Hashtags më të njohur në Instagram të vitit 2023

Hashtags më të njohur në Instagram të vitit 2023

L Hashtags më të njohur në Instagram të vitit 2023 do të tregohet në këtë artikull. Ideja është se është shumë e dobishme jo vetëm për ata që kërkojnë përmbajtje të re, por edhe për ata që duan t'i japin përmbajtjes së tyre një shtrirje më të madhe.

Është e nevojshme të kuptohet fuqia e hashtags, jo vetëm në Instagram, por në përgjithësi në rrjetet sociale. Përdorini ato me mençuri në mënyrë që më shumë përdorues të mund të shijojnë postimet tuaja, gjë që largon shumë shpejt fitimin e ndjekësve të rinj.

Çfarë është një hashtag dhe cilat janë përdorimet e tij?

Tags

Para se të filloni, duhet të kuptoni se çfarë është një Hashtag, i cili do t'ju japë një ide më të mirë se për çfarë do të flasim më pas. Hashtags ose quhen edhe në spanjisht si etiketa, janë elemente të përdorura në rrjete të ndryshme socialetë tilla si Instagram, Facebook ose Twitter. Ideja është t'i përdorim ato për të klasifikuar përmbajtjen tonë sipas temës dhe për ta bërë më të lehtë gjetjen.

Rregullisht, këto paraprihen nga simboli hash ose paund, "#“. Ky sistem etiketimi për botimet ka një shtrirje e madhe për sa i përket numrit të përdoruesve, teori e konfirmuar nga ekspertë të marketingut dixhital, influencues apo edhe media të lajmeve në mbarë botën.

Ka raste të veçanta, ku kushdo që publikon, përfiton nga etiketat që janë në trend, duke arritur kështu një numër më të madh përdoruesish. Kjo metodë mund të bëhet një shpatë me dy tehe, sepse megjithëse arrini më shumë njerëz, disa mund të mos kënaqen kur zbulojnë përmbajtje të pavend në Hashtag-un e kërkuar. Kjo praktikë, pavarësisht se është e përsëritur, mund të raportohet si spam në disa rrjete.

Mjete për të njohur hashtags më të njohur në Instagram

Njohuria është fuqi, kështu që para se të postoni, është gjithmonë e rëndësishme cilët janë hashtags që janë në trend. Kjo ofron një avantazh të vlefshëm, veçanërisht për ata që kanë disa llogari dhe kërkojnë që ato të shihen organikisht në audiencën e dëshiruar.

Për fat të mirë, ka një numër të konsiderueshëm të mjete dixhitale të cilët ju mbështesin në këtë rrugë. Mbani në mend se shumë prej tyre kërkojnë një abonim, por në shumë raste ia vlen të keni mbështetjen tuaj. Këto janë disa që duhet të dini.

Karma Fanpage

FanPageKarma

E di që ka një emër të çuditshëm, por e vërteta është se është një platformë që ndihmon në menaxhimin e rrjeteve sociale. Karma Fanpage ka klientë në më shumë se Vendet 180 dhe ka një version të kufizuar falas. Këtu mund të studioni se cilat janë etiketat më të spikatura sipas tematikës së momentit.

llafazan

llafazan

Ju mund ta thoni atë llafazan është një mjet i fuqishëm. Ajo shkon përtej përkushtimit ndaj rrjeteve sociale, ndonëse edhe ai i mendon ato. Qëllimi juaj i vërtetë është të përshpejtojë inteligjencën e konsumatorit në nivel global, duke analizuar variablat e marketingut global. Analizat e mediave sociale, në një format bazë, mund të bëhen falas.

Hashtracking

gjurmim i shpejtë

Nëse ju pëlqen e thjeshtë, por funksionale, hashtracking.com Do t'ju pëlqejë. Ka module të analizës së mediave sociale, duke përfshirë Hashtags në rrjete si Twitter dhe Instagram. Nëse dëshironi ta dini, mund të kërkoni një provë falas.

hastags.org

hashtag-org

hashtags.org i dedikohet ekskluzivisht asaj që tregon emri i saj, analiza, krahasimi dhe gjurmimi i etiketave. Ka disa modalitete, duke theksuar një falas që kërkon vetëm një regjistrim të shpejtë.

