeun, aranjeunna tiasa ningali status urang tanpa nyésakeun tilas dina sajarah pandangan status urang.

Nalika jumlah pandangan henteu cocog sareng jalma anu ningali status urang, jelas yén urang nyanghareupan kaayaan sapertos kitu.

Kumaha carana ngawatesan jalma anu tiasa ningali status WhatsApp

Status WhatsApp - saha anu tiasa ningali éta

Pikeun ngawatesan ruang lingkup tampilan nagara kami, urang kedah aksés kana Pilihan privasi WhatsApp, ngalangkungan tombol Konfigurasi sareng aksés kana bagian Amérika.

Di Amérika, 3 pilihan ditampilkeun:

  • Hubungan kuring: Sadaya kontak kami bakal ngagaduhan aksés pikeun ningali Amérika kami.
  • Hubungan kuring kecuali: Sadaya kontak kami bakal ngagaduhan aksés pikeun ningali Amérika Serikat kecuali kontak anu urang tambihan kana bagian ieu.
  • Ngan bagikeun sareng: Ngaliwatan pilihan ieu, urang bakal ngawatesan ruang lingkup Nagara WhatsApp urang ngan pikeun jalma anu urang pilih dina bagian ieu.

Parobihan anu dilakukeun ku kami pikeun tampilan WhatsApp nyatakeun aranjeunna moal mangaruhan status anu parantos kami terbitkeun sateuacanna. Ieu moal maksa urang ngahapus status anu masih aya sareng teu kadaluarsa upami urang hoyong ngawatesan ruang lingkupna.

Upami henteu, urang ngan ukur tiasa ngawatesanan nyalira ngantosan éta otomatis mupus. Status salajengna anu kami nyebarkeun bakal diwatesan ku ukur pemirsa anu parantos kami atur dina setélan privasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.