Ekipi editorial

Forumi celular është një faqe në internet AB. Në këtë faqe në internet merremi me të ndajnë të gjithë informacionin në lidhje me botën e teknologjisë: nga udhëzime hap pas hapi me informacion të azhurnuar, te analiza e hollësishme e veglave të dobishme dhe kurioze për ditën tuaj në ditë.

Ekipi editorial i Forumit Mobil përbëhet nga një grup ekspertë të përgjithshëm të teknologjisë. Ata do të ofrojnë udhëzues të azhurnuar dhe rigorozë sesi të kryeni disa procedura në kompjuterin tuaj, si dhe t'ju ndihmojnë me blerjen e këshillave për produkte të ndryshme të teknologjisë.

Ne ju lëmë me të gjithë ata që t'i njihni pak më shumë. Mirësevini në Forumin Móvil dhe faleminderit që na keni.

Koordinatori

Emilio Garcia. Koordinatori i Forumit Mobile dhe profesionist i SEO-së janë përqendruar në ofrimin e përvojës më të mirë të përdoruesit. Për ta bërë këtë, ai rrethon veten me një ekip shkrimtarësh profesionistë të cilët do të shkruajnë për fushat e tyre të ekspertizës.

Redaktorët

 • Salla Ignatius

  Kompjuteri im i parë ishte një Amstrad PCW, një kompjuter me të cilin fillova të bëj hapat e mi të parë në informatikë. Pas pak, në duart e mia erdhi një 286, me të cilin pata mundësinë të provoja DR-DOS (IBM) dhe MS-DOS (Microsoft) përveç versioneve të para të Windows ... Apeli që bota e shkencës kompjuterike në fillim të viteve '90, udhëhoqi thirrjen time për programim. Unë nuk jam një person që jam i mbyllur për opsione të tjera, prandaj përdor të dy Windows dhe macOS çdo ditë dhe në mënyrë sporadike distro të rastit të Linux. Secili sistem operativ ka pikat e tij të mira dhe pikat e tij të këqija. Askush nuk është më i mirë se tjetri. E njëjta gjë ndodh me smartphone, as Android nuk është më i mirë dhe as iOS nuk është më i keq. Ata janë të ndryshëm dhe meqenëse më pëlqejnë të dy sistemet operative, i përdor gjithashtu rregullisht.

 • Daniel Terrasa

  Blogger i apasionuar pas teknologjive të reja, i gatshëm për të ndarë njohuritë e mia duke shkruar udhëzime dhe analiza në mënyrë që të tjerët të dinë të gjitha karakteristikat që kanë pajisje të ndryshme. E pamundur të imagjinohet se si ishte jeta para Internetit!

 • Eder Ferreno

  Redaktor në kohën time të lirë. I fiksuar pas telefonave inteligjentë dhe gjithmonë duke zbuluar mënyra të reja për ta përdorur më mirë, aplikacione ose lojëra të reja për t’i ndarë me ju.

 • Aaron Rivas

  Shkrimtar dhe redaktor i specializuar në kompjuterë, vegla, telefona inteligjentë, orë inteligjente, pajisje që vishen, sisteme të ndryshme operative, aplikacione dhe gjithçka që lidhet me geek. Kam hyrë në botën e teknologjisë që kur isha fëmijë dhe, që atëherë, të dish më shumë për të çdo ditë është një nga punët e mia më të këndshme.

 • Jose Albert

  Që në moshë të vogël e kam dashur teknologjinë, veçanërisht atë që ka të bëjë drejtpërdrejt me kompjuterët dhe sistemet e tyre operative. Dhe për më shumë se 15 vjet kam rënë marrëzisht në dashuri me GNU / Linux, dhe gjithçka që lidhet me Software-in e Lirë dhe Burimin e Hapur. Për të gjitha këto dhe më shumë, sot, si Inxhinier Kompjuterash dhe profesionist me certifikatë ndërkombëtare në Sistemet Operative Linux, shkruaj me pasion dhe prej disa vitesh, ndër tema të ndryshme për uebsajte të teknologjisë, informatikës dhe informatikës. Në të cilin, unë ndaj me ju çdo ditë, shumë nga ato që mësoj përmes artikujve praktikë dhe të dobishëm.

 • Michael Hernandez

  Almeriense, avokat, redaktor, geek dhe adhurues i teknologjisë në përgjithësi. Gjithmonë në ballë për sa i përket softverit dhe produkteve të harduerit, pasi që produkti im i parë për PC që më reziston më ra në duart e mia. Analizuar vazhdimisht, testuar dhe parë nga një këndvështrim kritik se çfarë ka për të na ofruar teknologjia më aktuale, si në nivelin e harduerit ashtu edhe të softuerit. Mundohem t'ju tregoj sukseset, por më shumë i shijoj gabimet. Unë analizoj një produkt ose bëj një tutorial sikur po ia tregoja familjes time. Në dispozicion në Twitter si @ miguel_h91 dhe në Instagram si @ MH.Geek.

 • Isaac

  Unë punoj si profesor i kurseve të administrimit të sistemeve GNU / Linux për t'u përgatitur për certifikatat zyrtare të LPIC dhe Linux Foundation. Autor i Bitman's World, një enciklopedi mbi mikroprocesorët dhe manuale të tjera teknologjike. Unë jam veçanërisht i rrjedhshëm në temat mbi sistemet operative dhe arkitekturën kompjuterike. Dhe këtu përfshihen edhe pajisjet mobile, pasi janë kompjuterë me sistem operativ Android.

Ish-redaktorët

 • Jordi Gimenez

  Përzierja me ndonjë pajisje elektronike që ka shumë butona është pasioni im. Unë bleva smartphone-in tim të parë në vitin 2007, por më parë, dhe më pas, më pëlqen t'i përkushtohem vetes për të provuar çdo vegël që vjen në shtëpi. Përveç kësaj, më pëlqen të shoqërohem gjithmonë nga dikush për të shijuar edhe më shumë kohën time të lirë.