Këshilla për të shtuar hashtags më të njohur në Instagram

Hashtags më të njohur në Instagram

Hashtags më të njohur në Instagram nuk duhet të përdoret rastësisht, është e nevojshme të planifikohet përdorimi i tij dhe në shumë raste të organizohet në bazë të strategjive. Në rast se jeni të interesuar, ju ofroj disa këshilla që më kanë shërbyer në mënyrë të shkëlqyer.

 1. përdorni gjithmonë #: Kjo mund të duket si diçka shumë themelore, por e vërteta është se platformat si Instagram kërkojnë që simboli tipik të merret si etiketë.
 2. Mos përdorni karaktere të veçanta, shenja pikësimi ose thekse: Të gjithëve na pëlqen të shkruajmë mirë, por e vërteta është se etiketat, në pjesën më të madhe, nuk kanë një shkrim të mirë, kështu që shtrirja do të jetë më e madhe nëse shkruani hashtags tuaj pa theks, shenja pikësimi ose karaktere të veçanta.
 3. mos përdorni hapësira: Etiketat nuk kanë kurrë hapësira, edhe nëse janë fraza. Për ta bërë të qartë se ka disa fjalë, filloni secilën me një shkronjë të madhe, për shembull #MovilForum. Më besoni do të kuptohet.
 4. Shtojini ato në koment: Ka disa mënyra për të shtuar Hashtags tuaj, por njëra që është mjaft e habitshme është përpjekja për t'i bërë ato të natyrshme brenda komentit në fund. Sigurisht, nuk do të mund t'i vendosni të gjitha aty, duke ju detyruar të shtoni pjesën tjetër në një paragraf tjetër ose edhe menjëherë pas njëri-tjetrit.
 5. Mos përdorni më shumë se 8: Edhe pse Instagram lejon përdorimin e deri në 30# në një postim, sipas statistikave, tejkalimi i 8 mund të përgjysmojë angazhimin. Mund të mos duket shumë, por kjo metrikë është shumë e rëndësishme, pasi krahason arritjen tuaj me ndërveprimet e marra. Ndonjëherë arritja nuk është gjithçka.

Mësoni cilat janë hashtags më të njohur në Instagram të momentit

numëror

Ka ardhur koha që ju të njihni hashtags më të njohur në Instagram në kohën e shkrimit të këtij postimi. Kjo listë do të organizohet në mënyrë që të mund të zgjidhni më mirë se cilat të përdorni. Mos harroni të merrni parasysh këshillat që ju dhashë në seksionin e mëparshëm, këta janë çelësat e fitores.

Hashtags rreth gastronomisë

gastronom

Dedikuar markave dhe njerëzve që punojnë me ushqimin dhe prezantimin e tij. Është e vlefshme të theksohet cilësitë e imazhit për të kapur përdoruesit në një mënyrë të shkëlqyer.

 • #Instafood
 • # Ushqim
 • #FoodPorn
 • #Kënaqësi
 • #Vegan
 • #BumshtorePa
 • #Pa gluten
 • #Organike
 • #Ushqim i shendetshem
 • #Darka
 • #Mëngjesi

Hashtags rreth Home Office

Zyra në shtëpi

Përdoret nga përdoruesit që punojnë nga shtëpia ose madje kërkojnë të rekrutojnë punonjës ose partnerë të rinj.

 • #Punë në shtëpi
 • #Punë nga shtëpia
 • #Zyre ne shtepi
 • #E reNormale
 • #Hapësira e punës
 • #Detyre shtepie
 • #Dizajn
 • #DevHome
 • #Koha e punes
 • #CoPunon

Hashtags rreth marketingut

Marketing

Gjithçka që lidhet me botën e marketingut. Duhet të keni parasysh se nuk është mirë të vendosni një markë specifike që nuk përfshihet në publikim si etiketë, sepse për shkak të të drejtës së autorit mund ta fshijnë publikimin apo edhe ta ndalojnë llogarinë.

