Alberto Navarro

Unë kam qenë një dashnor i kulturës geek dhe videolojërave që kur isha shumë i vogël. Përpiqem të zotëroj të gjitha risitë teknologjike që na befasojnë çdo ditë për t'i sjellë ato tek ju në një format të lehtë që zgjon kureshtjen tuaj teknologjike. Duhet ta dini që unë jam përdorues i celularëve Xiaomi dhe POCO për rreth 10 vjet dhe e dua markën me përfitimet dhe defektet e saj. Në përgjithësi, më pëlqen bota e Android dhe kam provuar aplikacione të panumërta nga katalogu i Google Play, nga lojërat e rastësishme deri tek aplikacionet për të gjitha llojet e përdorimeve. Edhe pse jam shumë i interesuar edhe për teknologjitë e bazuara në inteligjencën artificiale që na e bëjnë jetën më të lehtë. Në artikujt e mi kombinoj studimet e mia në Sociologji dhe Marketing Dixhital për t'ju sjellë, çdo ditë, tendencat më interesante dhe më të fundit në internet.