 • #Marketing
 • #Shitje
 • #Marketing
 • #Brandimi
 • #Rrjete sociale
 • #Rrjeti i Punës
 • #Marketingu dixhital
 • #Reklamim
 • #Dyqan online
 • #eCommerce
 • #DesignBrand

Hashtags rreth modës

Mënyrë

Mendimi i të gjithë njerëzve që jetojnë, marrin frymë dhe motivojnë me stil, pamje dhe produkte të reja për të kontribuar në bukurinë natyrore të njerëzve. Ai kërkon t'i japë një prekje të veçantë përmbajtjes dhe ta tregojë atë nga një këndvështrim unik dhe shumë i mrekullueshëm, i lidhur me trendin aktual.

 • #InstaFashion
 • # Moda
 • #Fashionist
 • #e bukur
 • #InstaBeauty
 • #Modë e rastësishme
 • #InstaStyle
 • #Kujdes personal
 • #Kujdes për fytyrën
 • #grim
 • #Aksesore
 • #Bukuri dhe shëndet
 • #Bukuri natyrore

Hashtags rreth biznesit

Biznes

Kur dëshironi që të gjithë të dinë për projektet tuaja ose edhe nëse dëshironi që njerëz të rinj të bashkohen, këto etiketa do të jenë një ndihmë e madhe. Motivoni të tjerët me këto etiketa.

 • #marr përsipër
 • #Biznes
 • #Kompania
 • #StartUp
 • #Biznes i vogël
 • #Synime
 • #Synime
 • #Udhëheqja
 • #Liria Financiare
 • #Shef i vet
 • #bollëk
 • #Njeri i biznesit
 • #Biznesmene

Hashtags rreth teknologjisë

tecno

Bota teknologjike është shumë e gjerë dhe mund të mbulohen shumë tema. Synoni që përdoruesit e rinj të mësojnë për teknologjitë e reja apo edhe punën tuaj me këto HT.

 • #Android
 • #iOS
 • #Zhvillues
 • #Shkencë
 • # Kompjuter
 • #Dizajn dixhital
 • #Ueb
 • #Zhvillimi i uebit
 • #Programim
 • #Ndërfaqja
 • #Përdorues

Hashtags rreth udhëtimit

Udhëtoj

Tregoni udhëtimet tuaja me mijëra njerëz në rrjetet sociale ose ftojini të zbulojnë mrekullitë që po vizitoni ose po zbuloni.

 • #InstaTravel
 • #Të udhëtosh është të jetosh
 • #Travel Addict
 • #Udhëtim
 • #perëndimi i diellit
 • #Destinacioni
 • #jete e mire
 • #FlyTo
 • #Aeroporti
 • #Gastronomia Lokale
 • #Udhëtim Rrugor

Hashtags në tema të përgjithshme

TBT

Këto janë elemente të përgjithshme, të cilat priren të tërheqin vëmendjen e një numri të madh njerëzish, veçanërisht të atyre që shfletojnë në përgjithësi. Këto do t'ju ndihmojnë në një mënyrë të shkëlqyer, por kini kujdes që të mos dilni jashtë temës që vendosni.

 • # Në pamundësi
 • #Instagram
 • #Fotoja e dites
 • #Miremengjes
 • #TBT
 • #Art
 • #Familja
 • #Pëlqim për pëlqim
 • #Fotografi
 • # Shokë
 • #Momente
 • #E paharrueshme
 • # Stili
 • #Gëzuar
 • #Konkurs
 • #Llotari
 • #Film
 • #Muzikë
 • #Natyra
 • #Ushtrimi
 • #Foto e ditës
 • #Estetike
 • #Fraza
 • #Humor
 • #Përshtatshëm
 • #Tren
 • #InstaTime
Si të shihni postimet e pëlqyera në Instagram
Artikulli i lidhur:
Si të shihni postimet e pëlqyera në Instagram

Kjo ishte një listë mjaft e plotë e Hashtags më të njohur në Instagram për vitin 2023. Mos harroni këtë Jo të gjitha fushatat apo publikimet janë të njëjta, kështu që ju duhet të përcaktoni siç duhet etiketat që do të përdorni.

Një rekomandim i fundit që mund të ofroj është variacioni i etiketave për sa i përket fushëveprimit të tyre, kryesisht duke arritur audiencën e synuar që keni segmentuar në strategjinë tuaj.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Blog aktualidad
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.